Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl mi Kablomu bi yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eve net çektiricem ama seçim yapamıyorum sınırsız 512 kablo almak istiyorum..
Bazıları kablo alma diyor bazıları adsl alma diyor ne ypayım birde sizden öneri bekliyorum.

Genellik oyun ve download olucak...
Mesaj tarihi:
Laptop'sa kablo alma!
normal pc ise ikiside olur.. ama normal pc için ve maddi açıdan öderim diosan al abi kablonet en iisi..

ben laptop yüzünden adsl'e geçiş yaptım.. en iisi kablo..
Mesaj tarihi:
ama adsl gelişebilecek bir teknoloji :D

mesela adsl2 adsl2++ teknolojileri var almanyada filan bunlar kullanılıyor. yani adsl türkiyede gelişecek

ama kablo'nun geleceği o kadar ii değil.

tabi şu anki şartlarda kablo daa ii gibi.
Mesaj tarihi:
fiyat olarak kablo daha pahalı
ikisine de yatırı yapılacak hala yeterli değiller çünkü
donwload fazla yapmıyorsa kotalı adsl öneririm.

kablo da bakır tel sadece, telefon hattından daha kalın.
fiber optik kabloları sokağımıza kadar getircek kadar zengin olduğunu sanmıyorum devletimizin

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 22:06 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
adsl yoktu bizim zamanimizda :p kablo aldik gittik , adsl ler cikinca degistirecektimki arkadasimin adsl sini kullaninca uzun sureli vazgectim.
Mesaj tarihi:
adsl kullanan herkes baglantı problemelrınden takılamalrdan bahsedıyor

ben kablo modemı taktım 4-5 yıl ocne oole duruyor yerını bıle unuttum nerdeyse bıde kabloda aysadıgım tek sıkıntı sokagımzıda kazı yapan ayıların butun kabloları koparıp kazı avr dıye 1 hafta dokundurtmamasındaydı telefon bıle yoktu yanı o hafta
Mesaj tarihi:
adsl'de "gelecek" var ama sadece "gelecek", bugün değil.
kablonun teknik sınırı yamulmuyosam 30mbit gibi bir şeylerdi, telekom vdsle geçmeden, -ki kırmızı kar yağması gibi bişi- pek bi anlamı yok.

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:36 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kabloda adsl den daha cok gelecek var

tuturmusunuz adsl de gelecek gelecek diye. Adsl limitli bir tekonoloji. Kablo tam tersi

ordan burdan birinden duyuyorsunuz adsl adsl

kablo adsl ye gore on kat daha iyi bir teknoloji. Problemi yatirim maliyeti yuksek adsl gibi hazirdaki bakir tellerden gelmiyor.
  • Yeni Oluştur...