Jezz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Harddisk almayı düşünüyorum yarın, benimki artık mefta oldu hangisini önerirsiniz? Sistemim eski olduğundan IDE kullanabiliyorum o yüzden IDE alıcam. Samsung 160/200/250gb 8Mb önbellekli yada Seagate 160/200/250gb 8Mb önbellekli düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz arada fiyat farkı çok yok almışken 250 mi alayım yoksa gereksizmi fazla 160 mı alayım boşuna paramı vermiş olurum 250 alıp? Kimileri IDE de w&d iyi diyor ama çok kötü eylerde duymuştum onunla ilgili. Samsung sessizdir diyorlar ama seagate de performans bakımından daha iyiymiş sanırım garantiside 5 yıl olması lazım. Sizden tavsiye istiyorum ama yazarken farkettim zaten bayaa araştırmışım hrld :P Kullanan arkadaşlar memnunlarmı yazarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Yokmu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yanlis attim [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 16:35 tarihinde, Jezz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 seagate bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 fiyatları da yazar mısın? ben seagate derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 western digital oneririm ben , cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bugün arkadaşıma Seagate 160gb aldık ikisi arasında tercih yaptık bizde tercihimiz Seagate oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Samsung da oldukca iyi, yeni nesil hard diskleri sorun cıkarmıyor ancak seagate maxtoru da bünyesine katması ile beraber hdd dünyasında lider sayılabilecek konumda 2 tane seagate kullanıorum 80 ve 200gb, sorunsuz ve saglam olduguna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 heralde seagate alıcam bende fiyatları arasında fark yok 5$ var maximum. Samsungda spinpoint diye bi ozellik var cok sessiz calisiyomus ama onun sessizligi içinde seagate in performans artısından vazgeçilmez sanırım. Ama w&d de çok iyiymiş duydum ama fiyatları bayaa pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 seagate diyorum, seagate yoksa samsung alabilirsin ama ben hep western digitallar ile problem yaşadım söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kontrol kartları var pci a takılıyor, anakart desteklemese bile o kart üzerinden sata kullanabiliyorsun. bence onu da alternatif olarak düşün, sonuçta alacağın sata hdd daha uzun süre işine yarar, hatta performansı da daha iyi olabiler. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 19:13 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 2 tane hdd im var. seagate barracuda ve samsung. seagate barracudanın sesi cayır cuyur.samsungta hiç ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 egzosu patlamıştır fistan, egzoscuya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 seagate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 samsung kullanıyorum uzun süredir çokta iyi performansı var tavsiyede ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 W.D kullanıyorum 4 senedir Daha sonra 1 tane Samsung 160 GB SATA aldım 8mb cache 7200 rpm. Almaz olaydım , balansı bozuk fan gibi hın hın hın hın ediyor, termnator filminde t1000 sahnelerinde arkadan gelen insanı geren hııın HIIIN sesi gibi ses yapıyor sürekli. Daha sonra bir Seagate aldım 200 gb lık 7200 rpm , işlem yaparken çok sessiz , performansı Samsung dan birazdaha iyiydi (HDD test eden bir program vardı ismini unuttum) Başka insanların evlerinde Samsung un aynı sesi yaptığına şahit oldum , 5 ay kullandıktan sonra bende balansı bozuk fan gibi hön hön ötüyor , bende disable ediyorum hdd yi kullanmadığım zamanlar. Aynı sorunu sadece bende sanırdım ki başkalarındada gördüm samsung hdd lerden iyice soğudum. W.D çok dayanıklı ve hızlı , Seagate ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum ama 5 aydır kullanıyorum henüz bad sector oluşmadı tıkır tıkır çalışıyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 2 tane samsung sata hdd var biri 2 diğeri 1 senelik ve sorunsuz, sessiz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkansis, seninki biraz istisna bir durum olmuş sanırım. samsung harddisk'ler gerçekten çok sessiz ve iyi performansa sahip çünkü. Özellikle 7200 rmp'lik 80 gb diskleri ilk çıktığında bir çok testte diğer markaları geride bırakmıştı. westernd digital kullanmadım hiç ama seagate vs samgung için samsung derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tabi istisna durum olunca insan temkinli yaklaşıyor birdahaki sefere samsunga. Sorun çıkarmazda dosyalarım kaybolmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 samsung kullanıyorum bır seneyı gectı halen bır sorunla karsılasmadım ses konusuna gelıncede cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar