Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 E ona da cevap vermişim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Abi... geçenlerde gittim bi bara yine kızların ilgi odağı oldum tabi.Naparsın para olunca... : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu ne yahu? Hayır hakkaten anlamıyorum? Konu kirliliğinden, geçici moderasyon yetersizliğinden yarlanmaktan başka ne ki bu? Antimodes'in kime ne zararı olmuş? Kime ne hakaret etmiş sinir etmiş de burada sindirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Tamamen saçmalık bu. Hani adamın açtığı konular kendi halinde, evet belki bunu hava atma ya da başka bir şey olarak görebilirsiniz, ya da paylaşmasını artniyet olarak da değerlendirebilir hatta bu düşüncenizi ilgili konuda dile de getirebilirsiniz. Buna da kimse laf etmez hatta Anti ya da o kişi laf etse "E madem eleştiri ve yorum istemiyorsun neden böyle bir konu açtın? O halde bunlara laf etme hakkın yok" derim. Amaa tutup da bir insan hakkında böyle saçma ve zeka yoksunu konular açıp "bakın nasıl laf sokuyorum" demek tamamen saçmalık. Ha şimdi avukatı mısın diyebilirsiniz Antimodes'in. Değilim, çok yakından tanışmayız, ama kendisini de yazılarını da gördüğüm kadarıyla beğenirim, arada fikir ayrılıkları ya da abartı bulduğum mesajı varsa da kaynar falan ama konu bu değil. Aynı şey herkese karşı yapılıyor. Bu kişi normal biri de olabilir, forumda ilgi çekmek isteyen bir üye de (ki Anti'nin böyle bir kaygısı olduğunu pek sanmıyorum). Ama nolursa olsun o size göre bir yanlış da yapmış olsa böyle saçmalayarak daha doğru bir hareket yapmış olmuyorsunuz. Nedir bu çakal sürüleri oluşturup insanların üzerine gitme merakı? Arenda'ya yapıldı daha yeni, "suyunu çıkardınız" dedim olay oldu, daha önce mayheme yapıldı, evet abartı ve komik konular açıyor binbir palavra sıkıyor da olabilirdi ama böyle bir davranışı hiçbir şey haklı çıkarmazdı. Onu dile getirdim, yine laf yedim. Şimdiyse hiç öncekiler kadar abartısı olmayan sırf 1-2 tane sadece uçuk para miktarı söylemiş diye göze batmış Antimodes'a aynı çakal gurupları toplanıp saldırmaya kalkıyor. Bir kendinize gelin. Tamam, insanlarla gruplar arkadaş ortamı oluşturmak iyi bir şey ama bunun yeri burası değil. Kişiliğin gelişmemesi sonucu ortaya çıkan bir yere, gruba ait olma dürtüsünü, yalnızlık kompleksini burada böyle göstermek, "ilgi çekmek için garip konular açıyor" diye suçladığınız bir adam hakkında aynı şekilde sırf ilgi çekip de "bakın ben de komik olabiliyorum adamla dalga geçiyorum beni de sevin" mesajı vermek için konular açmanın neresi tutarlı? Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kontör fazla yazmasın abi, biz seni ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bokunu cikarmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 baymaya basladiniz artik size ne adamin reklamda oynamasindan yahu oynamissa oynamis , topic acmissada acmis , bu kadar rahatsiz oluyorsaniz adamin actigi topicleri okumaz yazdigi yazilarida gecersiniz cokmu zor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Belki banlanırım bilemiyorum. Fakat gerçekten çok gerizekalısın. değiştiriyorum, ayrıca düşünme kabiliyetinden yoksunsun =(( [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 02:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Elaidi non stopsın hll baba. Al Babanı git! Artizlikte yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu adama tmsf el koyar yakında kurtulurz mauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 :D ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Fazla sefilsiniz =(( Ne diyeceğimi bilemedim. Ben en iyisi artizlik yapmayayım. Doğrudan diyeyim. 4 yaşındaki kuzenim sizden daha olgun. Lütfen. Yaşınıza göre davranın. Lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ayrıca verbatim, antimodes'i kıskanıyor musun? yoksa beybin hanımefendiyle mi sevişiyorsun? hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 haha son post bomba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 çok kötü ortalık karışcak gibi bi his var içimde hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 OLm sen belamısın lan git ozaman 4 yaşındaki kuzeninle takıl.Karı kız ortamına girin Mal şey.Ha 12039 tane kız tavlayın hiçbirini götürmemeyi unutma bu arada.Kuzeninede bi tane ayarlada miss işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 vay anasını.intstant çekti yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Grup yapıyoruz.Senide bekleriz MUCKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ne grubu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 zahhzuauhhaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Biseksüel değilim. Teklifin için teşekkürler. Beybin hanımla mutlu saatler dilerim. Sevişin, fakat fiziksel atraksiyonunuzu başkalarına karşı birbirinize arka çıkarak komik boyutlara getirmeyin. Ayrıca beni de aranıza alma çabana da bir resimle cevap vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Cool şey. Beybini tanımam etmem.Antimodes un parasını gözümüze soktuğu artisliği için açtım böyle topic bi git su forumdan arkadaşlarınla rahat bırakın şu milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 harbi adam en alakasız şeyi söyledi aslında ama farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 al sana rsimle cevap ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kalp verelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar