NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Biri şunları durdursun. Coştukça coştular adamlar :)
Th0r Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ben az ketçaplı bi OhannesBurger alabilir miyim?
Zopik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hadi dünya üzerindeki tamam arama muhabbetine falan da bu kadarı biraz gereksizlik olmuş. Ahanda lan bunuda yaptık heheyt modunda bişey.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 mars bu kadar renklimiydi ya? aa renkler yükseltileri şeediyomuş :P [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:02 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Brigand Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Üstten infrared filan seçebilyon üst sağda, ortadakini seçersen gerçek şekli çıkıyor sanırım. Olmaz bence çok normal mars, ben jüpiter'inkini istiyom yiyosa onu yapsınlar :D
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu eski değilmiydi? bayaadır var diye biliyorum bunu
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 YUH! diyelim de rahatlayalım. Google Sun çıkmasın bi de? Yok o çıkmaz heralde.. Bu arada Google Mars da, Mars'ın ne kadar yaramaz bi atmosferi olduunu (ya da hiç olmadıını) gösteriyo. Her yer delik deşik valla...
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 google işletim sistemi yapıyomuş İnternet devi google ın mühendisleri işletim sistemi hazırlamanın son aşamasına gelmiş durumdalar.2006 başında betası yayınlanacak olan GOOGLE isimli işletim sistemi şu özelliklere sahip: *google kabaca sadece bir İŞLETİM SİSTEMİ yani müzik,video,resim gibi multimedia öğeleri,ofis ve internet ile ilgili programlar 3.parti yazılımlar ile sağlanacak *tahminen 100 mb civarında olması bekleniyor *3.parti yazılımlar ile 300 mb civarında olması bekleniyor. mp3 çalar olarak Winamp ile video çalar olarak VLC Player ile resim düzenleyici olarak Picasa(kendi programı) harddisk ve internet araması Google Desktop Search(kendi programı) browser olarak Firefox ile dosya indiricisi olarak Hidownload ile office için Ability Office ile cd/dvd yazmak için Nero ile film ses editlemek için Blaze Media Pro ile virüs için Avast ile spy için Lavasoft Ad-Aware ile anlaştı *fiyatının 50$ civarında olması bekleniyor *beta sürümü ingilizce olarak çıkacak ama dil dosyası değiştirilerek diğer diller ile kullanılabilecek *kurulum yaklaşık olarak 10 dk sürecek.google kurulumun sıkıcı olmaması için kurulum sırasında evanascence ın bir şarkısı çalıcak alıntı
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 toplama olmuş sanki mavi ekran da veriyo mu? :D
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 2pac ben yanlıs hatırlamıyorsam google linux sistemi hazırlıyordu ki senin yazdıgın programlar hep windows platformunda, veya ben linux hazırlıyorlar konusunda yanlıs hatırlıyorum :/ nereden almıstın yazıyı? edit: ha google'ın bir application pack gibi birşeyi var piyasadaki en iyi programları gruplamıslar işte biz bunları tavsiye ediyoruz gibisinden, ondan bahsediyo olabilir misin? [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 23:50 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ]
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu yazıyı ben 3-4 gün önce başka bir forum sitesinde okudum [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 02:43 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ]
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Valla google oyun da yapsa, mutlaka alınır. Adamların her hizmeti, kullanıcıları memnun ediyo. MSN gibi 395823895MB bellek harcayıp, bi de saatte 59 defa bağlantısı kopan bi messenger yerine; son derece sade olmasına rağmen ve hatta beta olmasına rağmen, daha şimdiden bi sürü kullanıcısı olan bi program yarattı. İnsanların, dünyanın fotoğraflarını uydudan tam olarak görebilmek için para ödemesini bi nebze engelledi; programın haklarının bi kısmını aldı ve internette gösteriyo. Daha ne denir ki? Microsoft'un tahtı fena sallanıyo bu aralar.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 google işletim sistemi olayı geyik, bildigim kadarı ile yalanmıştı google tarafından. bir nevi şehir efsanesi idi.
Bleda Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 çoçuk menüsü ve ohara patatesi ile, bol ketçap mayonezle beraber 2 ohannesburger, 3 yuhcola istiorum.
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Artık teknoloji durdurulmaz halde buna herkes inanmalı. Hayırlısı kim bilir daha neler nelere "Oha" dicez.
Öne çıkan mesajlar