Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyza nın kadınları

unac

Öne çıkan mesajlar

kolpa diyen insan muhtemelen gitmeden kafadan atmıştır gidipte kolpa ( dandik kalitesiz) buluosa gitsin arkın dediği gibi kurtlar takılsın :D

Tamer karadağlı için diyebileceim üsteki arka cevap sen her gün 2 farklı kanalda bababa demesini duyarsan tabiki aklından çıkmaz ama çocuklar duymasından öncede bu insan tv deydi bi dizideydi ama hatırlamıyorsun muhtemelen ve de komedi değildi evet belki çocuklar duymasın ile özdeşleşti ama şuanda oynadığı dizi aşırı bi reytingi olmadığı için bu şekilde konuşuyoruz. Ileride zaman geçtikçe çok yönlü bi oyuncun olduğunu anlayacağız gibime geliyor farklı projeler ile karşımıza çıkınca. Ayrıca yurt dışında ara ara dizi çekip filmlerde oynayan çok aktör ve aktrist var.

Film bence başarılı çekimler kamera açıları ve en önemlisi müzik ile yeşilçam dönemi türk filmlerden hatırladığımız kalitesizliklerden çok uzak hatta türk filmi demeye bin şahit gerek :P Konu da son zamanlarda arak senaryolarım bıktırdğı dönemde güzel seçilmiş. Demet Evgar çok başarılı tüm karakterleri mimikleri ile bile yaşatmış. Dilara iken bakışları, Rabia hanım iken dinsel ögeler hakkında konuşurken ses tonu vs. Ayla iken çocuksu masumiyet.. bence çok güzel.. filmdeki diğer oyunculuklar iyi çok iyi değil ama iyi.. Salih güney pasif kalmış daha çok ex playboy-polis rolüne girmiş( böle bşi varsa söleyin:) ) film sıkmıyor tam tersine adamı sarıyor. Cesetleri napıyor onu söylemediler 1 onu merak ettim birde kurbanların ne zaman ne şekilde nasıl bayıltılıp oraya götürüldüğü oralar eksik kalmış bunun haricinde bence gidilmesi gereken bir film
Sosyal ağlarda paylaş

abi Serap'ın nasıl öldüğü gösteriliyor (spoiler saymayın) yani hepsini o şekilde alıyor.

Tamer Karadağlı gerçekten iyi bir oyuncu ve herşeyden çok bir tiyatro oyuncusu.Her rolü yapabilir ama dediğiniz gibi adam Çocuklar Duymasın ile tanıdı ve Tamer Karadağlı o rol ile özdeşleşti.Adam Türkiye'de başka rolle çıksa sahneye halk iğğh der ki Türk sinemasının en iyi performansını sahnelese bile.

Çünkü bizim halkımız bir sanal kahraman adına gazetelere ilan veren,sokakta bir ünlü görünce dizideki veya filmdeki adı ile seslenmesi ve o rolde neyse sanki gerçekte de oymuş gibi onla konuşması ,muhabbete girmesi ve sadece belirli kişileri korumaları ve genç oyuncuları,gelecek vaad eden oyunculara salak gözü ile bakması yüzünden çok iyi oyuncumuz yok.

Şener Şen , Tamer Karadağlı , Demet Evgar , Meltem Cumbul gibi sanatçılar her rolün üstesinden gelebiliyor bence.

Neyse film süperdi :=) Dağıtmayalı m
Sosyal ağlarda paylaş

ya Levent Üzümcü zaten harika bir tiyatrocu olduğu ilk Avrupa Yakası , sonra da burada gösterdi :)

Mine Çayıroğlu'da zaten eski sanatçılardan ve belki en zor rolu başarı ile oynadı.

Yani bir fahişeyi oynamak kadar zor şey yoktur aslında.Gayet iyi oynadı yani mimikler,konuşmalar vs. vs.

Eh :) Tamer Karadağlı gerçekten iyiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

tamer karadagliginn cok kotu oyunculuguyla suslemis oldugu film... saten film boyunca bi yerlerden havuç cikicakta mutfak fln dicekler die isledim :) nese hircin polis karekterimiz siktir gibi nidalari bol bol soyler filmde ki buda amerikan aksiyonlarinda ortagi oldurulmus yada yanliz yasayan hadi oda olmadi idealist fbi ajanlarinda yada bildigin new yorklu polislerde gorulen fuck deme hastalagi vardir hircin polisimizde sora bu polisimiz ingilizce bilmez filmin basindan beri 30 kere soylenn ingilizce cumleleri bazen aksamli ama ole bole diil bazende soyleyemez bide beyzamiz var filmde hastadir kendisi hircin polisimizn soylemedigi yada basen super soyledigi hastalik vardir kendisinde(herkes cok iyi oynandigini solesede ben cok begenmedim ama yinede basarili sayilabilr)kocasi vardirki kilit isim bi kac daha karekter icerir film ben cok begenmedim ama turk film tarihi icin bir ilk sayilabilr bence hem cekimler olarak hemde konu olarak desteklemek gerektigini dusunuyorum yanniz yonetmenimizde bilemm kacinci film oldu artik biraz gelistirsin kendini diymi sahane gecisleri cok kotuydu bence ama yinede helal olsun dedigim sahnelerde vardi tebrik etmek lasim kisacasi izleyin seversin veya sevmessenz ama bsiler basarilmis bir film kendileri.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel filmdi,yeni çıktım.
gidin görün.
ek olarak da gemide filminden sonra izlediğim en ii 3 türk filmi arasından.

1- gemide.
2 ve 3 ü eşkıya bi de bu film paylaşır.
edit:filme alakalı bi şey daha izleyecem.izlerken sıkıldım yerlerde oldu.karakterden karaktere giderken kadının böğürmeleri çok etkilemedi beni demet evgarın.arada bi dikkat çekiciydi baya ama bazı yerlerinde
"beeeaccvvvvavv ııı ııııbeavaavvav"şeklinde böğürmesi rahatsız etti.yeter yeter dedim baya ekliim onu da.ama çok küçük bi ayrıntı filmin kalitesi yanında bu.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:11 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 22:15 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]o kayık sahnesinde bence üstünlüğü ele geçiriyor ve terapinin ilk aşamasını geçiyor.Sonraki sahnelerde kocası diğer kişilikleri tamamen yok ediyor fark edersen ve sudalar.Yani terapinin ilk aşaması diye düşünüyorum.

Benim anlamadığım o en sonda Son aşama diye bir adamı öldürmesini istiyor o neden arkadaşlar çıkaramadım.Tamam o da sapık ama ... [/spo]

Filmden sahne izlemeyenler bakmasın :)=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...