tipitip Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 c++ için yardım edebilecek biri varsa özelden ulaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yaz buraya derdini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 buraya yaz, aquiladan önce cevap vericem cünkü ben daha iyiyim! gerci o 9 yillik üye ama ben cok calistim bu kisa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 10 martta 10. yila girdik arkadasim lutfen cik cik cik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Aquila özelden ulaşamadım sana.250 lik karak. kabul ettiiin için.ikinizinde fikrini alma istiyordum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 iste buraya yaz herkesin fikrini almis olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 c++ dan anlayan kızlardan var mı burda yaaa?kız kıza halledelim şu işi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 C ve C# anlıyorum biraz ama C++ yok mealesef. :)) gerci pek fark aralarında sanırım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 tipitip bakınben kızım daha iyi ilgilenin ona göre mesajımı werdi banamı ole geldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Erkeklerle halledilmiyormu :P yoksa ben kız oldugunu söyliyerek erkeklerin ilgisini bu konu üzerinemi çekmeye çalışıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 banada öyle geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninniach Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Yoksa bu c++ kızlar arası yeni bi şifremi *kıllanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya pardon tipitip cevap vericektim veremedim bugün firsat bulursam bakicam koda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 khalad güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bn hallettim... saolun şimdidenn.... herkesin kendi fikri.siz öyle ypaıyorsunuz demek ki.... ama bn dilll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ezici force tipitip. Sorunu olup da yardım bekleyen, çözüm öneren kişilere kapris yapan, çözümü bulunca da çekip gidene teşekkür etmeli. Teşekkürler tipitip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hahahahhahaaaa.... ben kendim buldum çözümünü merak etme senn... ;) paticik i çok seviyordum.ama artık 0 bnm için.geçen sene de aynı şey tartışıldı.forum iyiydi ama forumdaki ,lafı bi tarafından anlayan insanlar,paticik i kendilerine benzetti..çocuklar kendi oyununa baksın diyorum.başka forumlara dooru yol alıyoruzzz..bunu da bşka taraftan anlamayın,paticikteki müh. kızlardan bahsediyorum.... bnde teşekkür ederim!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence nerde kesmen gerektiğini bilmiyosun. burda bi sorunun varsa topik içinde belirtirsin cevabınıda alırsın. böle ukalaca takılırsan anca yoL alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Jnms egr sen mhnds isen ben mhnds fln oLmuyoraaaam oqeee!!éé?? yola l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tipitip gelip yardim istemis, sonra sacma sapan seyler yazmissiniz zaten konuyla alakaniz yok, sonra bide gelip onu suclayan mesajlar yazinca e ali sami diyesi geliyo insanin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar