Bonjo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 servet muhteşem oynuyor yaw nazar deymesin , nobresiz hücumda zorlanıyoruz biraz ama konyanın pozisyonu yok ilk yarıda acayip sağlam bir orta sahamız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Anelka nasıl maçta? edit : bide çok ofsayta düşüomu Anelka? [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:54 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 2-0 olmuş.. 2.yarıda anelka yerine giren Nobre atmış golü. ne güsel. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 20:11 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 3 olmustu en son baktıgımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yatmış konya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Onder dk : 56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 5-0 Bitti Goller: Anelka dk.37, Nobre dk.48, Önder dk. 56, Appiah dk.82, Nobre dk.90+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 fener yenince böyle konubaşlıkları pek rağbet görmüyor yaahu? hadi antifener kitlesi nerde kaldı? oo tadı çıkmıyor böyle ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 5-0 bitti ama son dakikaa; ümit özat bir pozisyonda taçı hatalı kullandı ona buna ağlamaya alışan gs lılar pfdk ya gidiyor maçın tekrarı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bonjo böyle iğneleyici vede saçma mesajlar atma lütfen. Yendiniz yenmesini bilin, ortada bişey yokken ona buna sataşmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 3 tanesini el bi tanesini kol bi tanesini kıçla attık. tekrar edilsin haksızlık kahrolsun ulusoy !!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ilk yarıda anelka'nın elle attı dedikleri 1 golle ve 2-0 dan maçı 4-2 veren konyaspor a karşı, bu sefer fener ağlamalarına izin vermedi :) 5-0 rakibine bu sezon 9 gol atmayı başardı.9-0 bir nevi. maç tekrarını isteyen insanlar sadece gs'liler olmayabilir.fenerlilerde olabilir. güle oynaya tekrarında stadımız yine dolar.bu sefer 5 olmaz 7 olur... konyasporun tekrarını isteyeceğini düşünmüyorum bu nedenle eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 nileppezdel topic in 3 nolu msg ına bak önce , cvp vermek için sadece maç sonunu bekledim... ümit taçı elle attı , gidin başvurun tekrar edilsin maç hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yol parasına yazık adamların.. Ayrıca bonjo galibiyetin tadını çıkar maç sonucunda hiç bir "anti-fb'linin(yok öle bşi en azından bende) tatsız bir yorumu gelmedi...Haklı bir galibiyet güzel goller tebrikler Fenerbahçe,Konyaspor çok başarısız bir taktikle resmen ezildi..yazık oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bonjo saçmaladığının farkındasın demi?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 tekrar değil de ilk maç konya'ya yazılabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bonjo gir antuya orda yap provokasyonunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Olayı anlamıyorum kimse 5-0'lık galibiyetine bir şey dememiş (ki diyemez 1 değil 2 değil 5) hemen galibiyeti değil olası gs'lilerden gelmesini beklediği provokasyonu kendi yapmış.. Küçükken babam Karşıyaka kongre üyesiydi..beni karşıyaka-ankaragücü maçına götürmüştü..Karşıyaka gol atmıştı bizim taraftar gol oldu bağırdı sonra direk " **** göztepe " diye başladı maçla ne alakası varsa...Otur sevin galibiyetine sanane elalemin lafından?At gözlüğü bu gibi durumlarda iyi bir şey olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bonjo kucukken cok mu siddet uyguladilar sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sacmalamayın [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 21:29 tarihinde, -Nae tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bonjoyu döve döve bu hale getirdim kusura bakmayın :( [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 22:24 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahaha çok fena provake oldum hatta napcagımı şaşırdım , dwm edin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 dedim ben konya yatıcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kızma kanka haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bonjo meşhur oldu valla ama biraz acı bi şekilde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar