Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 herkesin duvara tosladığı bir nokta oluyo . enteresan şekilde hiç bir şeyde ne vendor da ne evde nede page de kişinin linki gelmiyor yani . evin sahibiysen ev senin tamam ama sahibi olduğun gozukmuyor . vendor sahibisin açıyosun vendorunu ama vendorun kafasında sana ait olduğu yazmıyor "0" heryerde her şeyde "0" dangalakmıyım neyim anlamıyorum yaşlandık ondan galiba . Biri bi akıl versin akıl fukarası oldum iyice page gelince bile kimden geldiği yazmıyo heryer "0" daraldım ....
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kullandığın scriptleri göster de problemi bulalım :) büyük ihtimalle yanlış uidlerin linklerini alıyorsundur. link olmadığı için de sıfır cıkıyordır.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nası yanlış uidleri alıyorum delirdinmi kardeş .. Sen kendi serialini nasıl değiştirmeyi düşünüyosun sana ait serial direk sen girdiğinde verilir başka birşey çağırman mümkün değil . Zaten komik olanda o ... Bana yada başka bişeye ait hiç bir serial kendi seriali değil yani bir seriali var ancak oyunda benim serialimi bilmesine rağmen bunu kabul etmiyo ...
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 o anlamda "yanlış uid" dememiştir. syntax'ı hatalı kullandın muhtemelen ve script aslında uid'i göstermiyor anlamında dedi sanırım. o zaman "0" gösterir, doğru... ayrıca ortada inceleyebileceğimiz bir script dahi yok. havadan atıp tutuyoruz sadece.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 neyse arkadaşlar olayı hallettim kendi yazdığım bi script yuzunden dolayı oluyomuş sorun çözüldü . İlginize ve yorumlarınıza teşekkurler ...
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 sorun neden kaynaklanıyormuş tam olarak? daha fazla açar mısın?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi reward sistemi yazmıştım ufak bi kontrol koymuştum yeni bi deed için ancak kontrolu yaparken == yaptıktan sonra endif le kapatmamışım e oyle olunca reward sistemi yüzünden serverda ne kadar bu kontrolu yapan script varsa endif olmadığı için uidleri siliyomuş olay budur :/
Öne çıkan mesajlar