turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben kendini bişe sanan takıntılı yalancı vsvs sekilde bilirim bu topicce gelecek cvplar sonucu kenjuronin forumu bırakması dielgiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam yerine koyup topic acman yanlıs olmus bence xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 zzzZZZzzz bu ne beeee yetr ama gidn başka yerde kawga edn kenjuroyla birlkte sznde forumu bırkmanz dileğyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 salla actık bişe antikenjurizm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 walla kendisini realden tanımam ama kardeşini tanırdım o da bunun gibi yalancı hileci ne dediini bilmeyen kendini yukarda gören ama hiç bir şey olmayan kişiliksiz biriydi.... kenjuroyu da bööle biLiRim.....!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bırakırım sorun deil benim için ben öle zevkine takılıyorum amacım kenjurinin nasıl bilindiginin ortaya cıkmasını saglamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ßu Tarz ßi Topic Acman Yanlis Olmus ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kılıc abi her topicin amacını asmasındansa hersey burada yazılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eski topici uplassaydın lol yazın bakalım salaklıınızımı yazacaksınız peh.. yazmayım diorum zorluolar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yukardaki orenektede gordugunuz gibi iradesiz olarakta bilinir kendileri ( edit time ha ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yada.. burdada vakit kaybetmemek daha mantıklı bence ii eğlenceler salak salak eliştirilerinizi yazın okuycam ama cvb gelmetyecek her türlü yalan salaklık hilekarlık vsvs yazabilirsiniz konuyu çok mrk edenler bowl ile ilgili topici baştan sona okursa burada kimin noob salak o vs olduunu anlayacaktır nokta(.) bb deince bidaha yazı yazmam ben bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 1 mesaj daha yazmayacam hırsız, aynı anda hem sırnak lı hem de kırşehir li, yüzsüz ve mal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kenjuro pati § 10 Mart 2006, Cuma - 21:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tartısma bittimi tel vermiyorsunuz yani ozaman susun uzatmayın çocukluk yapmayın nn yazı yazarsanız cvb veremeyeceğim srry bb. bunu dedikden sonra konusan bendim demi =) eh be kenjuro palavracinin tekisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam sabah aksam ex kasmıstır hayatında cz nedir bilmiyodur sormustur en azından senin kdar noob degildir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yaw bu adam hep cvp yazmıcam bb dioda hepte cvp verio neden aceba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kenjurimisin nesin passiveye bişey diyemessin foruma60+adamlar takılacak die bi sart yok adam doruca söylüyor 51mage kastım sıkıldım 46archerdı sanırım ona gectim die zaten oyunda cok iiyim die bi iddası yok soru soruyor bizde bildigimiz kadarıyla cvp vermeye calısıyoruz ama sen her topic oldugu gibi konuyu saptırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 resmen adama cephe almışınız bow forumdan gitme dileği felan diosun böle yapıcaksan sende git (bi dilek ti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Karalama kampanyası huh? -_- aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Kenjuro yu tanimiyorum yorum yapamiycam. Oyunda ki nicki nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 oyunda lamerler gelsin yaz bi kenjuro gelir elbet:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 lamer in anlamını bile bilmeyen dengesiz... de gelmiş genemi başladık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 aaa gene cvp yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Tarih: 2006-03-06 [ duruyor ][ Mesajı SiL ] [ Mesaj Gönder ] [ Engelle ] -------------------------------------------------------------------------------- nedion kardeşim sen sorunlumusun malmısın ceek aptalının yardakcısımısın nesin ya ------------------------------------------------------------ kenjuro nun 1 hafta önce yolladığı mail (ben daha yeni görüom :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ken jur o xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bence hırsızın teki bu kenjuro forumdan gitmesi gereken kişilerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar