Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 oyun 138 leveldan oluşan bir bulmaca. bir kere girerseniz başından asla kalkamazsınız. aklınızı ve bilgisayarınızın özelliklerini yanısıra araştırma gücünüzü göstereceğiniz şifre kırma tarzında tamamen güzel bir zeka oyunu.özellikle PAGE SOURCE özelliğini yani sayfa kaynağı görüntüleme özelliğini cok kullanacaksınız sizlere tek tavsiyem budur ve google tabi. ilerde ses düzenlemesinden fotoshop kullanmaya kadar abartacak bi oyun http://deathball.net/notpron/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kaç kere dedik :) http://deathball.net/notpron/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 2'deyim daha ehu... Ne len bu, 3 kapı var biri kilitli, diğer ikisine de tıklanmıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 linkteki level2 yerine level3 yaz..5. adıma geldim canım sıkıldı çıktım..hiç şarkı arıcak havamda deilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 4 e nasıl geçiyoruz =p ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 linke true yaz emme bu daha önce açılmıştı.bulup çözebilirsiniz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 3te bi yazı çıkıo opkuyamıom onu:) ne yazıo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 false'u true ya çevir yazıyo euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 "Stop being so negative!" diyor.. Adress bar'daki "false"un yerine "true" yaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 biz daha 4. level de takılıyoruz içimiz fesat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mors alfabesi bilen var mı ya? ehu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @kingpin unutdum ya ne yazıcağımı ondan öyle postaladım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 heh ben sorucaktım onu mors alfabesi bilen var mı diye sonra ansiklopediden buldum alfabeyi cevap [spo]username:voodoo Pass: power[/spo] [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 00:52 tarihinde, Murtaza tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 [spo]Voodoo Power[/spo] Ehu geçtim :P [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 00:52 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ohannes, sardı bu beni ya. 7 ye geçtim, 6 biraz sancılı oldu ama sonunda çözdüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 8'deyim de... Jaypack? WTF?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zamanında 25e kadar falan gelmiştim hala duruyo bende şifresiyle, adresiyle bi ara üşenmezsem devam edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aman diyim, bi an önce kopmam lazım, bi inada bağlarsam öğlen kalkarım PC başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 jaypack = jpeg bunun gibi bissürü saçmalık (bence) var, çok uğraşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 2 sene önce filan patide el birliği ile bayağı bi ilerlemiştik., O threadı bulan link versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ben zamanında hatırladığım kadarıyla 50 küsür bir level'a gelmiştim, ama artık olay çığrından çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 zamanında -'li levellara gelmiş biri olarak rahatlıkla saçmalıktan ibaret olduğunu söyleyebilirim. kasmayın kendinizi, daha yararlı işler yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 çok gizemli lan, arkaplan da siyah filan, direk aklıma seneler önce gördüğüm "BÖEAA"lı flashlar geliyo, tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ipucu.net mi ne ole bi turk versyonu vardı bunun aynısının. cok bencer riddle lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hayır saçmalık falan değil, gayet de zekice yerlere saklanmış çözümleri bulunan, az bi popoyu sıkarak 30lara gelebilinecek bir riddle. bi yere kadar kolay ehe öhö felan gidiyor da, sonra azıtmaya başlıyor. işyerinde yapacak iş bulamayanlar(!)a birebir. 2 hafta kadar oyalamıştı beni vaktiyle. izlerini migren, ülser formlarında halen taşımaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar