Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 9 gün olduda şimdi içersem bi sorun teşkil etmez dimi? bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ne ameliyatı oldun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 protez kemik takıldı bacağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 doktoruna sorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ulaşamam şimdi. az sonra içmeyi düşünüyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bence riske atma kendini. doktora ulaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben karaciğer falan sandım intihar fdalan mı düşünüyorsun diye?protezi bilmiyorum hiç1 bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 İç aslansın kaplansın sana bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 içysim kasafa iyi bişry olmadı içim sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 İçtin gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musazorlu07 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kafan güzel olurda sağa sola kalkıcam,ortalıgı dağıtıcam dersen sorun teşkil edebilir.. bide şu yönünü düşünmek lazım alkol kanı inceltirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 soruya soru ile cevap vereceksin. ki, karşı tarafa dank etsin. mesela, "orucu sevişerek açsak olur mu?" sorusunu yöneltiyorlardı, geçen ramazan idi sanırım. bir kısım insan "bi git bre" şeklinde cevaplar verdi, digerleri ise sorunun etik değerini tartışıp durdu. verilen yüzlercesi arasında, bence en başarlı cevap, "kudurdun mu?" şeklinde, soruya soru ile cevap veren idi. senin sorunada aynısını uygulasak diyorum, arkadaşım, kudurdun mu? git bi dinlen, saglıgına tam olarak kavuş. ondan sonra naaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 içme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 oncede sonrada ıcılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 içkiyi doktoruna sorda oruç sevişerek açılınır,sevişmekte bir ibadettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Voys baba yine ve yine ve yine geçmiş olsun. Voys'la ben ilk yıllar önce bir serverde tanıştım Xear'da orda staff Sanda idi. O zamanda ameliyat olup bilgisayar başından kalkmamıştı. Arkadaşımız bir rekora koşuyor hatırladığım kadarı ile yılda en az bir kez ameliyat olan bi o var :D Yine geçmiş olsun dostum. (Yine bacaktan mı ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 çok geç sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 uahuah cidden içtim bişe olmuo ama bai ağrısı miğde bulantısı normal ieşyler. sizde için amelyat oldukdan 9 gün sonra süopermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 epki bai bdzze iecrz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Niye protez kemik taktırdınki : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 sene önce bi kaza geçirmiştim, kemiğin kaynama ihtimali bile düşüktü öle bi yer kırıldı. herşey halloldu derken kaza sırasında kılcal damarlarda kopmuş beslenemedi kemik çürüdü ucu. işte bi ton ameylat geçirdim düzeltilemedi. baş kısmı kesilip protez yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kotuymuş, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: sizde için amelyat oldukdan 9 gün sonra süopermiş tamam ameliyat olursak aklımızda bulundururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 konu sapmış ama yazıyım, burun estetiği olan bi arkadaşla ameliyattan bi hafta kadar sonra içmeye gitmiştik. çok az içtiği halde çok fazla etki yaptı arkadaşa. kat kat daha fazla içtiği zamanlarda bile o kadar kötü duruma dşmemişti daha önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar