Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk terer örgütü deilmiş.

Bleda

Öne çıkan mesajlar

konusun konusun burda, adam orda bunları okuyup agliyo zaten "vah ben napmisim" diye. adamın arkası saglam sırtı pek. kendi iyiligini butunun iyiliginin onunde tutanlar oldukca zaten o adamın sırtı yere de gelmicek. belki bi ara yuz degistircekler, o gitcek baskasi gelcek ama hala orada tutunuyo olacaklar.

turkler olarak ulkemizi yemek sofrasında, yada sıcacık evimizde bilgisayarın basinda koruruz, fikirler uretıp "vatan, millet, sakarya" gazına geliriz.

bi kere de erkek olun, ant için. calisin cabalayin, asker olun doktor olun milletvekili olun ADAM OLUN da gidin o adami orda sokun alin. turkiye senelerdir raki masasinda, kagit ustunde binlerce kurtarıldı, zaten yabancılarda bundan otesine gecemeyecegimizi bildigi icin bu kadar rahat cirit atiyor.

bi bilen demisti, turkler tek baslarina lider degildir, butunken is gormez amma gor baslarina bir lider gecsin azcik da ortam kizissin onlarla cenk edenin vay haline diye.

hadi gidin simdi, baska bi topice gecin, yada bi raki acin arkadaslarla belki ulkeyi yari ayıkken kurtarırsınız da taaaaaaaaaa derinden acıyan o vicdanınızı bir daha susturabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı ki adam niye laf ettiğinizi ben anlamadım? PKK T.C.'yi bölmek isteyenlere yardım eden, silah tacirlerine piyasa sağlayan, "nüfus planlaması" yapan bir yardım kuruluşudur. Bir amacı da petrol bölgelerini "özgürleştirmek"tir.

Bu insanlar çıkıp bunları yapabiliyor, diyebiliyor, Avrupa'yı arkalarına alabiliyor ve siz ancak forumda "hede hödö" diyebiliyorsanız vay bizim halimize. Lafta hep varız ama işe geldi mi yokuz...

NOT: Bilmeyenler için, İskandinav ülkelerinde PKKlılar "Kurdish Freedom Warriors" olarak adlandırılır, TC'ye de despot kahpe bizans rolünü uygun görmüşler...
Sosyal ağlarda paylaş

"Başkan Tekçe, Şemdinli Araştırma Komisyonu'na söylediği sözlerin içinden PKK'ya terör örgütü demeyişi, Ben Kürt'üm Kürtlüğümle gurur duyuyorum, 'Türk değilim ama Türkiyeliliğimle gurur duyuyorum' sözlerinin yansıtılmasının çok anlamlı olduğunu söyledi."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4092474.asp?m=1&gid=69

Bu adama kızmak için önce başbakana kızmak gerekiyor.
Bildiğiniz üzere Tayyip Erdoğan'da "Türkiyeli" ve kendisi "Türküm" demiyor.
İçiişleri bakanımızında Kürt olmasının bu olayların bu kadar rahat gelişmesine bir katkısı varmı acaba.

Edit:’

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:55 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...