toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahah süper ötesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahahahaha komik falla :P bu arada kafam klavyeye değmek üzere ama yatakla aramda 2m olmasına rağmen yatmaya üşeniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yatmaya üşenerek yorgunluktan olmek son seviyedir artık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yok, o son noktadan bi önceki nokta... Son nokta tembelliğin nirvanası olarak kabul ettiğimiz yatağa monte olma durumudur... Yani yatağa gitmeye üşenip uykusuzluktan ölmek için o anda yatakta olmaman gerekir.Yatakta değilsen son noktaya erişememişsin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu arada belirtmek istiyorum: 3 defa 20 saat uyuma rekorum var;açlığa o kadar dayanabiliomuşum... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @ZiFir tebrikler. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asdasd hayat felse niz belli ssizin . bende uyucam bunlara cok zevkli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ekleyelim bari birşeyler, baş koyduk biz de bu yola sonuçta; * Başkalarına yaptırabileceğin bir işi asla kendin yapma. * Arkadaşlarına ilk öğrettiğin şey, imzanın nasıl atıldığı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bu anayasa benim hayat felsefem olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çoğuna uyuyorum bunların xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 beğendim uyuyor bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bende kendimi tembel sanırdım, hyr çook çalışkan biriymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar