Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Gerçekten çok güzel bir yazı.Duygulanmamak elde değil bilgisayar başında biz ne yapabiliriz elimizden ne gelebilir buda gerçekten çok önemli yapabileceğimiz en iyi şey eğitimimizi tamamlamak soğuk savaştan kendimizi ve milletimizi uzak tutmak olacaktır çünkü artık göğüs göğüse çarpışma kalmadı hainler bizden topla tüfekle çok fazla birşey alamazlar aldıklarından fazlasını biz onlardan alırız bu tartışmasız bir gerçek. Ancak bizden ruhumuzu duygularımızı düşüncelerimizi almalarına izin verirsek bizde onların safına geçeriz milletimizi zehirleriz biz kendimize ve milletimize sahip çıkalım bölücülük zehrini bize altın tasda dahi sunsalar kanmayalım onlara! Bu Vatan Bu Millet Bizim Sahip Olduğumuz Herşey
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 O kadar çok şey yazmış, o kadar çok şey tartışmışsınız ki. Hepsini okudum merak etmeyin. Ama okurken zihnimde sadece şu sözler döndü, dolaştı; said: on beş yaşında bir askeri okul öğrencisi iken her adımda söylediğiniz, beyninize ve yüreğinize nakşettiğiniz sözler gelir aklınıza: "VATAN, SANA CANIM FEDA" Ben askeri okula girdiğimde henüz 13-14 yaşındaydım. Şu anda ise 18 yaşındayım. Bu yaşıma kadar, daha doğrusu bu yazıyı okuyana, daha da doğrusu yukarıda tekrarladığım sözcükleri okuyana kadar kendime hep küfretmiştim. said: "Neden askeri okula girdim ki. Millet lise yıllarını ne kadar güzel geçirdi. Hayatını yaşadı. Ben ne yaptım, ellerimle özgürlüğümü sundum. Saçma sapan, ilgisiz alakasız, gereksiz işler yaptırdılar. Başlarım böyle okula... " falan filan diye. Kimse kusura bakmasın ama, asıl ben yapmışım en doğru olanı. En güzel lise yıllarını ben yaşamışım. En güzel üniversite yıllarını ben yaşayacakmışım. Ve en güzel meslek hayatını ben yaşayacakmışım. Şu an Deniz Harp Okulu öğrencisiyim. Bundan bir dönem önce (30/31 Eylül) namusum ve şerefim üzerine yemin ettim. Bu vatanı canım pahasına olsa koruyacağıma, bir karış toprağına uzanacak ellerin karşısına çıkacağıma dair. Yazıda belirtilen kişiler, ki onlar hakkında şu an burada sarf edemeyeceğim sözler var, onlara karşı tepki gösterilmesi gerekiyor. Fakat neden korkuluyor, ne bekleniyor anlamıyorum. Yoksa yukarıdaki herkes mi onlarla aynı fikirde? Onlarla aynı amaca yönelmişler? Veya onların yönetildiği kişiler tarafından mı yönetiliyor? Lâkin korkmadım. Korkmuyorum. Korkmayacağım. Ettiğim yemine sonsuza kadar sadık kalacağım...
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Yazıda belirtilen kişiler, ki onlar hakkında şu an burada sarf edemeyeceğim sözler var, onlara karşı tepki gösterilmesi gerekiyor. Fakat neden korkuluyor, ne bekleniyor anlamıyorum. Yoksa yukarıdaki herkes mi onlarla aynı fikirde? Onlarla aynı amaca yönelmişler? Veya onların yönetildiği kişiler tarafından mı yönetiliyor? bşwr vatanını sewmeyen şehitlere saygı göstermeyen insanların yorumlarını umursamıyorum bile...konuşsunlar kendi çaplarında "YA SEV YA TERKET" olay bundan ibarettir konuşup dursunlar
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Olayı "Ya sev, ya terket"e bırakırsak daha çok çekeriz...
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aktivasyon linkine basacağıma buraya bastım.. yazıyı bi okuyayım dedim bu kadar link koymuşlar dedim mdem.. yazı çok çok güzel bir yazı.. güzel olduğu kadar tozpembe hayatımıza ortadan giriyor.. burda yazılanlar son cümlesine kadar hepimize kapak olsun... bizim için hayatlarını ortaya koyan,tek düşündüğü vatan topraklarını,sınırlarını korumak olan insanlara bacak olurum... helal olsun siizn gibi insanlara.. siz olmasanız ben şimdi nasıl yazardım bu yazıyı.. çeşitli yorumlar olmuş yazılarda.. duygu sömürüsü diyen olmuş, nasıl olurda buzlu suyun içinde bekler salak mı bu adam gibilerinden laf söyleyen de.. şimdi ben bu insanlara sesleniyorum.. bugün savaşa girsek.. siizn gibi insanlarla omuz omuza çarpışsak.. komutan saldırın dediğinde siz ama ateş ediyorlar gidersem ölürüm mü diyeceksiniz?(bacağını kaybeden komutanımıza iq`un yetmio mu diyen insancıklara söylüyorum) keşke bu insanlr vatanı savunmak için böle bi gün geldiğinde yanımda bunu söleseler de kafalarına ben sıksam.. Her asker komutanını babası olarak görür ve ona inanır.. eğer ona bir nöbet verilmişse onu en iyi şekilde yapar.. uğrunda bacaklarını kaybetmek olsa bile.. evet bazı akıllılar gibi iq su yetmemiş ve yapmış.. yarın öbürgün savaşta olsak ve öleceğinizi bile bile bi yerde nöbet tutmanız gerekse bunu yapmayacak mısınız? Yapmam diyenlere hakkımı haram ediyorum.. Bir yanda benim için hayatını ortaya koyan,uzuvlarını hayatlarını,yaşamlarını hiçe sayanlar bir yanda böleleri.. Sizinle aynı havayı solumak ziyan.. keşke bu şerefli Türk askerlerinin yerinde siz olsaydınız da hiç olmazsa içim yanmazdı bu kadar.. Ben öyle komutana ...ktir i çekerim diyen aslan parçasına söylüyorum.. Sana düz duvara tırman dediğinde de böle aslan parçası ol yapamam senin iq un yetmiyo mu düz bu duvar de.. de de gör ebenin ...... iyiki varsın komutanım.. inşallah bende sana,vatanıma layık olmaya çalışırım.. Allah yüzümü kara çıkarmasın.. bnm,ailem,sevdiklerim için hayatını hiçe saymışsın.. saol varol..
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Okurken gözlerimden yaş geldi , ne kadar emin ellerde olduğumu bir kez daha farkettim . Söyleyecek söz bulamıyorum . Lâkin , kath'a söyleyecek bir çorap sözüm var elbet : Sevgili kath , Bir mayına uçan kafayla girmeni istiyorum . O odun kafan patladığında , doğuda vatanları için dondurucu soğuklarda çatışan mehmetçikleri ısıtmaya yetecek kadar talaş çıkacaktır eminim .
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Öyle deme elaidi, 10 sene sonra kath başbakan adayı olacak, biz bu yazıları gündeme getireceğiz, sonra "gelişerek değiştim" diyecek ve seçimleri kazanacak.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 olsun karakterini değiştirmez bu, yellozsa yellozdur.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Sanki diğeri karakterini değiştirdi de:P
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Öyle demeyin ama adam sonuçta "gelişerek değişti".
Ceday Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu yazı benim bildiğim kadarıyla kara kuvetleri komutanlığının zaten kendi iç yerel ağında mevcut. çoğu subay/astsubay tarafından okunmuş bilinen bir yazı. birçok gerçek güzel bir sekilde dile getirilmiş.. ceday a.k.a şafak 54 and counting..
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sadece tek bir kelime mükkemmel sadece mükemmel
-007- Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu mükemmel yazıya sebep olan şerefsizlerin Allah belasını versin
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bu mükemmel yazıda bile laf sokuşturanlara yazıklar olsun.
myster1o Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 her koyun kendi bacağından asılır, insanlar kendi kafalarına kendi zihinlerine en mantıklı ne geliosa onu yapmalı. eğer komutanın dedi die mantıksızlık yapıosan o senin derdin. ben zamanında hersey türkiye için derdim. şu an şeyimde bile değil herşey dünya barışı için diorum. askeri okula gidiceğinize zekanız varsa bilimadamı olun da hastalıklara çare bulun. görüş bildirme hakkımı kullandım. kaldıramayan varsa buyursun istediğini desin. zaten bi daha okumucam burayı eh neler olacağını bliorum zaten
Öne çıkan mesajlar