Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 LegendsForever 1vs1 de ::undefeated::,petsmar2,jayaraj,hugemustang hepsini aldı isteyen varsa gelsin 1vs1 e ben ayarlarım :) bence cyhperın en saglam warrioru LegendsForever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 en kral server ares olduğuna göre en kral warriorlar aresten çıkar diğer serverlar olaya müdahalede bulunmasın :D +7 lycaon staff ayarlamadı bana yinede en kral warrior lord tyranus(belki görürde burdan staff yapar bana :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sedron o spoiler açılmıyo :c) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zzzzzzzz [spo]En güçlü Warrior = ::gel_pc_pc:: En Güçlü Priest = PiCaLLo_TR En Güçlü Mage = Lord_Tyranus En Güçlü Assassin = Melanj[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hepsi godz dan buda ilginc xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hepsinin GODz dan oldugu disinda bişey dikkatini cekmedi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cektide orasını soylemeye gerek yok xD gel pc pc warrior yazcagına asisan yazsaydın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pico süper bi klanınız var da ismi hoşuma gitmiyo mehmete de söyledim hamzayada söyledim gerçi mehmet beğeniyoda daha güzel bi klan adı bulamadınızmı yada bi anlamı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hmmm sağlamlığıyla Bubba da bu listede olmalıydı bence , ayrıca Leavemealone hepsinden daha iyi oynuyor Warrioru bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 orclara gelince hacklenmeden önce _konan_ dı , şu an ise ::undeafeated:: derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 son bişey daha bidas ve sekmeth de bu listeye layık derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bizim ezik Kerem lvl den kaybediyyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1 lord tyranus 2 bidas 3 f9devil 4 arcangel 5 flameboy 6 arnitsos 7 ... 8 ... 9 ... 78 ujio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben herzaman iddea ederim 10 tane en iyi warrior cıksın aress de 1 vs 1 olarak ::ujio:: ilk 3 e kesin girer bu kadar iddealı soyluyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ujiodan para mı alıyon anlamadım:D ben hiç biyerde olumlu bi faaliyetini görmedim kimle 1v1 yaptıda kazandı veya yapmışsada belki online warmaster herakles merakles gibi adamları yenebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lord_tyranus diyodun sende ondanmı para alıyosun yoksa 0_o bu sadece fikirdir sen lord diyosun baska biri cıkar ismi duyulmamıs sadece ex spotunda zaman geciren adamı soyler o kim dersin .... senin fikrin nasıl lord sa benimde ujio .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 her nekadarda sevmesemde yiğidi öldür ama hakkını yeme bence arnitsos manken warrior olmasına rağmen en güçlü warriordur derim , krakatoa item olarak en güçlüsü olabilir ama kombosu nasıldır bilemem ama 71 bugı açılınca ilk lvl 71 onun olacağı kesin :) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 17:27 tarihinde, LordSevo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 geçen lord tyranusla arnitsos 1v1 yaptı bizim kafede olayı canlı izledim doğru söylüyorum lord tam keserken arnitsos kalkan takıp kaçtı yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 krakatoaya gelince titanvidde f9 un onu kesmesi 10 sn sürmedi f9 kestiğinde enerjisi de nerdeyse fulldu ve lord ta f9 u kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 . [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:06 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 xrated tam hileci f9 u kesecem diye 50 çeşit hile yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nireas ve f9 epey sağlam, ancak ujio,ocapi,lord_tyrannus(-ki arkadaşımdır) yanlarında debuffsız healersız dolaşmazlar,dolaşsalar rahat zopa yerler çünkü..:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nireas mı güleceğim yoktu walla allah iyiliğini versin adam cz den çıkmadığı halde 3 aydır 100 k np kasamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sağlam warrior,güçlü warriordan np kasan warrioru mu anlıyosun?ujio'yu 1,5 yıldır aresteyim debuffsız gezerken görmedim?!veya tyrannusu..orc warriorlara np ve isim yaptıran orc priestleridir ..bu kadar basit...pfff np'ymiş(aresmajere tanrı o zaman???) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ehuehuehu madem np ile ilgisi yok o zaman ne diye cz de dolanıyo deli mi nireas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar