verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bi gece klübünde 5 kız bana cıkma teklifi etti hepsine hayır dedim ama hepsinide götürdüm.20 milyarlık bi parti verdim haa villaya önceden de 5 milyar kapora verdim.Geçenler de acıktım gittim lük bi lokantada 7.5 milyarlık yemek yedim... Az önce bi bardan geldim 2 milyarda orda harcadım.Parti verdiğim yerde Mangayı cıkardım 50 milyara... Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kesene bereket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ayar verdi, cok pis kodu. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 süpriz misin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yalan soyluyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 şimdi yeni bi işe giriyorum.Babannem bana devretti iş yerimizi.Gidip simit beğenicem.Stres oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 akıl fikir pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi bitane kızda bana ayarlıyıver hatta 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 benim param yok böyle ortam için bana yardım edersinmi bende senin yerine simit seçerim simitten anlarım vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bab 100 gp$ pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 helal olsun ne diim darısı diğerlerinin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 khalad pati § 10 Mart 2006, Cuma - 23:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- benim param yok böyle ortam için bana yardım edersinmi bende senin yerine simit seçerim simitten anlarım vesselam Harika yaa... Babannem üstüme baskı kuruyordu.Kimse karışmasın ona kendisi seçicek herşeyi fln diyor. :S napıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 verbatim herşeyi yapmışsın ama reklam filmi çekmediğin için sana kocaman bir OLMAMIŞ veriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 İçinde bir kuşun ölü bir kuşu becerdiği karikatürler yapmaya devam etmeni öneririm, onlar daha komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çektim yaw.NAsı çekmem? Çikita muz için reklam çektim.Bütçeside çok iyi 200 milyar gibi bişey... Kız yiyeceği muz başına 30 milyar alıyordu.5 muz yedi 150 milyar.Neyseki param var (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kesene bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Reklam televizyonda oynuyor, gören görüyor zaten, yazdıklarıma kolpa havası vermeye çalışman boşuna. Kendini küçük düşürmek istiyorsan da kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu daha bi güzel.Insanlara mal varlığımı sergilemek aşşalamak "bakın ben yapıom siz yapabilionuzmu?" demek daha bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Reklamda oynamanın mal varlığıyla ilgisini çözemedim de, arkadaşlardan kazık yeme sonucu zorunlu olarak belli bir parayı ödemek durumunda kalmak "mal varlığını sergilemek ve insanları aşağılamak"sa, öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ana haberlerine malzeme bulamayan tv kanallarına pati linkini yollamak lazım, hemen haber yapsınlar reklamlarda oynayan yeni şöhret bar kapatmalarıyla parasıyla internetten caka satıyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 uçak aldım.çift motorlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 onda 8 motorlusu vardır, git kenarda ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ha bu arada, kız konularında ise birebir log koymuştum diye hatırlıyorum, onu da kolpa olarak göstermeye çalışman komik yani. Saçmalıyorsun kendin batıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam demiş zaten, kolpa olmaması daha acı verici diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar