diaboliq Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bi türk yine birine gıcıklık yapmış o da acısını bütün türklere söverek çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yorumsuz dedim ama dayanamadım nedir bu düşmanlık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bazen hak vermek lazım. Bizim türkler az değil. Gerçi bi biz değiliz böyle şeyler yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 işte bunlar Osmanlı tokatı yememiş dedelerine sorak lazım, binlerce km öteden ötmek çook basit böle bir Millete hakaret edenleri görüpte bir şey yapamamak off kahrediyorum yazık said: sınırları aşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 İşte biz her işimizi kavgayla küfürle veya benzer tarzda kaba kuvvetle çözmeye çalıştığımız için bu barbar imajını silemiyoruz bir türlü. Ve adamlar ne yazık ki o yüzden de haklılar. Kimse kimseden durduk yere nefret etmez. Önce o kişinin nefret uyandıracak bir şey yapması gerekir. O Osmanlı tokatını vurmadan önce sorup anlamayı dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sen benim dedimi anlamadınki yazıosun bişeler ben zamanında Osmanlının avrupayı felan ezdiği için bir kin yada kötü bakış var demek istedim hehehe bunu geçiyorum onları haklı buluyosan ya sana birşey demiyorum biz onlar oyunda kazık attık küfür ettik diye haklı buluyosan biz avrupalıları başta ingilizler olmak üzere napalım bana onu sölermisin onların Türk milletine karşı yaptığı şerefsizlikleri namussuzluklara karşı yolda buldumuz gevuru asalımmı ozman bbizide haklı bulcakmısın ya iş olsun diye konuşma be bu konular öle basit şeyler hassas konular anlamıyorum bu gevurları haklı bulmayı Türklükten utanma laflarını (1-2 gün önce biri topic açmıştı öle) onlar yapınca işin eylencesi olmasını nese uzatmıyım yeter!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 he bide şunu söyliyim barbar imajı diyosunda bilmiyomusun gevurların uydurması oldunu bilmiyomusun karalama oldunu, geçecen o işleri [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 03:06 tarihinde, sTs tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya birak alayi n00b ole trip yapar yapar bi de kendini bisi sanar ortada dolasir bilmeski ne kadar salak gozukdugunu. salla gitsin herkesin salakligi kendine zeka seviyelerini gosteriolar bole seyler yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Yeri geldiğinde milliyetçilik, vatan sevgisi konusunda mangalda kül bırakmayan arkadaşların kendi dillerine bu denli yabancı olmaları düşündürücü. Ne imla var, ne gramer, ne de yazılanlar anlaşılıyor. Başı sonu belli olmayan devrik cümleler silsilesine yanıt vermeyeceğim. Zaten iş oyun tartışmaktan çıkıp tamamen siyasal bir havaya bürünecek, bence yeri burası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ::Minerva:: bizim clanımızdan bi priest. Onu yazmış olabileceği günü hatırlıyorum. Clan party dts yaparken üstümüze 2 noob sürekli lament. ve tw çekip duruyodu. Minerva clandan intihar etmek istiyorum vs. vs. şeyler yazdı. Bizi heallerken yattı filan. Anlaşılan beklediimden fazla kızmış. Normalde öyle birisi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bilmem hatırlıyan varmı 10yıl kadar önce kktc de rumlar ayaklanmıştı ve bi türk askeri merkeszinin etrafında gösteri yapıolardı aralarında biri türk bayragınınasılı oldugu direge tırmandı amacı acıkt alıp bayragımızı ya yakacak yada parcalayacaktı ama bizim askerimiz gözünü kırpmadan o adamı vurdu daha adm diregin yarısında bile deildi işte biz kanında böle bi milliyetçilik olan bi ırkız. biz türküz belki cok klasik olucak ama hayatın her evresinde hatta şu sikindirik oyunda bile karşımıza cıkan sonuç şu türkün türkten başka dostu yoktur arkadaşlar bizi bu dünyada tek kolluyacak tek sevecek yine biziz. (konunun cok dışında oldu ama ne biliyim kendimi tutamadım) *********bir türk cihana bedeldir************ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Söylediklerinde bana göre doğruluk payı var ama bütün yabancıları da Türk düşmanı saymamak lazım (Onların bütün Türkler kötü değil demeleri gibi) Clan muhabbetinde çok samimi olduğum yabancılar da var. Onların sitemi 90% bu pislikleri yapan çoluk çocuğa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @AnuriaAlptekin +5.000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: hatta şu sikindirik oyunda bile karşımıza cıkan sonuç şu türkün türkten başka dostu yoktur Bunu düşünmeden ve yaşanılan şeyleri göz ardı ederek söylediğinin sen de farkındasındır herhalde. Oyunda ne yazık ki yapılan hile, hack vb... şeylerin %90'ı bizim tarafımızdan yapılıyor. Küfür desen hırla, saygısızlık had safhada. Yabancıya değil bize karşı da yapılıyor bunlar. Adam gelip " aga party plis" diyor, "dolu" diyoruz haydi başla ks yapmaya ya da git üstümüze yaratık çek. En son ne zaman bunu yapan yabancı bir oyuncu gördünüz? Bunu yapan yabancı sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Çok mu seviyorum yabancıları? Topunu Allah bildiği gibi yapsın ama neler yaptığımızı unutmayalım bizde. Oyun olmaktan çıkmış bazıları için Knight Online. İnsanlar stres atmak, rahatlamak, boş vakit geçirmek için mmorpg'lere yöneliyor, gel gör ki Knight Online'da tam tersi bir durum söz konusu ve bunu bu raddeye getiren bizleriz ne yazık ki. Türklüğümden utanıyor muyum? Hayır neden üç tane veledin yaptığı şeyden milletimi sorumlu tutayım ki? Herkesi biraz düşünmeye davet ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 davet kabul edildi "düşünüyorum" düşündüm haklısın [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 11:26 tarihinde, sedron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 "Yeri geldiğinde milliyetçilik, vatan sevgisi konusunda mangalda kül bırakmayan arkadaşların kendi dillerine bu denli yabancı olmaları düşündürücü. Ne imla var, ne gramer, ne de yazılanlar anlaşılıyor. Başı sonu belli olmayan devrik cümleler silsilesine yanıt vermeyeceğim. Zaten iş oyun tartışmaktan çıkıp tamamen siyasal bir havaya bürünecek, bence yeri burası değil." yani şaşırdım vericek cvp bulamıyorum tartışmanın burasıdan baklan ilginç, burda edebiyat dersi görmüyoruz imlam yanlışmış gramer şöleymiş yok düşündürücüymüş neyi düşündürücü ne demek istediğin ney, ya ne alakası var bunla onun Milliyetçi olan birinin imlası grameri düzgün olmak zorundamı saçmaaaaa arkadaş çok doru yazmışya bilinçli bi arkadaşda ona 5000000 katılıyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Şu anada bu oyunu oynayan insanların yaş ortalaması 18-22 arasıdır bu benim nacizane istatistiğim :) Farkında deilmisiniz(sadece bu oyundan bahsetmiyorum) türklerden nefret eden bi avrupa nesli yetişiyo Demişsin ki türklerin %90 ını hack. ks ...vs... yapıo ama şunuda düşün bu oyun türk egemen bi oyun yani elini nereye atsan türk. Tabiki çürük elmalar olcak ama önemli olan o çürük elmaların sepetteki diğer elmaları çürütmesini engellemek.sen hemen kolay yolu bulmuşşsun türkler haksız arkadaş diyosun bence biraz sende düşün SEN TÜRK OĞLUSUN YAZIkTIR İNCİTME ATANI VERME DÜNYALARI ALSANDA BU CENNET VATANI farkındayım son yazdıgım aşırı saçma oldu ama yine kendimi tutamadım [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 13:40 tarihinde, diaboliq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ewet işte ben bunu diorum sonunda biri hak verdi yoksa tartışılmaması gereken bir şeyi hemde Türklerle kendi aramızda tartışıyoruz bu büyük bir sorun işte saçmada olmadı son yazdın gayet güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ama işte sen spoileri acmışın iyi hoş güzelde bu adamı git bi gm e şikayet et yada nebillim uyar biliyorum uyarmaya kalkınca adamdan küfür yicen ama sen yinede görevini yap bırak onun vicdanına kalsın gerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Herkes kendine göre haklı,kimi milliyetciliğinin hat safhasına gelmiş bu topicde,kimi ise elinden geldiğince objektif davranmaya çalışıyo!!! Ama burada düşüncelerini anlatan arkadaşlarımın tamamı türkçe konuşuyo!!! Yukardaki ss'da o yazıyı yazan arkadaş gibilerine türklerin nasıl kişilikde olduklarını anlatmak yerine,birbirimizin tez'ini çürütmeye çalışıyoruz! Peki çürüttünüz benim tez'imi dielim,o ss'deki arkadaş vazgeçtimi pazarda abuk subuk karalama yazıları yazmaya? Hiç sanmıyorum... ss alıp konu açan arkadaşım,sen o yazıyı gördükden sonra o yazıyı yazan yabancı arkadaşa ne yazdın? Merak ettim sadece... iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 doğru diosun Türklere yani bizlere abuk subuk konuşan o gevurlara o anda münasip bi şekilde cvp bını vermek lazım o etkili olur eğer doğru cümlereleri sarf edersek benim sadece kendimce kızdığım konu onları bir şekilde haklı bulması tabiki bizimkiler haddisin aşan şeyler yapıyo bende bir çok kez aşırı sinirleendiğimi hatırlıyorum böle yapanlara ama bi Milleti suçlamıyorum Tükte yapsa gevurda yapsa benim savunduğum olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkadaşlar üzülerek söylemeliyim ki, biz Türkler olarak KO'nı USKO serverlarında oynayabildiğimiz için şükretmeliyiz. Malesef ve malesef, bizim insanlarımızın büyük bir kısmı böyle(Dupe, 3th party ve her türlü illegalite) bakın bir arkadaşım anlatıyor; "Swat oynuyorum net üzerinden, Türk olduğumu anladıkları anda beni serverdan şutluyorlar. Sebebi ise, oyuna girer girmez kendi takımını yere sermesi v.s. v.s. v.s. v.s." Üzülerek söylüyorum. Aramızdaki bu insanları toplu hareket ederek soyutlamadığımız sürece, hiç bir şey olmayacak gibi görünüyor ki bu da ne kadarlık bir çözüm getirir yorumsuz.. [spo]Adam gibi eğitim şart, balık baştan kokar, eğitim sistemini adam akıllı elden geçirecek ve disipline sokacak kimse yokki[/spo] [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 16:48 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kaksi çoğunluk onlardan oluşuo utanmasalar onlar bizi soyutlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar