TahtaBacak Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gm'in fonda çalan mp3ün adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Kim o kro Dives mi oysa çok söver zamanında bizede çok etti küfür hehe alkoliktir kendisi içer içer sonra gelir zg girer 30dk sonra biter o raid hahah muhabbet çocuk küfürleri yüzünden 4-5 adam çıkmıştır guilden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 O bizim server Xavius ta Eyecandy guildinin raid lideri Hansen in bağırışı :) server yeni olmasına rağmen çabucak onyxiayı kestiler hemde 2 defa ama adamın bağırışları süper fifti dikepi maynıs!!! (bu arada eyecandy guildinden de nefret ediyorum, içinde olan varsa alınmasın ama çoğu oyuncusu kendilerini wow tanrıları gibi hissedip davranıyorlar serverdaki herkesi ezme gibi bi zevkleri var horde oyuncuları dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ozon da o guildemi ozon hayvan bir oyuncudur 60 char yapar siler baska server gecer yıne 60 yapar siler komedi adam chromaggus da öle bir guild vardı hepsi artizdi ha ama hepsi iyi oyunculardı orası başka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 link ölmüş bi arkadaşım için nete yükledim mp3'ünü belki burdan da isteyen olur link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Kendi raidimizde, VT üzerinden açtılar bu mp3'ü, wipe olduk gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu kadar vurgulu fuck diyen bi adam görmedim ben... --who the fuck was that???? ehuehuhuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 abi çakalin teki whelplere knockback yedi, bi çakal da tam o whelp bölümünü dinletti ventte, kimse oynayamadi yok böyle bişey, ben fireball falan atmaya başladım onyxiaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o su o bu demeyin arkadaslar. bu dives. ki guild forumlarinda bu olayin kavgasi yapildi. kim verdi publice bunu diye falan. dives efsanedir. crushiiiim! fuck you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Beyler nasıl böyle konuşmaları filan duyabiliyoruz oyunda? bilmiyordum böyle bir olay olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 teamspeak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 manyak herif yaw adamlara nasıl bağırıyo :D bööörüyo lol he talks like a chinese farmer I think he has a problem with angrer management :D [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 14:15 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bana Xaviusta eyecandy in gm i bu diye verdiler bilmiyorum heralde beni keklediler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 madboy nick ne xaviusda horde sun sanırım bende ally :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bunun gibi varmı daha ya ? çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 http://www.narcissus-guild.com/raidassistant.swf =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Left 0 1 2 3 4 you taking fuckin agroo :P abi harbi adam kendini 2 inci dünya savaşnda zannediyo you lost 50 dkip again :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Left 0 1 2 3 4 you taking fuckin agroo :P abi harbi adam kendini 2 inci dünya savaşnda zannediyo you lost 50 dkip again :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 that's (insert name here), GM of (insert guild here) on (insert server here). it sounds just like him lawlz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bence mükemmel bir yönetim. keşke böyle bir guildmasterim olsaydı. çok ciddiyim,böyle ciddi pve mantalitesine sahip adamlar yok artık bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hehe adam ana avrat duz gıdıyor mukkemmel oluyor. birisi ANANI dediği için yerden yere vuruluyor. haa ama tabi inigilizce edilince kufur olmuyodu doru. hey gidi pati be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Üstteki mesaja katılmamak elde değil. Hani, hasbelkader bizde bırakın guildmaster veya raid leaderını, raidden herhangi biri sinirleip Türlçe veya Ingilizce küfür etmeye kalksa aynı anda 5 tane /w yer officerlardan. Zaten stres atmaya eğlenmeye girmişim oynuyorum, bir de 10-15 yaşında bir velet o gün agresif diye küfürleriyle mi uğraşacağım akşam akşam. edit: ha raidin içindeyken sinirlendirdim eminim ama şu anda acaip güldüm dinlerken o da ayrı. oyunu ciddiye almak ayrı, cıvıtmak ayrı. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 10:10 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yok nefr.. adam acaip sempatik bir sey. ha evet kufrediyor raidlerde ama kotu niyetli olmadigini herkes biliyor. bir de sadece kufur degil. adam komik de. acaip hikayeler falan anlatiyor. sarhos zaten genelde. ha alinip mesele edip de guildden cikanlar da oldu vaktiyle ama genel olarak guildin eglencesi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ayrica oyun icinde kufretmek yasak. ingilizce kufur yasak diye turkce kufur kullanirsan gene ayni tepkiyi alirsin. ama ts'de vent'de kufretmek yasak degil. bu amcanin en guzel cildirisi da bu degil. sulfuron'a giderkenki kopruden bizim guildin agro manyaa rogueu dusup de golemaggla kucak yapinca cildirmisti. daha dogrusu 10 priestin daha bunu kurtaricam diye pesinden atlamasina cildirmisti. asil onu dinlicektiniz. hatta durun bakayim sorayim guild forumda kaydeden olmus mu.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hahah golemagg efsane ya,bir zamanlar,pve elitisti olmadigimiz zamanlarda,o kopruden iron grenade ile iki saniyede cekiyordum golemagg'i,ventrilo'dan da benny hill aciyordum ki harika oluyordu,artik guild gelenegi haline gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar