Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni priest talentleri hakkında yardım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Discipline Talents - 25 points
Unbreakable Will - rank 5/5
Silent Resolve - rank 5/5
Improved Power Word: Fortitude - rank 2/2
Improved Power Word: Shield - rank 3/3
Meditation - rank 3/3
Mental Agility - rank 2/5
Mental Strength - rank 5/5

Holy Talents - 26 points
Healing Focus - rank 2/2
Improved Renew - rank 3/3
Holy Specialization - rank 5/5
Divine Fury - rank 5/5
Holy Nova - rank 1/1
Inspiration - rank 3/3
Improved Healing - rank 1/3
Spirit of Redemption - rank 1/1
Spiritual Guidance - rank 5/5

Mis gibi misssssss
Delircem o olucak en sonunda :)
her seferinde de farklı bi seçim yapılmazki birader :)

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

shadow için böyle düşündüm denemesini yaptım rogue shaman warrior rahat alıyor ama dierleriyle henuz deneme yapmadım. yapınca hangisinin üzerinden gideceğime karar vericem ama holy olarakta baya iyi hayırlısı bakalım hangi yöne koşucaz.

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p10/priest/talents.html?50023010000000000000000000000004502325103511251

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 10:36 tarihinde, Tssunami tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Offf gene fikrimi değiştirdim hehe

Discipline Talents - 21 points
Improved Power Word: Shield - rank 3/3
Meditation - rank 3/3
Mental Agility - rank 3/5

Holy Talents - 30 points
Divine Fury - rank 5/5
Holy Nova - rank 1/1
Inspiration - rank 3/3
Improved Healing - rank 3/3
Spiritual Healing - rank 5/5
Sosyal ağlarda paylaş

Maga regen konusunu tam bilmiyorum ama mage'ten örnek vereyim. Efenim Mage armor adlı güzide büyümüz %15 mana regen sağlamakta cast süresi dahilinde. Ayrıca birde Arcane maditation isimli bir 5 puanlık talentimiz var bu da %30 mana regen sağlıyor toplamda %45 regen ediyorlar birleşerek. En azından ben böyle biliyorum. Yanlışım varsa biri beni düzeltir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence imp. shield a vermek cok gereksız.
Tamam partyde belki hayat kurtarır - oda belki %15 ne ya- ama raidde hiç bi halta yaramas.
Aggro almassın zaten alsan bile adam sana 2k 2k vurcagı ıcın %15 lik bonusun pek bişey saglayacagını sanmam.
onun yerıne silent resolve diye bir talent var süper mukemmel bişi.
ona verılmelı bence

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p10/priest/talents.html?50520013050110003505103030215000000000000000000

benim ideal bu olcak herhalde.
Healer ftw =))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Discipline Talents - 21 points

# Unbreakable Will - rank 5/5
# Silent Resolve - rank 4/5
# Improved Power Word: Fortitude - rank 2/2
# Inner Focus - rank 1/1
# Meditation - rank 3/3
# Mental Agility - rank 5/5
# Divine Spirit - rank 1/1

Holy Talents - 30 points

# Healing Focus - rank 2/2
# Improved Renew - rank 3/3
# Holy Specialization - rank 5/5
# Divine Fury - rank 5/5
# Holy Nova - rank 1/1
# Holy Reach - rank 1/2
# Improved Healing - rank 3/3
# Spiritual Guidance - rank 5/5
# Spiritual Healing - rank 5/5

eminim, son kararim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hala karara verebilmiş değilim : %10 Mana mı, yoksa %10 Heal mi ?!

Aslına bakacak olursak her ikisininde kendine göre artıları var elbette, fakat kaba bir hesapla şöyle sorayım :

6k manamız var diyelim ve Spiritual Heal gittiğimizi düşünerek; [ Flash Heal ile ortalama 1k heal attığımızı kabul edelim ] 20 x 1.1k heal mi daha iyi olur sizce;

Yoksa Mental Strength gidip, mevcut 6k manayı 6.6k ya çıkarıp 25 x 1k heal mi daha iyi olur ?

Birde, spiritin heale bonus oranı nedir ? Örnek olması için; birinde 250 spirit var, diğerinde 350 spirit var, vereceği +heal ne kadar olur ?

Gelecek olan cevap, açıklama ve yardımlar için şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Discipline Talents - 20 points
Meditation - rank 3/3
Mental Agility - rank 5/5

Holy Talents - 31 points
Divine Fury - rank 5/5
Holy Nova - rank 1/1
Inspiration - rank 3/3
Improved Healing - rank 3/3
Spirit of Redemption - rank 1/1
Spiritual Healing - rank 5/5
Sosyal ağlarda paylaş

Abso, verdiğin builde bakıldığında %10 S.Heal git demiş oluyorsun :) Fakat cevap beklerken aklıma birşey daha geldi. Benim 6-7 aylık bir wow geçmişim var ve bu süreçte bulunduğum bilimum instanceleri göz önünde bulundurduğumda "Lesser Heal ile Heali" çok ama çok az kullandım desem yeridir; çoğu zaman iş flash heal spamına dönüyor, bu açıdan baktığımda "Improved Healing" e puan vermemek gibi birşey söylesem ne dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yoksa Mental Strength gidip, mevcut 6k manayı 6.6k ya çıkarıp 25 x 1k heal mi daha iyi olur ?

600 Mana ile 5x 1k heal çıkmaz kanımca. Çok iyi bir +healing done equip ile Rank 5 F.Heal atsan dahi en fazla 2 veya 3 kez heal çıkarılabilir.

Yamadan önce gayet güzeldi fakat artık seçim yapılması isteniyorsa 10% mana yerine +heal'ı tercih ederim şahsen. Henüz talentleri deneme fırsatım olmadı yüksek level'lı bir instance'ta fakat Greater Heal'ı 2.5 sn'ye indirerek gayet güzel bir heal elde edilebilir. Flash heal'da bu 1k iken 1.1k oluyorsa eğer, greater heal'da +500 ve belkide daha fazla heal elde edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

@Abso : S.Heal derken, Spiritual Healing'e verilecek 5 puan ile elde edilecek + %10 heali kastetmek istemiştim.

@Ondskan : 25 derken öyle lafın gelişi söylemiştim ama ne demek istediğini anladım, önemli olanda o zaten :)

@Abso : Evet haklısın, yapılan açıklamaya göre CT Raid Assist çalışmayacak artık ama ben zaten "cEasyHealer" isimli bir addon kullanıyordum, onda da aynı şekilde "Mana Cons" seçeneği vardı. Eğer bu addon çalışmaya devam edecekse sorun yok, fakat çalışmazsa söylediğinde kesinlikle haklısın...
Sosyal ağlarda paylaş

Ctraidinde diger addonlarında kullandıgı mana conserv özelliği eskisi gibi çalışmayacak yani sen bi tuşa basıp f.heal başlattın mı artıkkendi durmayacak senin baska bir tuşa basıp addona veya macroya onun gerekli olup olmadıgını kontrol ettirmen lazım yani 2 tusa basmak gerekecek galiba.
Atnı şey decursive ve autobuff içinde geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...