Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5+1 Ses Sisteminde Oyun sorunu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar Creative İnspire 5200 ses sistemi aldım evim pc ye bağladım winamp da şarkı dinlerken gayet güzel performans alabiliyorum...

Ama iş oyuna geldiğinde sesler gidiyor Serius Sam oynarken silahın sesi değil sadece yaratıkların sesi geliyor bi yerden sonra makina kafayı yiyip tüm bilgisayardaki sesleri kesiyor nedendir acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu bi uplamak istiyorum neden şu yüzden

Bugun farkettimki makinayı kasmayan oyunlarda bi sorun olmuyor...

Halflife
Need For Speed UG 2

gibi Oyunlarda bi sorun yok

Serius Sam 2

Fable

Gta San Andreas Bu oyunlarda ise makina kasılıyor ve sesler karışıyor hatta sesler yavaşlıyor mesela Serius sam in normal sesinden daha kalın öküz gibi bi ses geliyor boğuluyormuş gibi... Sanırım ses kartımda bir sorun var speaker ile oyun oynarken hiç bir sorunum yoktu sanırım ses kartım kaldırmıyor ...

Sizin görüşleriniz nedir acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorun San Andreas'ta da vardı. Rockstar, yayınladıı bi patchle bu sorunu düzelttiini söyledi ama yalan. Ses kartına gıcıı var biraz bu teknolojinin. Kimi ses kartları destekliyo ama sürücüler kurulu olmadıı için sorun çıkarıyo; gerçi sürücü kurunca düzeliyo böyleyken.
Ses kartının markası ne?

Bi de sesin takılması sorunu, sistem kurulumu yaparken sürücülerin kötü sırayla kurulmasından kaynaklanıyodu bende. WinXP sp2 -> anakart -> ekran kartı -> ses kartı -> diğer kartlar şeklinde kurmak ve her sürücü kurulumunun ardından restart atmak gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sorunu su anda wow oynarken yasiyorum silahin sesi bazi geliyor bazi gelmiyor.
yanliz sanki bu is dediginiz gibi oyunun makineyi zorlamasi ile ilgili cunku:
simdi oncelikle evde audigy value 7+1 ses karti yaninda inspire 5+1 var.
eax. ve 3d acikken mp3 ten filmlerden cok guzel ses aliyorum hgic bir sorun yok.
sorun wow oynarken mc ye girince ortaya cikiyor.bilmeyen olabilir diye aciklayayim mc 40 kisinin oldugu bir dungeon oldugu icin makine haliyle zorlaniyor. ve seslerde bozulmalar cikiyor ortaya.mesela silah sesleri gelmiyor ara ara geliyor magic sesleri keza ole.
ama ayni settings lerle tek basima oldugum alanlarda cok harika ses alabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...