lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bir kac aydir boyle bir sorunla karsilastim sorun su ekran kartim bazi oyunlarda kitlenme yapiyor goruntulerde bozulma oluyor ayrica oyunnamadigim zamanlarda makine ya kitleniyor yada vpu devreye grip ekran karti sifirliyor yeni bir guc kaynagi taktirdim 350W (arkadasimin onerisi ile) ayni sorunlar devam ediyor.Anakartda bir sorun olabilir diye dusundum ama servis ten temiz dondu bir de ekran kartinin garanti bitmis yani elimde patladi kart galiba :) Net de okudugum bazi yazilarda hizli yazmayi kapayin demis ama kapali olmasina ragmen sorunlar kesilmiyor kartin uzerinde ki fan bana kucuk geldi o yuzdende olabilirmi acaba asusun bir programinda 48C olarak gordum yazin 52 falan cikiyordu sicaklik bu kart iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 agp'den olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Güç kaynağının markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bencede sorun power supply dan olabilir. yoksa ii bi ekran kartı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ankartından agp'yi kapat da dene bozulmuş olabilir ben de 8xde açamıyorum mesela anakart destekliyor 8x ama vpu veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 taicom diye geciyor gercek 350w deil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 agpyi iptal ettim suan bir sorun yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar