Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Konya [Süperlig] Cumartesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
servet muhteşem oynuyor yaw nazar deymesin , nobresiz hücumda zorlanıyoruz biraz ama konyanın pozisyonu yok ilk yarıda acayip sağlam bir orta sahamız var.
Mesaj tarihi:
Anelka nasıl maçta?

edit : bide çok ofsayta düşüomu Anelka?

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:54 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
2-0 olmuş.. 2.yarıda anelka yerine giren Nobre atmış golü. ne güsel.

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 20:11 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fener yenince böyle konubaşlıkları pek rağbet görmüyor yaahu? hadi antifener kitlesi nerde kaldı? oo tadı çıkmıyor böyle ehah
Mesaj tarihi:
5-0 bitti ama son dakikaa;
ümit özat bir pozisyonda taçı hatalı kullandı ona buna ağlamaya alışan gs lılar pfdk ya gidiyor maçın tekrarı için
Mesaj tarihi:
ilk yarıda anelka'nın elle attı dedikleri 1 golle ve 2-0 dan maçı 4-2 veren konyaspor a karşı, bu sefer fener ağlamalarına izin vermedi :) 5-0 rakibine bu sezon 9 gol atmayı başardı.9-0 bir nevi.
maç tekrarını isteyen insanlar sadece gs'liler olmayabilir.fenerlilerde olabilir.
güle oynaya tekrarında stadımız yine dolar.bu sefer 5 olmaz 7 olur... konyasporun tekrarını isteyeceğini düşünmüyorum bu nedenle eheuhe
Mesaj tarihi:
nileppezdel topic in 3 nolu msg ına bak önce , cvp vermek için sadece maç sonunu bekledim...
ümit taçı elle attı , gidin başvurun tekrar edilsin maç hadi..
Mesaj tarihi:
yol parasına yazık adamların..
Ayrıca bonjo galibiyetin tadını çıkar maç sonucunda hiç bir "anti-fb'linin(yok öle bşi en azından bende) tatsız bir yorumu gelmedi...Haklı bir galibiyet güzel goller tebrikler Fenerbahçe,Konyaspor çok başarısız bir taktikle resmen ezildi..yazık oldu..
Mesaj tarihi:
Olayı anlamıyorum kimse 5-0'lık galibiyetine bir şey dememiş (ki diyemez 1 değil 2 değil 5) hemen galibiyeti değil olası gs'lilerden gelmesini beklediği provokasyonu kendi yapmış..
Küçükken babam Karşıyaka kongre üyesiydi..beni karşıyaka-ankaragücü maçına götürmüştü..Karşıyaka gol atmıştı bizim taraftar gol oldu bağırdı sonra direk " **** göztepe " diye başladı maçla ne alakası varsa...Otur sevin galibiyetine sanane elalemin lafından?At gözlüğü bu gibi durumlarda iyi bir şey olsa gerek...
  • Yeni Oluştur...