Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 iyi ki doğdun. Bi daha ki buluşmada kutlarım artık kısmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 biraz geç kalmışım netim kesikti :/ huepi börtday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 @head: hayır değil =) teşekkürler kutlamalar için, anca geldim eve hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 muku yılar bebeim. ama benlede kutlama partisi yapcaz sözün var etilere gidecez ortama akacz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 İyiki doğdun geleceğin vahşi davulcusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Doğum günün kutlu olsun Grissie, hastalıktan geberiyor olmasaydım dün arayacaktım ama daha önümü yeni görmeye başladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 hadi yav geçmiş olsun güneşçim. salla yav nolacak =) bu arada hediye listem süper =) dogmitten bir adet şeftalili nestea, bide marlboro'nun yılbaşına özel sigara kutusundan böle gümüş kendime aldığım 5 milyonluk kolpalar kolpası zippo, onu da arkadaş sağolsun bozdu ehue hmm bide mix'ten 3 adet djarum black küçük şeyler hep, ciddi ciddi hediyelerin vereceği mutluluk bir süreliğine ve büyük olsa da bunlar ciddi iyi geldi valla =) böyle mutlu oldum. sanırım basit şeylerden mutlu olabilmeyi öğrendim, çok güzel bişey. en büyük hediyem de bu oldu sanırım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mutlu yillar :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kutlu olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 mutlu yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Benim bildğim Griswold 27 nisanda doğmuştu?Bu phalanx olan değil di mi : D yine de kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hepi pörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar