mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 selam. bg veya pvp sirasinda bazi alliance ler mesela y o u l o s t felan yazdiklarini gordum.hep merak ettim. horde oynayan biri olarak alliance lerinde gorup anlayabiliecegi kelimeleri ogrenmek istedim.sizinde bildiginiz kelimeler varmi?yazarsaniz iyi olur. tabi kotu, kufur icerikli olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 uo uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ally san ag an am p = me love u =) bı bunu bılıorum dıerlerı bılındık seyler bur fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yazcagım şey hurafe olabilir emin deilim priest san mc atıp /e den emotla yazdıklarını gorurmus okurmus dıe duydum hurafe olması yuzde 90 dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hurafe değil dogru mind conlrol altindayken /e ile yazilanlar okunabiliryor. ayni olay gnomish mind control cap icinde gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bizim arkadaşlar mc ile if kapısında 5v5 yapmıslardı sonra 1v1 birisi mc yapıyor konusuyor sonra dıerı mc yapıp cvp verıyhor fılan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 "me love you" diye geziyor ally'ler gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tolme çok iyi biliyor bu olayı. allylara A N A N I yazabilecek derecede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 horde sanız 27 11 11 = mu ha ha edit: bide 101 101 var bildigim zug zug [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 15:00 tarihinde, GladricSpirit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bide mc atıp buff atanlarvar onlar cok bomba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eet priestlr bana cok ypaıo onu selam verince silithus ta falan mc atıp fw atıo sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bana bi kere azuregus kesen raid mc yapmıstı gıttım yanlarına maymunluk yaptım filan mc yaptılar pala priest full buffladılar sonra kestiler hhehee 40 kişi tecavüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eet banada onu magheridonda realistsuck mıdır nedir öyle bi sazan horde guild i ypamıstı adamlara bg de koyuyoz kendilerini mc girişleirnde tatmin etmeye calısıolar 40 kişi dalarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bide horde isen K E K yazdıgında l o l görünüyo biliyorum.öyle demişlerdi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 horde icin you lose yaziliyodu ama nasil hatirlamiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 D a p Ee bb == Y o u Lo se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 horde iseniz: U G O = l o l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 hunter ol petinin ismi değiştir öyle koonuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 horde için; 7 123 qq qq : I KIL HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ek paketde yada yeni pachlerde dil ogrenmeyi koysunlar bu rezletden kurtulmus oluruz lvl 60 mage olmusun 600 intin var dil bilmiyorsun :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Sonra küfürden başka bişi görmeyelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Silithusa bir paldain bir priest ikilis biz ise 3 kişi rogue, hunter, priest... Hiç bişey olmiyacak aslında güzel güzel essence of air farmlıcaz, birden baktım bizim rogue MC yemiş hemen gaza gelip paladine aimed attım, az amasını alrım diyerekten mana drain skili, hemen paladin stingi kaldırdı üzerinde ben bi sting daha attım ama birden ben MC oldum paladin bana buff verdi, mananı dolduran bi çeşit buff (hiç ally oynamadım cahilim, yani yüksek lvllere kadar oynamadım). Sonra priest bıraktı MC yi rogue arkadaş ise, abi muhabbet yapıyoduk naptın sen öle görmüyormusun adamlar Amicita'dan full tier2 ikisi bizi burda maymun eder diyince, bu konudaki ne kadar cahil olduğum çıktı ortaya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 siz onu birakin da, mc'deyken sonra adami asagi atarsaniz ab'de, olurse, sizin pet'iniz olarak kaliyo... haliyla 15vs14 oynuyosunuz... hatta bunu bi kac priest yapinca karsi taraf deliriyo... ozellikle son zamanlarda sirf paladinlere olan kinimden dolayi uygulamaya basladim; epey eglenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bug abuse deilmi o? report ederlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 fix'lesinler... duzeltmedikleri surece hicbi sey yapamazlar. 2 3 hafta oldu bu durum bildirileli. kimsenin de umrunda degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar