Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bilenler var bilmeyenler var benim bir forumum var ve ben hiti yüksek biyere reklam vermek istiyorum. Sizce en uygun yer neresi olur nasıl foruma hitimi artırabilirim ? Fikirlerinizi elelştirilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 patiye ver :) forum teması ne ki?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 patinin reklam bölümü yok ki :D Forum Teması mı ben öle bişiy mi dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eooo telezyona? ona para yetmezse google olabilir, diğer forumlarda kendini tanıtabilirsin, link exchange diye bi hikaye vardı sen sitende bi link gösteriyordun başka birisi senin linkini sitesinde gösteriyordu, daha güzeli googleda aratıldığında bulunabilen gerçekten değerli bilgi içeren, "konuya özel" bi forum yaparsın. (mesela paticik ilk ivmeyi ultima online sayesinde kazandıydı galba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eooo telezyona? işini bana açıklamalı olarak bi anlatır mısın nedir nasıldır ya da sitesi varsa yazar mısın. Evet pati ilk olarka uo ile ünlü olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 televizyona reklam ver demek istedi arkadas heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hıı televizyon çok aşırı kaçar abi zaten orayada güvenmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öylesine geyik yaw o =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yok ya paran olsa geyiği geçer süfer reklam olurda işte bakma biz züğürt adamız öyle milyarlar veremem valla 2 dklık reklam için :D ama arabama yazıcam sitemin adresini eheheh antalyada olanlar şaşırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bana ver. harbi diyorum izmirin koca alsancaında binlerce kişi görüyo beni günde senin sitene ait karizmatik bi tişörtle gezebilirim cüzi bi miktar karşılığında bundan daha iyi reklam olamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 işin yoksa bütün forum sitelerini dolaş yaz kendin ama genelde ters tepki veriyor ekşiye başlık aç, sil aç ,sil aç, gündem de kalır :) otobüslerde koltuk arkalarına yaz, lambalara kağıt afiş yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 itiraf.com ama google a vermen daha güzel olur arama keliemerlien göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Forumda hit için adult, mp3 şart :) Başka türlü millet yazmaya gelmez. O da uzun vadede toplarsın elemanları. Nadirdir böyle sadece forum olupta yüksek kullanıcı sayısına ulaşan. Bkz ; www.kolayforum.com [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 16:56 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bak mesela athlet gbi arada söleyebilirsin araya sıkıştırıp reklam olur işte :D şimdi bak athlet in msj ını gördüm siteye girme istei geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 phpBB'den bıktım gına geldi artık mavi renkten de nefret ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Brigand +1 ve ek olarak içeriği görebilmek için üye olmalısınız zırvalıklarından aşırı nefret ediyorum. ben hiç bir şeyini bilmediğim bir yere neden üye olayım ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: bak mesela athlet gbi arada söleyebilirsin araya sıkıştırıp reklam olur işte :D şimdi bak athlet in msj ını gördüm siteye girme istei geldi birden Aaaa reklam mı yapıyorum ben? CIk CIk CIk olmadı :) Hadescik kardeşim benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aslinda pati işi para muabbetine düşseydi bölümlerin sağ sol tarafında ki boş yerlere reklam panoları hazırlardı hani assında hoşta olurdu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ki pati google muhabbetine girdi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar