Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bencede yol yakınken dön :) özentilikmi$ gibi dü$ünürsen hiç içesin gelmez zaten tadı ve kokusuda berbat ben öyle dü$ündüm yani hiç ne içesim var ne hevesim var . tavsiyem; Bırakmak isteyipde bırkamıyorsan sigara içmeyen bir kız arkadaş edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 said: Ama bu belki annemin bana bi daha sigara içmesin diye yaptığı birşey olabilir, yani müdür yardımcısı numaramı, adımı almadı. Babamın cebi okulda kayıtlı değil, çünkü yeni aldı cebini. Müdür yardımcısının babamı arayabilmesi için beni fotomdan bulup okuldaki öğrencilere bakıp iletişim adreslerinden bakması lazım. Babam öğretmen, sonra onun çalıştığı okulu ordaki bilgilerimden bulup o okulun numarasını 118'e sorarak alması lazım. Sonra babamı çağırtıp konuşması lazım. Yani bence babamı aramadı, hala böyle düşünüyorum ben. Bakalım 20 dakka sonra öğrenecez... kardeş sen babanın şeker hastası olmasına rağmen böyle bişe düşünüyorsan helal olsun sana diyorum... sen içmeye devam et.. akıllanacak bi tipe benzemiyorsun anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bende sigara iciyordum ve yakalanmistim gittim mudur yardimcisinin odasina aldi numarami sonra velimi dahi aramadan konu kapandi tabi bu mudur yada mudur yardimcisinin nasil biri olduguna bagli . senin durumunda belli ama okul konusunda fazla endiselenme bence , atmak gibi birsey yapmazlar , oyle bir uygulama varsa okulun yarisi gider zaten . ailenle adam akilli konus hicbirsey saklamamaya gayret goster , ben buna basladim arkadas de birakamiyorum genclik hevesi falan konusucaksin onlar baski yapsada birakmazsin diye dusunuyorum . okul dedigin 6 saat birsey icmedin diye krize falanda girmezsin , bi daha da okulda tuvalete ihtiyac olsun diye dahi gitme aklini celer bu sigara illeti , sunu dusun orda yine yakalanirsan bu sefer basin cok agrir okul konusu da ciddi problem olur ve aileni baya bir uzersin ozellikle baban icin sakincali . yazdigima tepki gelmez isallah arkadasin birakmaya niyetli olmadigini gordukten sonra nasihat vermeyeyim dedim. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:42 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 geçmiş olsun. bi şey olmaz,olayı çok çöok büyüten sensin bence.bununda öss dönemecinde zararı var sana.azıcık sakinleş,bu kadar da büyütme olayı. iş olacağuına varır denilebilecek bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Aklıma Lise yılları geldi, çamlıkta öğle tenefüslerinde sigara keyfi başkaydı be :) Ah Kadıköy Anadolu'm.... Bu arada tüh tüh, sigara içerken yakalanmışsın. Ama olmuyor ki yani bu müdürün yaptığı da canım. Tuvalette yakalıyorsun çocuğu bırak öss stresi var zaten rahat rahat içsinler, görmezden gel sen... =) Anne baba olayında da bu konuyu unutturmaya çalış bir şekilde. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:49 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yukarıda yaptığım şeyin yanlışlığı yada doğruluğu konusunda yorum yapılmasını istemiyorum dedim, ama hala yapıyorlar. Ne anlamaz milletiz yahu? Diyorum ki annemin babamın öğrenmesi ile ilgili sorunum var, sigara içme ile ilgili sorunum yok! Birileri de başkalarını zehirlemeye hakkın yok diyor. Yahu arkadaşlarım tuvaletin en köşesinde pencere kenarında sessiz sakin 1 sigara, o sigaradan zehirlenmeyen adam bok kokusundan zehirlenir. Tuvalette içiyoz, otobüste içmiyor ki...! Ayrıca tuvaletin de arka köşesi lavoboların oraya hiçbişe gitmiyor, anca akıllının biri tuvaletin en dibine gelip işemeye çalışırsa duman'ı alır. Bu arada şimdi birileri diyecek konuyu açtın isteyen istediği gibi yorum yapar, sadece saygı duyum diyorum, o şekilde yorum yapacaklar yapmasın tek isteğim bu. Çok şey istemiyorum galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 said: bizim arkadaşların taktiği varmış lisedeyken en alt katta toplanırmış herkers içen kaç kişiyse artık, birerde gözcü var merdivenlerde. örneğin biri bağırıyo "FF GELİYOO" diye, tipler arkadan kaçıyo. eğer ki aynı anda çift taraftan basarlarsa, en yakın hangisiyse 20-30 kişi hurra diye hocanın üstüne doğru koşturuyo neresine gelirse artık yere mi düşer nolur ezip geçiyolar. öle işte, tabi bunlar sorunlu bi dönem siz denemeyin bence ^^ Okulumuzun Taktiksel Sigara İçme Koordinatörü olarak buradaki bazı noktaları düzeltmek istiyorum. Merdiven altında 20-30 kişi sigara içilmesi mümkün değildir, okul duman olur, lakin spor salonunun arkasında mümkündür. Sözkonusu anlatılan olay doğrudur, bir taraftan müdür yardımcısı diğer taraftan Din Bilgisi hocamız basmıştır, kendisine doğru 30 kişi koşmuştur, birçoğu kurtulmuştur, kurtulamayanlar kahraman ilan olmuştur. FF'nin sigara içenleri basması durumunda kaçılmaz. Öğrenci olduğu yerde durur, cezasını bekler. Kaçmanın nafile olduğunu bilir. Tabii ben sigara içmezdim lisedeyken. Örnek öğrenciydim. İçen arkadaşları uyarır, sigara içmenin düşük sperm sayısına yol açabileceği gerçeğini her fırsatta yüzlerine vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Lisede okulda sigara icenler okuldan uzaklastirilmali veyag agir ceza almali diger insanlarada kotu ornek oluyorsunuz. Sizin gibiler yuzunden ozenti binlerce cocuk zehirleniyor. Ustune liseler rezil hala geliyor. Bence uzaklastirilmaniz lazim sonucta oraya egitim icin gitmediginiz belli bari egitim icin gelenleri rahatsiz etmeyin. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:08 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizim okulda bir tek TM sınıflarını bastılar..(HymnofSnuk vs.)..valla merakla bekliyoruz bassalarda bizden de hak geçse diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 @matama Alla hallaaa, üstteki mesajlarımı okusana. Diyom ki sigara içmem ile ilgili yorum yapmayın!!! Olan olay sonucunda annemin babamın kulağına gitmesi doğrultusunda yardıma ihtiyacım var diyorum. Basmıyo mu kafalar arkadaşlar ya? kusura bakmayın ama... [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:21 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sen sahte görüşler istiosun buradak iherkezde seni eleştirecek alış buna. annenle babana gelincede gidip konuşacaksın bu kadar basit. ölücegi nyokya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Alla hallaaahh, hala anlamıyo bazı arkadaşlarım. Yahu görüş belirtmeyin demek sahte görüş demek değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 öl ya bizene ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bişey olmaz korkma. oluruna bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 biliomusun öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sen osurunca mazot gazı ve kartan çıkıyomu arkadaşım. Stres den sigaraya başlanmaz.Nitekim sigara rahatlatmaz. Kendi yarattığı krizi bastırınca rahatlık hisettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 evet , cidden anlamıyorlar brigand yorma kendini. Sen ne dersen de onlar sigaranın zararları hakkında nutuk çekecekler , kendi kendilerine höö!öl!! diyecekler ve yine kendi kendilerine konuyu tartışacaklar. Sen bas bas bağıracaksın , yahu konuyu saptırmayın olay sigaranın sağlığa zararlı olup olmaması ya da birilerinin zehirlenmesi değil , konu annem ve babama bu olayın aksettirilmiş olması diye yırtacaksın bi' taraflarını. Onlar yine bildiklerini okuyup , "ahha!şurda sigaradan bahsediliyor , demek kii buraya sigara içilmez gardaşım!!Sağlığa zararlı!!Başkalarını zehirleme!! gibi şeyler yazılmalı" diye düşünüp , konunun belki de tamamını okumayıp bu yorumlara devam edecekler.Konunun tamamını okuyup da , bunları yazıyorlarsa daha da kötü aslında , okuduklarını anlamıyorlar mıdır nedir?? Her neyse en son durumu merak ettim ben , baban öğrenmiş mi ?? [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 19:51 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 19:52 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aha beybin delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Sigara içilmez kuralını anlamayan insanların başkalarının anlayışını tartışmaları fazla ironik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Zeytin auehuauehuahua =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hayır sigara içmiyorum da.. okulda neden sigara içmek yasak? öğretmenler içebiliyor.. belki 2 sene sınıfta kaldım 18 yaşını da geçtim ve sigara içmek istiyorum. neden böyle bi yasak var? açık havada içsin millet işte. sapık öğrenciler, öğretmenlerinden, anelerinden babalarından özenmiyorlar da içen öğrencilerden mi özencekler.. bıragallasen yav.. brigand takma sen.. hem ceza alsan nolcak yıl sonunda silerler. annen baban öğrenmemiş işte sence rahatsın ama öğrenseler senin için daha rahat olurdu bence.. sigara içmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 acıdı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hocam 18 yasina kadar icme hakkina sahip degilsin, 18+ isen bile okulda yasak. yani kendini savunabilecegin bir arguman yok ortada. ammavelakin haksiz olmak yapilacak birsey yok anlamina gelmez: ben olsam ailemi (senin durumda babayi) karsima alir soylerdim. anormal birsey degil sigara icmek. icgudusel olarak kizarlar mizarlar ama sonra alisirlar merak etme. mudur olayinda ise hic dert etme. istedigi islemi yapsin. "he agam, sensin pa$am" de gec, cevap verme kizmalarina falan. 2 yil sonra gulerek hatirlayacaksin okulun mudurunu ve girdigi tripleri. son olarak: bundan sonra okul disinda sigara ic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Babamın beni ilk yakalayışı aklıma geldi. -Ben sana içmeyeceksin demedim mi? -Dedin. -Dardardardardar -Tamam, evde içmiycem. Peder odadan gider. Efkar basar. Bir dal daha tüketilir. Koku fark edilir ve aynı konuşma tekrar yaşanır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 içiyorsan içersin kimse sana karısamaz takma kafana nolcak yaw sonunda grenceklerdi iyi olmus artık babanın sigarasını da yakasın beraber tüttürürsünüz. rahatsın artık ohhhhh beee dünya warmıs diceksin 3 gun soora......:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar