Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin-dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Goblin su mayıncı arkadaş demi.Eger mayıncıyı diyosan süper bi hero.Pusu yapıcaksın , pusuya adamları cekıceksın sonra Güm :)

Sekil A grafik Z/T3

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 20:59 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
bana göre hiç bi hero gereksiz değil (abartmim!!) ama goblin şahane herodur.kullanmayı bilene ölümcüldür (her hero gibi).küfür yemen belki senin oyun stilindendir?bilemem tabi..
Mesaj tarihi:
-ar de iyidir ama ap de pek tercih etmem wissy dedigi gibi adam akilli damage vermiyo ancak bir stun u varki dillere destan . Takim arkadaslarinla iyi oynuyorsan pusu fln kurabiliyorsan oynanir ama ben sahsen pek sevmem ama zeus tan iyidir . Zeus u alana ciddi kıl oluyorum ap de :)
Mesaj tarihi:
kullanmayı bilen adam oyun aldırır. seçilmez falan yok. tabi takımında mallar olmucak.
remote diktiğin yerde creep kesmicek bırakıcak ki rakip ilerlesin o koridorda..

yerleştirdiğin mayınların üstüne çekicek rakibi
ayrıca defalarca oyun çevirmişliğim vardır.. meraklısına replay de yollarım. bu da ilgili 4 kişi aynı anda ss. şimdi bazı imba arkadaşlar ben roshanın yanına diktim aynı anda 5 kişi aldım hatta roshanı da aldım. ve hatta tr kanalında adamlar yardıma gelmişler onları da aldım diye sallıyor olsalarda. bir takımı bir kere de almak da kraliyetliktir.
http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/ohannesburger.jpg

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 02:50 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
olayin gectigi yer scourge base. baraka falan gitmis artik.. oyun verilmis. =]
sen oraya oyunun basindan beri dizdigin mayinlarla is yaptin diye oyun dondu mu? hayir...
o zaman gececen. zaten rakip n00bmus. sen oraya kadar gel. 1 goz ya da gem alma.. karsida goblin gelirse alirsin kritik yerlere gozleri. ne para kasar ne adam keser goblin. aglar durur. goblinin iyiligi kendine ve takimina degil rakibin n00bluguna bakar.
Mesaj tarihi:
ha bir de dikkat edilirse sol tarafta üstten 3. , alttan 1. slot da gem var. hani yeşil şey.
işte wardlarını öyle iptal ettim adamların.
takımım kakaoydu, ezildiler ama 3 kişi gem'i olan adamın üstüne çullanınca gem alıyor insan.
Mesaj tarihi:
ward ve gem olayında wissy haklı. rakip dikkat ederse, goblin'in işi çok zor.

bununla birlikte rakip dikkatli değilse ve goblin'i oynayan iyi bir oyuncuysa (cidden goblin'i oynayabilenin hakkını vermek lazım) harikalar yaratabiliyor.
Mesaj tarihi:
oynamayı bilen adam pick oyunda goblinle is yapar diye bisi yok, oynamayı bilen takımda gidip 4 kisi 15 tane remote mine ın üstünden geçmez ona bakarsan..
Mesaj tarihi:
sen barrack yada kule yıkarken full takım aynı yerde toplanarak yıkarsın. her 10 oyunun 8inde bu böyle. biri basede oasis'in yanında dikilip olsun arkadaşlar yanınızda olamasamda ruhum sizinle demez.

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 18:57 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
e roshan +team kill yapmak dunyanin en zor isi degilki.

sinirsiz mana regin varsa usenmeden 7-8 dakika koyacan roshanin dibine remotelari

elbet gelecekler roshani kesmeye basarsin ucar.

yaptim yapanida gordum.

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 20:17 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gereksizbi tartısma her hero sonucta oynayana baglıdır ben dotada bone a lothar yapan gördüm şimdi bone nası olur o oyunda sizbilin adam bide noob değilim falan diyodu :)
Alper hırs yaparsa valla :) kötü
Mesaj tarihi:
goblinle oynamayı bileceksin apde bile alirim goblini eger ai yapildiysa daha da etkili oluyor karakter bi kere ortayı vermiyorsun koyuyorsun statici kule dovuyor geleni falan ozellikle level 4 te static ultiden daha etkili oluyor sonra arkalanmamk icin arkadan gelebilinen her yola normal zamansiz mayinlarini doseyeceksin ( kac kere olmustr beni arkalamaya gelen adamlar heh ) bir de first bloodi cok basit alirsin goblinle gider kafasina patlarsin olay biter aten ilk levellarda hep patliyorsun (istersen tabi)
Ortayi gecirmezsin sag sola kayar adamlar oralarida dosersin ben artık bi sure sonra sıkılmıstım runelerin ciktigi yerlere dosemistim adam rune aliyim bilmemne derken oluyordu falan sıkıntıdan ara yollara dosuyordum lothar yapmistim hatta yakalanmıyım diye cok baymıstım anlıyacagınız cunku adamlar gelmiyordu korkudan :D
Mesaj tarihi:
oynadigim kisiler aliyordu gem ya da wardlari farketmez o aralar koydugum bombalarla oluyorlardi yine buna ne diyecen ortada gozunde bi zamani war di mi gem alanida keser takim iyiyse
  • Yeni Oluştur...