Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ...... ...uğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bunlari diyenleri turk halki olarak bizimde icine girdigimiz "halk" secti acaba bunu diyen durzu sehit annelerinin kardeslerinin babalarinin gozlerinin icine bakipda bunlari soyleye bilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bunlari diyenleri turk halki olarak bizimde icine girdigimiz "halk" secti acaba bunu diyen durzu sehit annelerinin kardeslerinin babalarinin gozlerinin icine bakipda bunlari soyleye bilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 konusun konusun burda, adam orda bunları okuyup agliyo zaten "vah ben napmisim" diye. adamın arkası saglam sırtı pek. kendi iyiligini butunun iyiliginin onunde tutanlar oldukca zaten o adamın sırtı yere de gelmicek. belki bi ara yuz degistircekler, o gitcek baskasi gelcek ama hala orada tutunuyo olacaklar. turkler olarak ulkemizi yemek sofrasında, yada sıcacık evimizde bilgisayarın basinda koruruz, fikirler uretıp "vatan, millet, sakarya" gazına geliriz. bi kere de erkek olun, ant için. calisin cabalayin, asker olun doktor olun milletvekili olun ADAM OLUN da gidin o adami orda sokun alin. turkiye senelerdir raki masasinda, kagit ustunde binlerce kurtarıldı, zaten yabancılarda bundan otesine gecemeyecegimizi bildigi icin bu kadar rahat cirit atiyor. bi bilen demisti, turkler tek baslarina lider degildir, butunken is gormez amma gor baslarina bir lider gecsin azcik da ortam kizissin onlarla cenk edenin vay haline diye. hadi gidin simdi, baska bi topice gecin, yada bi raki acin arkadaslarla belki ulkeyi yari ayıkken kurtarırsınız da taaaaaaaaaa derinden acıyan o vicdanınızı bir daha susturabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Senin yaptığının ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dağşarda askerlik yapamadıkki o şerefsizlerin kellerini kesip poz vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Adamdaki cesarete(!) bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu arkadaslarin istedigi kurdistan boyle bir yermis. dort denize kiyisi var, butun petrol ellerinin altinda, hazir boru hatlari ile beraber. benim de var boyle fantazilerim. mesala jenna loves rahatsiz felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 :)bu dehaplar harbi mal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Haklı ki adam niye laf ettiğinizi ben anlamadım? PKK T.C.'yi bölmek isteyenlere yardım eden, silah tacirlerine piyasa sağlayan, "nüfus planlaması" yapan bir yardım kuruluşudur. Bir amacı da petrol bölgelerini "özgürleştirmek"tir. Bu insanlar çıkıp bunları yapabiliyor, diyebiliyor, Avrupa'yı arkalarına alabiliyor ve siz ancak forumda "hede hödö" diyebiliyorsanız vay bizim halimize. Lafta hep varız ama işe geldi mi yokuz... NOT: Bilmeyenler için, İskandinav ülkelerinde PKKlılar "Kurdish Freedom Warriors" olarak adlandırılır, TC'ye de despot kahpe bizans rolünü uygun görmüşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 pkk bşr türk örgütüde deeeeelllmişşş binalehhnn pkk bir örgüt deeellmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yapan biziz eziyetini çeken biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yazıklar olsun nasıl insan nasıl topluluk ekmek kazandıgı yere ihanet eder nasıl bir zihniyetir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Az kaldı beyler az kaldı... Alıyorum Barret imi tek tek avlıyorum bu serefsızlerı...siz yazın isimleri haberlerde duyarsınız... O.Çocuuguna bak sen!!!..binlerce sehidimiz binlerce zavallı sucsuz gunahsız sivilimizi katletmis bi terror orgutune destek cıkıyor it...Devlet yokmu ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 "Başkan Tekçe, Şemdinli Araştırma Komisyonu'na söylediği sözlerin içinden PKK'ya terör örgütü demeyişi, Ben Kürt'üm Kürtlüğümle gurur duyuyorum, 'Türk değilim ama Türkiyeliliğimle gurur duyuyorum' sözlerinin yansıtılmasının çok anlamlı olduğunu söyledi." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4092474.asp?m=1&gid=69 Bu adama kızmak için önce başbakana kızmak gerekiyor. Bildiğiniz üzere Tayyip Erdoğan'da "Türkiyeli" ve kendisi "Türküm" demiyor. İçiişleri bakanımızında Kürt olmasının bu olayların bu kadar rahat gelişmesine bir katkısı varmı acaba. Edit:’ [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 22:55 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 oldu olucak bide kızılay pkk diyelim de tam olsun...ne serefsiz insanlar var bu ulkede..ve cıkıp partı kurup istedikleri gibi konusabılıyo..ve aynıu serefsızlıgı de bunlara karsı cıkmaya devlet gorevlılerı yapıyoo.. bu kadar serefsizin icinde nereye kadar du bakalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar