Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Reklam Vereyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilenler var bilmeyenler var benim bir forumum var ve ben hiti yüksek biyere reklam vermek istiyorum. Sizce en uygun yer neresi olur nasıl foruma hitimi artırabilirim ?

Fikirlerinizi elelştirilerinizi bekliyorum
Mesaj tarihi:
eooo telezyona?
ona para yetmezse
google olabilir, diğer forumlarda kendini tanıtabilirsin, link exchange diye bi hikaye vardı sen sitende bi link gösteriyordun başka birisi senin linkini sitesinde gösteriyordu, daha güzeli googleda aratıldığında bulunabilen gerçekten değerli bilgi içeren, "konuya özel" bi forum yaparsın. (mesela paticik ilk ivmeyi ultima online sayesinde kazandıydı galba)
Mesaj tarihi:
eooo telezyona?

işini bana açıklamalı olarak bi anlatır mısın nedir nasıldır ya da sitesi varsa yazar mısın.

Evet pati ilk olarka uo ile ünlü olmuştu :D
Mesaj tarihi:
yok ya paran olsa geyiği geçer süfer reklam olurda işte bakma biz züğürt adamız öyle milyarlar veremem valla 2 dklık reklam için :D ama arabama yazıcam sitemin adresini eheheh antalyada olanlar şaşırmasın
Mesaj tarihi:
bana ver. harbi diyorum izmirin koca alsancaında binlerce kişi görüyo beni günde senin sitene ait karizmatik bi tişörtle gezebilirim cüzi bi miktar karşılığında bundan daha iyi reklam olamaz =)
Mesaj tarihi:
işin yoksa bütün forum sitelerini dolaş yaz kendin ama genelde ters tepki veriyor
ekşiye başlık aç, sil aç ,sil aç, gündem de kalır :)

otobüslerde koltuk arkalarına yaz, lambalara kağıt afiş yapıştır
Mesaj tarihi:
Forumda hit için adult, mp3 şart :)
Başka türlü millet yazmaya gelmez. O da uzun vadede toplarsın elemanları.

Nadirdir böyle sadece forum olupta yüksek kullanıcı sayısına ulaşan.

Bkz ; www.kolayforum.com

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 16:56 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bak mesela athlet gbi arada söleyebilirsin araya sıkıştırıp reklam olur işte :D şimdi bak athlet in msj ını gördüm siteye girme istei geldi birden
Mesaj tarihi:
said:
bak mesela athlet gbi arada söleyebilirsin araya sıkıştırıp reklam olur işte :D şimdi bak athlet in msj ını gördüm siteye girme istei geldi birden

Aaaa reklam mı yapıyorum ben?
CIk CIk CIk olmadı :)

Hadescik kardeşim benim...
  • Yeni Oluştur...