RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Arkadaşlar eve net çektiricem ama seçim yapamıyorum sınırsız 512 kablo almak istiyorum.. Bazıları kablo alma diyor bazıları adsl alma diyor ne ypayım birde sizden öneri bekliyorum. Genellik oyun ve download olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben adsl derim, gayet memnunum. ama kablonet'e de iyi diyorlar pek bilmiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kablo derim ben oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 256 k kablom var eskiden 64k ile ultima oynardım 256k adsllerin lagı olurdu benim olmazdı oyun için bunu diyim. 256k kabloylada 30 kb ile indirebiliosun maksimum 34 e cıkıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Laptop'sa kablo alma! normal pc ise ikiside olur.. ama normal pc için ve maddi açıdan öderim diosan al abi kablonet en iisi.. ben laptop yüzünden adsl'e geçiş yaptım.. en iisi kablo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hem adsl hem kablo kullanan biri olaraktan kesinlikle kablo internet diyorum sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bu arada laptop üzerinde de kablo net kullandım çok hemde arkadaşlarımın farklı laptoplarında. Hiç bir problem olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ama adsl gelişebilecek bir teknoloji :D mesela adsl2 adsl2++ teknolojileri var almanyada filan bunlar kullanılıyor. yani adsl türkiyede gelişecek ama kablo'nun geleceği o kadar ii değil. tabi şu anki şartlarda kablo daa ii gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Uzun vadeye yatırım yaparsa anca torunları kullanır adsl2yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yıllardır söylüyorum kablo tartışmaya bile gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Koçnetin 1mb 49 milyon var.Yazışmı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kablo = fiber optik = özel döşenen fiber optik kablolar adsl = bakır tel = bildiğimiz telefon şebekesi sizce hangisi daha kalitelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 karakedi biraz abarttın ama sonuçta hem fiyat/performans yaptıgımızda adsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ADSL ıle kablo aynı fıyatkıne artık cok ufak 1-2 ytl oynaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tabiki kablo 4 senedir kullanıyorum daha lag nedir bilmem ama downloadda adsl kadar iyi değil.Ama herşeyiyle kablo derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fiyat olarak kablo daha pahalı ikisine de yatırı yapılacak hala yeterli değiller çünkü donwload fazla yapmıyorsa kotalı adsl öneririm. kablo da bakır tel sadece, telefon hattından daha kalın. fiber optik kabloları sokağımıza kadar getircek kadar zengin olduğunu sanmıyorum devletimizin [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 22:06 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 256k kablo var ayda 49 ytl toplamda. ve 30'dan aşagı inmiyo kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Türk telekomun fiberoptik kablolarının usb çıkışlı olduğunu düşünmeye başladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Evde kablo, ıs yerınde adsl kullanıyorum. kesınlıkle kablo derım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 adsl yoktu bizim zamanimizda :p kablo aldik gittik , adsl ler cikinca degistirecektimki arkadasimin adsl sini kullaninca uzun sureli vazgectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 adsl kullanan herkes baglantı problemelrınden takılamalrdan bahsedıyor ben kablo modemı taktım 4-5 yıl ocne oole duruyor yerını bıle unuttum nerdeyse bıde kabloda aysadıgım tek sıkıntı sokagımzıda kazı yapan ayıların butun kabloları koparıp kazı avr dıye 1 hafta dokundurtmamasındaydı telefon bıle yoktu yanı o hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 adsl'de gelecek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 harbi mükemmel bir geleceği var adslnin.. allah hepsinin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adsl'de "gelecek" var ama sadece "gelecek", bugün değil. kablonun teknik sınırı yamulmuyosam 30mbit gibi bir şeylerdi, telekom vdsle geçmeden, -ki kırmızı kar yağması gibi bişi- pek bi anlamı yok. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:36 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kabloda adsl den daha cok gelecek var tuturmusunuz adsl de gelecek gelecek diye. Adsl limitli bir tekonoloji. Kablo tam tersi ordan burdan birinden duyuyorsunuz adsl adsl kablo adsl ye gore on kat daha iyi bir teknoloji. Problemi yatirim maliyeti yuksek adsl gibi hazirdaki bakir tellerden gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar