taz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 konu yanlış bence, eğitim dediğiniz öğrenim falan olması lazım bi de bence çalışmak zeka meka bişey bilmeden hiçbi işe yaramıyor. ha zekisindir başkasının 3 saat çalıştığı konuyu 15 dakikada süper anlarsın o ayrı konu. ben zekiyim yaparım diyen salakları gördük hepsi gg össde
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bence dikkat önemli zeki biri olursun.oturup calışırsın.ama kafan hep başka yerdedir.dikkatini toplayamazsın.dalgınsındır.calışamazsın yalan olursun.konsantre de bitio olay.çalışmana yogunlaşabilmen lzm
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şuan için çalışmak sistemler onun üzerine kurulu çünkü ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanma şansın olabilir her hangi bir sınafı
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 çalışmak tabii ki.. çalışmadan hiç bi bok olamassın dünyanın en zeki adamıda olsan... çalışmak emek göstermek birinci şart..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eğitim'de zeka öğrenim de çalışma edit: murtaza'da demiş benden önce zaten [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 15:47 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 zeka götürmüyo pek. çalışmadan anca lise 2 ye kadar götürebildim. bu noktadan itibaren iş çalışma meselesi. ben eksiklerimi yazın her günü 5-6 saat çalışarak kapatıcam. olmuyo bilgisiz bilgisiz.
MeSh Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öss sisteminde, zeka ve çalişma denklemi var.. eger 10x zaman kadar çalişmiş ve 10x kadar zekiysen istedigin yere girerken, x/2 zaman kadar çalişip 10x kadar zekiysen.. babalara giriyorsun.. 20x zaman kadar çalişip 5x kadar zekiysen.. yine istediğin yere giriyorsun.. Bunlar tamamen orantılı.. Türkiyedeki eğitim sisteminde zeka ile işler yürümez. "OKUL" bazında yürümez.. kendi işini kurarsın genişlersin o ayrı.
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 einstein demişki, başarımın %99'unu çalışmama, %1'ini de zekama borçluyum...
Eshevar Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öss için kesinlikle çalışmak.. zeka, belli bir noktadan sonra yetmiyor. ayrıca normale göre pekte zeki olmayıp ama deliler gibi çalışıp, çok yüksek puan alan kişiler var(ki tanıyorum da böyle kişileri.. yazık bana..) eğitim olarak ise, zeka biraz daha ön planda. öğrencinin öğretmene yapabileceklerini kanıtlmasından sonra, notlarını yüksek tutması kolaylaşıyor... garip bir sistemde okuyoruz...
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eğitim farklı öğretim farklı bişidir eğitim dersen zeka derim, öğretim dersen çalışmak derim
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 up. daha çok bilgiye ihtiyacım var ^^ [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 06:04 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ]
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 şöle söliyim ben hayatım boyunca çalışmayıp 4 ün üstünde diploma notu alan tek insanımdır heralde :) hiç ama hiç çalışmadım derslerime. hocalar ve arkadaşlar bana zombi gibi bakıyolardı nasıl oluyo lan bu diye hehe
only_devil Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 zeka kısmı yeterli değilse çalışsanda iş olmaz...tabii ki zeka
Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Çalışmak. Nedenlerini yazmaya kasmayacağım. Zeka zeka diye tutturanlar kendileri anlar zaten. ;)
DeadSouL Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Üniversiteye kadar zeka sizi bir yerlere getirebilir, ama sonrasında bu iş çalışma olmadan olmaz (her üniversite aynı değil tabiki).
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Çalışmadan zeka birşeye yaramaz sadece yüzeysel kalır.
rona Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya arkadşlar yarın bizim okulda bu konu hakkında münazara var. ve ben "çalışmak başarıyı getirir" i savunuyorum fakat kaç gündür internette yaptığım aramalarda somut olarak diğer tarafı sıkıştıracak hiçbir şey bulamadım.. daha önce bu konularda münazaraya katılan ya da bu konuyu araştıranlarımız varsa lütfen yardım edin.. yoksa sürem boyunca öööle oturcam sandlyede =)
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 lgs de çalışmadım ben yaparım diyerek yaptımda fen lisesi kazandım =) öss ye hazırlanıorm hala aynı mantıktayım ve yine kazanabilceimi düşünüorm...ikiside lazım aslında aptal adam ne kadar çalışırsa çalışsın olmuo
rona Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya bnde aynı durumdayım ama kndi haytmı örnek veremem sadece.. yok mu bi link falan =(
Gallant Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 genius+hardworking>genius>hardworking
kanix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ah akıllı insanlar, asıl cevabı vermemişsiniz ki. Gerçekten zeki olan insan, zeki olduğu için çalışmanın önemini anlar ve iyi çalışır. Yani önemli olan zeki olmaktır. Kuru kuru sadece çalışan bir inek aptal olursa hiç bi zıkıma yaramaz.
trapt Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Şimdi eğitim dersen ayrı Okullarda şu anda olan şey öğretim..Eğitim kesmi atlanıyo Bence Eğitim olmadan zeka hiçbişi..yani onu iyi yönde kullanmak daha doğrusu kullanmayı öğrenmek birazda eğitimin işi... Öğretimde ise en önemli olan çalışma
Öne çıkan mesajlar