Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Belirli bir süredir nete giremiyordum,malum telefonun 240(teşekkürler Teleko(r)mcuğum) milyon faturasını görünce evdekileri anca ikna edebildim yeniden açtırmak için hattı(Where is the kablo Modem parası there is dı az fatura :p) Geçtiğimiz ayın 29 u ile 31 i arasında Nevşehir-Ürgüp-Göreme içerisinde hayatımın belkide en tatlı-en heyecanlı anlarını yaşadığım bir yarışımız vardı....200 civarı katılımcı(45te yabancı vardı) Kız-Erkek-Piskopat-Maceraperest-Geyiqisyen-Terapist-Tamirci karışımı bir ortamdı. 4. Kapadokya Dağ Bisikleti Yarışması...[Resimlerini Scanemedim henüz.. :(] Malum,Ailemizin "Extreme One" ı olan HalfMumicik rezil bir derece ile geri döndü yani sağ salim.. Aslında biz yarışmadık,yarışıldık :)) Tecrübe olayı mükemmeldi yanlıs.. +Parkurda tek kişinin geçebileceği bir tozlu çıkış yolunda bir oğlanın gücü kesilir ve orada kala kalır..Arkasından 30 km hızla gelen Petra Holms basar küfürü; "Fuckin Kiddy Pull over idiot" Half bunu görür..Gülmekten yarışı felam bırakır,oturur.Petra(taş gibi bir Hollandalı,Yengeniz olur kendisi ;))geçerken "ne gülün lan" diye bir koyar Half ' ın kaska :) Sorada ekler; "Comn Kiddy Catch me if you can :D" HaLF"Shimano Revoshift"MuMi 1 EyLüL **** **** **** ******* Yukarıyı bayağı bir kısalttım... 2 Topik açıp,Topik çöplüğü yapmıyayım diye... Ve Tarih 8 Eylül Akşamı saat 9:30 civarlarını gösterdiğinde dikkatsiz bir sürücü tarafından(kamyonet,beyaz) 30 km hızla ezilme-ölme tehlikesi geçirdim...Arka tekere çarpan "Salak" sürücümüz 5 saniye sonra fren yaptı.. Mavi çizgi beni,Yeşil çizgi beraberimdeki Antrenman arkadaşımı gösteriyor...Pembe Nokta ise arabanın frenlemeden sonra durduğu yer >>>>: Eleman Stadyumun oradan direk karşıya bodoslama geçerken ben 35 km hızla gidiyordum.(Direk pedal kök)Eleman son anda arka tekere bi koydu az birşey..ama 10CM daha hızlı yada ilerde olsaydı...Şu an aranızda yoktum......*Trafiğin ilk KuralıFARK ETMEK VE FARK EDİLMEK iyi de,ben fark ediliyorumda,karşıdaki adam yolun bir tarafından bir tarafına geçerken sağına-soluna bakmayıp Koskoca kamyonet sürüyorsa, Ben ne yapayım??? Şans... Bu mesajı buraya yazdım,çünkü şanslıyım... Ps:Trafikte dikkatli olalım dostlar...Sadece sizin dikkatiniz yetmiyor.. Ps2:Bisitlette Kask,arabada kemer kullanın..Hayat kurtarıyor.Benimkini kurtardı vaktiyle...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Gecmis olsun! Iyi kurtarmissin yine de aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Geçmiş olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Geçmi$ ossun waLLahi ne diyem :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Eywallah.Sağolun. Cidden O kadar Downhill(Bir çeşit delidana bisikletle bayır aşağı iniş kavramı) yaparken bir şey olmuyorda şehirde arabalardan geliyor ne geliyorsa..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 geçmiş olsun mumi. yollardan çok böylelerine dikkat etmek gerekiyo. geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 geçmiş olsun..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 geçmiş olsun[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Gecmıs olsun yanlız bi sey itiraf edicem topic i okuyunca afalladım son 10 cm[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gecmis olsun.Ehe bu arada kizi yakalayabildin mi?:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gecmis olsun[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: De-Jeavu, 10 September 2003 11:10 tarihinde demiş ki: gecmis olsun.Ehe bu arada kizi yakalayabildin mi?:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... hala aklınız fıkrınız kızda yahu[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 geçmiş olsun..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 geçmiş olsun kızın fotosu warmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 De Jeavu ile aynı soruyu soracaktım ama ben muminin sportif başarısında taşıdığı önem açısından soracaktım. yani geçtiyse hatunu karizma yapmıştır mumicik...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Way bea[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 geçmiş olsun.sen sen ol şehir içindeyken aslında en extreme sporla uğraştığını unutma ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yeni anladım ya sen son anda geçtin dedim araba pembede durduysa mumi ne arıyo burda :P şaka bi yana geçmiş olsun[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 mumi geçmiş olsun, biz ne güne duruyoruz burada ver adamın plakasını ihtiyaç fazlası kurşunları harcayalım.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 gecmis ossun[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eh.. bugünde bir benzeri oldu gerçi :P ama bu sefer bir sivil polis le...Gıcıklık+Saygısızlık yaptılar bize...Atladık bikelara tınmadık bilene...neys... Harbiden sağolun.. Ps: Kız kız değil anacım,roket ;))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bak bak nasılda kendi konusunu upluyor :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aa King sende ;) Sen yeter ki iste,hiç uplamam... Az yukarda bişi soruşturmuş arklara(Petraaa Petraaaa seni seviooom)açıklayaveryim deymiştim :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yok canım takılıyorum bakma sen bana :-) yatayım en iyisi iyi geceler niahaha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eheh ;) Eyw.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar