FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bugün arkdşla aramızda geçen bi diyaloğu yazıcam:D:D:D:D kötü bi espri yapıorum ve ardından yaşananlar:D o: malmısın la mal gibi espri yapıon? ben: sanane lan..!! o: harbi oolum mal mısın? ben: abi içimde var mallık ben napıyım? o: e malsın işte ben: yooo o: içimde var dion la mal.. ben: senin içinde de kalp war ama sen kalp misin? o: 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 :) gençlik doğru yolda değil efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 evet bu konuşmaya şahidim ...başroleri yakından tanıyom..hatta ön sırada oturuyom...... ayfakmaymidıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eet konu okulda geçti rap_antikorda bi ön sıRaDa:D eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 okulda daham bi gomik olmuştur hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eet:D hemde tam ders orTaSInda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 said: ben: senin içinde de kalp war ama sen kalp misin? ahuaz cok guzel bi noktayı yakalamıs edit: şimdi ufaç çapli tartıstık da, "kalplik varsa kalp olurdu" sonucuna vardık sçsbbyomfgpwned [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:20 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yumurtalık , yumurta mı diyelim o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 işte yanlişi vurguluyoruz denmez diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Peki o zaman birisine "öküz" dersek içinde öküz mü olmuş oluyor? Şahsen o kısmı çözemedim. :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 birine öküz demen yanliş zaten, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 inek desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Dory yan çiziyorsun , konkavlık taslıyorsun . Hepimizin içi dışı bir hep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çizmiyorum ben bişe, bu arkadaslar karmaşa içindeler, çekip cıkarmaya calişiyorum ----------------------------- inek de deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 alla alla ne karmaşası:D aramızda bööle aptalca bi konuşam geçti:D gabage a koyam dedim bende:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sen gabageda anlam kargası içinde olanlardan birisin, kurtrilmayı bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 neden olmasın?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Beni seç!!Beni seç!!Beni seç!!Beni seç!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 garbagea supermen atasınsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben adayım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 offf çok pis geyik yapacaktım ben bile katlanamadım ve sildim yerine bunu yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yapp yaff çekiNMe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya cidden neden bizim okulda da herkes birbirine laf geçirme (oturtma) derdinde?çook merak ediyorumm,ben yapmıyorum demiyorum da neden bu kadar eğlenceli bu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yaa laf geçirme deildi amacım..:D sohbet edierken birden söleiverdim:D ehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 güldünüz mü sonra bi de buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar