Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honor kasmak (vol. muzcu :) )

muzcu

Öne çıkan mesajlar

kesin soranlar vardır da ben kendi açımdan sorucam. şimdi hesaplarıma göre 80 saat haftalık oynama kapasitem var (malum üni) premade felan var ama pvp guildi rank6-10 arası premade'i ve bazen class balancesi bile çok ii olmuo. ha işte böle bi pre ile saatte 4k kasıyorum, eğer çok kötü bi durum yoksa ki haftada bir defa felan baya dağınıık oluo premade. yani 320k kasıyorum şuanki kapasitemle.

premade'de leadlik yapıp sinir harbi ile dolmanın yanı sıra, okul da olunca çok karamsarlık oluo. çünkü o 320k'nın 450k ya felan çıkması lazım ki. 3-4 haftadan fm den gm ye atlıyım.

benim sorduğum, 320k dan 450k ya nasıl atlarım. guild premade felan çok zorluor beni, hatta en başta tam randomduk. neyse şimdi wsg taktiği felan cart curt var da. daha önce kasmış arkadaşlara soruyorum genel olarak. 320k dan 450k ya nasıl çıkarım, illa rank 12 olduktan sonra o malum server premade'e mi geçmek gerekir. felan falan. teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

muzcucum..
simdi premadeine gore degisir o. karsi tarafin her turlu gordugunde /afklidigi bir premadein kasis hizini asla gecemezsin. 1 milyona yakin wsg-ab weeklerde basiliyor o sekilde cunku...
ancak boyle bir durum yoksa karakterine gore solo da kasabilirsin. lakin eger realmde 10larca bg aciksa yaparsin bunu. yoksa rakipler hep ayni olacagindan ve 5. killden sonra honor almayacagindan ayni adamlardan gereken randimani alamazsin. ve premade adam `win bonus` olayindan seni gecebilir. aslinda seni seven arkadaslarin varsa en guzeli her maca premade girip macin icinde senin partyden cikmana izin vermeleri. boylece honorunu paylasmazsin. win bonusunu da alirsin. ama bunu yapacak adam bulabilir misin bilmiyorum. =]

[mage lock priest hunter degilsen solo kasma sakin.]
Sosyal ağlarda paylaş

wipsy, serverda milletle felan konuştum bglerde kestiğin adamdan aldığın honor %75-50-25-0 diye düşmüyormuş. öle olsa yandık. titan honor bar öle hesaplıo 35k felan günlük honor çıkarıo ama resmi sayımla 41k ya gelio, yanlış saydığı hk honorlardan. çünkü mesela karşıda hep aynı adamalr oluo, bi keresind 17 defa kestiğim adamlar olmuştu, o zaman da bilmiodum honor düşmediğini. adamları kesmemek için yolumu değiştiriodum :D

ya şimdi şöle, ben size biraz istatistik vereyim de serverı tanıyalım. fw,de 700 civarı honor kasılır x2 haftalarında, biz daha hiç x2 haftasına denk gelmedik. ben 302k kastım normal. ama premade ile tabi. karşımızda afklıyan full premade 1-2 defa oldu. ama premade olmayan ve orta derece olanların afkladığı oldu baya. tabi bakıosun bi gün premade'in druidi ölmüo, adam pisko oynuo. öbürgün 4 korumanın arasında ölüo. deliriosun :)

benim kısaca sorduğum şu. ben kendi premade'im ile ıkınıp 320-350k yaparım. ama benim 450k kasmam lazım. mümkün diosunuz 80 saat haftalık ile bunu yapmak. evet bi arkadaşı bulup en azından ben okuldayken 10-20k felan solo kasmasını sağlamam lazım.

ya en kılı o druid örneği ama, maçı eşşek gibi uzatan ghost form shamanlara çok kıl oluom. bide full deff yapıolar. 6k canlı bi adamı yanında pri ile yolluolar bayraa almaya. nabcaz şaşırıoz. :D
inşallah 350k ile fm olucam. arkların söylediği gibi. zaten hep dier rakı full doldurcak gibi kasıyorum ki. 2 hafta aynı rankda durmamak için. üzüldüğüm ise guild premade'i rank 13 de bi süreliğine bırakmam lazım ki anca 4 haftada felan 13 den 14 e geçim.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Standart honorla standart bir gelişme yapamazsın.Yaptığın ilerleme bir altındaki adama attığın honor farkına göre değişiyor.Örneğin; bir hafta birinci oldun ikinciye 20k fark attın,diğer hafta 80k honor fark attın.Bu durumda ilk haftaya oranla daha fazla ilerleme yaparsın.Honor kasan diğer oyuncularla konuş anlaşmaya çalış derim.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ya. 450k ile rank 13 den 14 e 3-4 haftada geçerim. o ilerleme olaylarını felan biliyorum. kendi rankımdaki herkesden çok kasıyorum (rank 9 306k, rank 13 470k kasıo) ve 15 sıradayım da bu hafta kesin 10. felan olurum

server içinde çok rekabet yok. benim arklar var, katil işte rank 14 olcak bu hafta. onun ardından hemen tamar olcak (o arkım deil ama tanışıoz) sonrasında da kiss me now olcak. belki de aynı haftada olurlar. neyse işte sonra öle deli kasan yok. adamlar rank 12 felan, benden az honor kasmışlar ya da 20-50k daha fazla felan. neyse onnarı takip eden rank var. o rank 13 de rank 14 ksarken ben rank 12-13 olmuş olucam. zaten bütün 2. sıra premade de varım, 1. sıra premade'e de geçtim mi artık onu 400k larız. çünkü şuan saatte 4k kasıom. o zaman 5k kasarım.

bu arada wissy abi kesin bişi var orda. günlük 10k bonus honor sayımı hatası yapamaz ui. ben izliyorum ya. adam kesiom sıfır honr verio çünkü 4 kesişim felan. ama honor channel (sırf onun için panel açtım kenara) a bakıyorum 90-150-213 honor felan geçio paso. kesin öle. yoksa 10. defa kestiğim adamdan lazın 120 honor alırım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bi daha yazayim belliki okumamişsin ;)
Birde rakamsal olarak xk honor lazim yk honor lazim deil sana her hafta standing 1-5 lazim rank 13 den sonra 1-3 lazim rank barda progress icin.

+ Cucem bizde ciftli hw cikti 2-3 kere ayni anda olmaz diye bişi yok.
Misal ben hw oldugumda benle bereber bi arkadaş daha oldu ayni hafta alliancedend e 2 gm cikti.

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 16:20 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yani kural ilk 3 se neden olmasın. regalya anladım yaw :D ben de diom ki işte ilk 3 böle kasıo. ben ilk 3 şööle girermiyim diorum. neyse şimdi milleti mercek altına aldım. pek kasan yok olurum kesin :D

valla serverın kıymetini bilim. ya aslında kastımı 700k kasıo adamlar da. aman kasmasınlar ben varken :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...