Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güçlü warrior kim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en kral server ares olduğuna göre en kral warriorlar aresten çıkar diğer serverlar olaya müdahalede bulunmasın :D +7 lycaon staff ayarlamadı bana yinede en kral warrior lord tyranus(belki görürde burdan staff yapar bana :D)
Mesaj tarihi:
ujiodan para mı alıyon anlamadım:D ben hiç biyerde olumlu bi faaliyetini görmedim kimle 1v1 yaptıda kazandı
veya yapmışsada belki online warmaster herakles merakles gibi adamları yenebilir :D
Mesaj tarihi:
lord_tyranus diyodun sende ondanmı para alıyosun yoksa 0_o

bu sadece fikirdir sen lord diyosun baska biri cıkar ismi duyulmamıs sadece ex spotunda zaman geciren adamı soyler o kim dersin .... senin fikrin nasıl lord sa benimde ujio ..
Mesaj tarihi:
her nekadarda sevmesemde yiğidi öldür ama hakkını yeme bence arnitsos manken warrior olmasına rağmen en güçlü warriordur derim , krakatoa item olarak en güçlüsü olabilir ama kombosu nasıldır bilemem ama 71 bugı açılınca ilk lvl 71 onun olacağı kesin :)

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 17:27 tarihinde, LordSevo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nireas ve f9 epey sağlam,
ancak ujio,ocapi,lord_tyrannus(-ki arkadaşımdır) yanlarında debuffsız healersız dolaşmazlar,dolaşsalar rahat zopa yerler çünkü..:p
Mesaj tarihi:
sağlam warrior,güçlü warriordan np kasan warrioru mu anlıyosun?ujio'yu 1,5 yıldır aresteyim debuffsız gezerken görmedim?!veya tyrannusu..orc warriorlara np ve isim yaptıran orc priestleridir ..bu kadar basit...pfff np'ymiş(aresmajere tanrı o zaman???)
  • Yeni Oluştur...