yves Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 normal 40 ytl vip 80 ytl gelmeye çalışıcam umarım bi terslik çıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bu arada 18 yaş sınırı yok, birinci ağızdan öğrendim. İlgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ordayız. İlkine gelmeyen bi arkadaş vardı, onun ağlamasını izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 off niye butun konserler mayis ayina sıkıstı yaw :/ 14un de bg,27 sinde apocalpytca 26sinda anathema yok valla para fln kalmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yuh!! 80ytl ne be?! İyica abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 @Kojiroh: ağlamıycagım kardeşim neden ağlıyormuşum? :D Geliyoruz tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 http://www.biletix.com.tr/live/wtsevent.php?Eventcd=GHPA6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 konser maslak venue ye alınmış bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 iyi de kredi kartimin plastigi tecavüze ugradi yani bugün sözde hesap kesimi vardi hala limit dolu nasil oluyor anlamiyorum zaten bu limit nasil doldu onu da anlamiyorum babam kafa atmak icin izmir'den istanbul'a bile gelebilir yani hic üsenmeyip : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 80ytl yuh!!! normal alıyorum, inşallah gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @khalad: Valla benim dediimi tek başına üstüne alınman yersiz. Bi "eleman" daa var biliosun; o da gelmemişti ilkine. Ağliycak olan o. Sen ağlamazsın zate yüzsüz :/ Bu arada Maslak Venue'ye alındıını ben de duydum ve Moonspell konserinden hatırladıım kadarıyla, bit kadar bi yerdi. Hala öyleyse yandık; gerçi BG gelmiş daa ne konuşuyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 18 yaş sınırı olmamasına üzüldüm desem yalan olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ben de 80 veremedim valla normal aldım. geçen sefer gidemedim,bu sefer gidicem !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bende geliyorum. bu arada ben 40 değil 35ytl'ye aldım biletimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ben de alayım bi 40'lıktan. biletix indirim hedesi kodu falan mı var 35'e aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu arada konser pazar gününe alındı. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar