Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 şimdi televizyonu bir açtım atv ye geçtim haberlerin ortasında Hacı diye bir dizi gösterdi yahu bu adamlar şaşırdı artık hangi konudan bi dizi yapsak diye adamlar kaç tane dizi var ya =) başka varsa konu adamlara söyleyelim bari onlarında dizisini yapsınlar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 türk tv lerindeki tüm dizileri toplasan bir dizi yapmaz alayına kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ondan sonra açıldı diyince kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bir arada Maki,Misi,meme,abucibib,hötöröy bilmem ne bir sürü dizi başlamıştı lakin pek kısa sürdü herhalde bitti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 VİZYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Kanallarda çalışan herkezin bütün sülalesi oynamadan rahat edemicekler tabi ondan böyle:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben o aşkın dili...kuşdili saçmalığının her reklamını gördüğümde çıldırıyorum...1 avrupa yakası var orda adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Eh, ülkemizdeki gereksiz insanların gereklilere oranını düşünürsek, gereksiz dizilerin gerekli dizilere oranıyla yakın olduğu dikkatlerden kaçmaz (Buarada benimde Türkçeyi katlettiğim dikkatlerden kaçmıycak heralde:P) Onlarda haklılar aslında. Yani nabza göre şerbet vermek mi denir ne denir bilemicem ama adamlar kaliteli diziden anlamayan bi topluma kaliteli dizi yapıcak kadar salak değillerdir heralde. O yüzden böyle dizilerle karşılaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 konuyu açan arkadaş sanki aklımı okumuş gibi allahım bu kadar tesadüf olur aynı şeyi bende düşündüm mauahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Kurtlar vadisi var... laf ettirtmem dıt! atv de deil gerce o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=174866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar