Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Reklamı anlatayım: 2 tip bi corollanın içinde yolda giderken yolda kenara çekmiş bir araba görüyorlar böyle arıza yapmış havası verilmiş bir de taş gibi bi kız var yanında böyle seksi hareketler yapıyor. Bizimkiler yaklaşıyor yanına, sonra basıp gidiyor. "Bu bir tuzaktı, sen hiç corollanın yolda kaldığını gördün mü?" Diyor ve taş gibi kızın suratı meğer mskeymiş altından haydut tipli bir adam çıkıyor. Görürseniz kesin izleyin hatta özellikle reklamları açın izlemeye değer bir reklam. Süper düşünmüşler.. Eh insan beyni :)[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 gördüm, bende beğendim o reklamıda, bi erkekte öyle bacaklar varsa, gitsin atsın kendini haha. bide saç uzatsa, yolda arkasında yürüyen adam tecavüz eder =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 çok güzel reklam bende dün gece gördüm yazıyım demiştim ama unutmuşum. ha bi de herifte o güzel iki bacaktan başka bi de üçüncü bacak olması kötü. ama eğer yoksa bi kağıt poşet yeterli olacaktır. bkz. korkunç bi film 2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Evet reklam süfer cidden, bende pek beğendim bugün görüp. Yalnız adamın bacakları temasına fazla kaydırmasak topici ne güzel olur di mi? *!Anahtarları şıngırdatır, kilidi temizler*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 eğer maske takmış adam çıkmasaydı yolda kalan arkadaş, onun yerine bagajından minigun ya da allah ne verdiyse çıkarıp sinirle baksaydı hanım kızımız ben daha bir beğenecektim reklamı, zira bir an "vaaoovvvv" derken hemen sonra "tövbeeee" demek hoşuma gitmiyor.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 harbi gzl fikir ve gzl reklam[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 iyi reklam.yannız ben bi kafede izlemiştim ses duyulmuyo.kendim düşünüp bu sonuca varmıştım hehe:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 coca cola reklamı diye okuyan türünde tek kişi benmiyim bu topic in başlığını[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 adamın maskesinin çıkışını ilk gördüğümde noluyo ya dedi msonra anladı mreklam olduğunu[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ehue ben ilk cola turka reklamı sandım ;) süper reklam bu arada[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 güzel reklam sürücü resmen "I sense a disturbance in the force" diyor ehueu[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 baya güzel bir fikir sağlam reklam[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 değişi,klik olması açısından orjşnal fikir olması açısından oldukça iyiydi açıkçası ben takdir ettim[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya kadında gusel allah için :) yani keşke sonunu gormseydim reklamın[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ben beğenmedim. ama neden beğenmedim bilmiyorum.cidden garip.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bence reklam güzel de şole hanımadamımız corollanın bagajından bi lav silahı çıkarsa ateşlese de Corollaya bişiy olmasa daha ekzantrik olurdu di mi ya:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 arkada çalan müzikte hoş acaba nereden yada kendilerimi yapmış[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Reklamda sorun var böle durur gibi yapıo sonra corolla diyo ben onun corolla olduğunu 100 metreden anlardım çünki adamda da corolla var aynı model bide saçma sapan bir reklam bence ...[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ehueh o taş gibi kızın altından öyle bi surat çıktığını görünce 15 dk gülmüştüm[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi anlamadığım adam o göğüslerini nası yaptırmış.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 reklamı bence o kadarda güzel değil. tmm fikir hoş guzelde oyle süper bi fikir olarak gelmedi bana :) bence ww golf reklamı daha güzeldi araba mısır tarlalarının arasından geçerken mısırlar patlamaya başlıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar