ZiFir Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya ben müziklere hasta oldum nasıl indirebilirim bunları?website olaylarından pek anlamıyom da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Vangelis çalıyordu galiba arkada, Vangelis'i p2p programlardan aratıp bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet çok yavaş bi site ama gerçekten çok süper bir flash site yapmışlar bak şimdi ağlıyacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bence beklemeye değiyor. sonuçta günlük gel-geç bir site değil. genel olarak aynı bilgisayardan oynanır. dolayısıyla ilk denemeden sonra o kadar fazla bekletmez de. site tasarımı harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bir siteye geç açılıyor diye kaka denmez. ayıptır, yazıktır, günahtır. http://www.neostream.com [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 12:45 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Web tasarımı konusunda ödül verilirken genelde bu ödül kategorilere ayrılır. En ufak boyutlu site, tasarımı en über olan site, en hede site vs .. gibisinden. boyutu katmak biraz yanlış gibi. Onun dışında güzel bir çalışma olmuş ama görünümü dışında frp-rpg ile gerçekten alakasız gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Tasarım dışında ne işe yaradığını ben de anlamadım sitenin, bir iki wallpaper var sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 güzel bişeye b*k atmakta üstünüze yok haa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 düzeltiyorum mükemmel :) [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:44 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yau bakındım bakındım, sitenin amacını anlayamadım ben hala? wallpaperlar var, ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: güzel bişeye b*k atmakta üstünüze yok haa... Herkesin kendi fikri tabi, beğenmeme, bok atma hakkına sahip herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Beğenmemekle bok atmak arasında nasıl bir bağlantı var ki ? Beğenmemek olası birşey. Bok atmakta güzel birşeyi çekemeyip havaya laf söylemek gibi bir anlama sahip. Ha belki arkadaş hayatın anlamını çözmüştür, göreceli kavramları hiçe sayan bir yeneği vardır o başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konu alakaları değil zaten de, ben şu son zamanlardaki "Ula nerden tartışma çıkarabiliriz" çabasını anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @spidee, bir üstündeki mesajınla sen ve bu mesajımla ben de aynı şeye çabalıyor gibi değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Benim "tartışma"dan kastım aslında "laf dalaşı". Burası forum, elbette tartışma olacak; ama insanlar tartışmak değil, birbirlerine laf sokmak, aşağılamak, birbirlerine üstünlüklerini kabul ettirmek istiyorlar. Saygı çerçevesi içinde neden tartışamıyoruz, onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 saygı çerçevesinde tartışmak için saygı gerekir ;) birinde saygı yoksa tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar