only_devil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 * İnsanlar yorgun doğar ve dinlenmek için yaşar. * Çalışmak insanı yorar ve bu da sağlığa zararlıdır. * Gündüz dinlen ki gece iyi uyuyasın. * Yarın yapabileceğin 1 işi bugün yapma. * Dinlenen 1ini görürsen otur ve ona yardım et. * Oturman mümkünse ayakta durma. * Yatman mümkünse oturma. * Çalışma isteğin gelirse 1 yere otur ve bu isteğinin geçmesini bekle. * OKUYUN AMA SAKIN UYGULAMAYIN!!! (c/p değil,el emeği göz nuru:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yukarıdaki ilk 8 madde değiştirilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 said: * Oturman mümkünse ayakta durma. * Yatman mümkünse oturma. ehua bunlar hayatımda yer etmiş benim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ehüh çok hoş. Dinlenen birine yardım etmek, löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahuahaua hepsine çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oturman mümkünse ayakta durma. ben bunu uyguluorum ciddi manada hayatımda hehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ''Gündüz dinlen ki gece iyi uyuyasın'' biraz saçma olmuş bence ama geri kalanlar güzel bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 destek verip ekliyorum: "yumurta kapıya dayanmazsa asla tam motive olunmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Türk milletinin klasik davnış biçimidir bıçak kemiğe dayanınca... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben tembelim ve mutluyum [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 18:30 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 only_devil, buyuksun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ayrıca bütün buluşlar tembellik kaynaklıdır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 "* Oturman mümkünse ayakta durma. * Yatman mümkünse oturma." arka arkaya iyi durmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tembellik yerinizde saymanızı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ee? tembel adam kendini geliştirmekle ugraşmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kendini geliştirmeyen de kaybetmeye mahkumdur. siz bilirsiniz. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 asıl tembel adam rahatlığını arttırmak için çaba sarfeder. hala saman üstünde yattığınızı düşünsenize ne kadar rahatsız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yaylı yatagı icad edenin tembel olmadıgı malum zaten. en rahat yer neresiyse tembelin yeri orasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 *Çalışmayın, nasıl olsa çalışan birisi bulunur *Sadece sonunda daha rahat tembellik yapabileceğiniz şeylere çalışın *Tembelliğinize laf edenleri asimilize edin ki sizden daha da tembel olsunlar Maddeleri de değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez maddeler arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tembel olan adam üşenir bu foruma cevap yazmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 zirvenin arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 onlardır ki bezgin bekirlik mertebesine ulaşmış usta dedigimiz tembellerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bazı insanlar tembelldir bazıları daha tembeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tembellik insanın kendine yakışanı giymesidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 herşeyden geçtimde bu nedir ya ;) said: * Dinlenen 1ini görürsen otur ve ona yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar