Brigand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 demin tatlı aldım gelirken 2 tane, birini yedim yolda kaymaklı kaymaklı dierini şimdi açmıştım bilgisayar başında yiyodum bi baktım azımda bişi var saç çıktı içinde. Sonra saçı çıkardım azımdan ve tatlıyı yemeye devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 GEÇEN GİTTİM TATLICIYA ACILI ADANA ALDIM İÇİNDEN 1 PORSİYON BELEŞ CIKTI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Saçıda yeseydin, keratin var onda lazım olur belki bünyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bizim sokağın sonunda kocaman halil ibrahim sofrası var. diyon oo büyük yer helal kasmış adam falan. lahmacunun içinden bulaşık teli çıktı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o bulaşık teli etin içine nası bi yolculuk sonucu girmiş bence merak edilmesi gerek nokta bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yemeğimin tadı güzelse ve/veya yemeğimin çöpe göze alamıyosam, içinden saç çıkması o kadar da önemli olmuyo. Mesela şöle güzel mi güzel bi puding önümde olcak da; içinden saç çıktı diye yemeyecem ha? Bi de kendi evimde pişmiş olması lazım. Dışarda çıksa yemeği keserim direk; hatta küçükken küçük bi büfede hamburger yerken içinden kocaman bi saç çıkmıştı da hala yemem ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Walla benim için farketmez :D şimdi at eti köpek eti kedi eti eşşek eti tadı güzel olsun da yerim sorun yok. Kim köpek eti yedi diye ölmüş ki? ne olmuş yiyene? ne güzel pişiriyolar miss ohh. Köpek eti olduunu bilmedikten sonra sorun yok. İçinden kıl çıkmışmış. Kıldan kim ölmüş? aha kafanda da var bak. Ne olmuş kıllıysa. Öldürcek mi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ya sorun sacin seni oldurmesinde degil,hijyenik olmasinda. O tatlinin icinden sac cikabiliyorsa,o tatli icine sac veya baska seyler karisabilecek kadar ozensiz yapiliyorsa o yediginizin malzemesinde hamam bocekleri bile gezinmistir.Pislik,mikrop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evimde yapılıyorsa hatta ve hatta annem tarafından yapıldıysa umrumda bile olmaz, çıkartır geri kalan kızmınıda afietle yerim.Ancak dışarda bir yerde bu şekilde bir olayla karşılaşırsam bir daha oradan yemek yemem ve yemegi masada bırakıp çıkarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yiyen adamın saçı dokülüyo belki içine düştü bir tel ya öyle olursa ? ve farkında değilse kendi saçı olduğunun [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 22:26 tarihinde, _AvengeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Lan yyin işte yemekten kim ölmüş of.Afrikada adamlar kirli suyu içio ack sizin ettiğiniz şeye bakın saç olursa yemem bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar