dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bir ben rast gelemedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 çok değişik çıkmış anti orda yaw :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşımız reklam yıldızı olmuş biz de nasiplenelim diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Çocuk zaten çekimlerde bacağını sakatladı atlaya atlaya. Rahat 20 kere falan atladı o ağaçtan:) Aşağıda yatak falan kurdular acımasın bir yeri diye ama nafile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 o çocuk daha fazla para almıştır heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 I-ıh tam tersi. Ya o da şu yüzden, şirket belli bir parayı ajansınıza veriyor, ajans o para üstünden komisyon alıp size belli bir pay veriyor. Benim ajans annemin mankenlik günlerinden tanıdık olduğu için komisyonu minimumda alıyor yani paranın çoğu bana kalıyor. Çocuk benden baya bir az aldı biliyorum aldığı parayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hala mı link yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 leetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 alla alla.. konuşma bilem yok yaw niye 20 kere çektiler reklamı eheh çocuğa iyi eziyet etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Sen parayı marayı bırakta ordaki bikinili kızlardan haber ver. Tanıştın mı naaptın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence farklı setlerde çekilmiştir reklam :)) [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 02:04 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 siz o reklamda rontgen yapıyonuz dimi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bi insan bu kadar mı utanmaz olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yok mu vidyosu filan ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 en son çıkardıkları telefon eskimedn yenisini çıkarıolar ya:D izleyelim bakalım... bu arad hangi ajans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bir dahali reklamı evrim teorisi olur.Ataizmin askerleri adlı film olur ya da.Ya da siyaset meydanına katılırsın din adamlarına laf atarsın ortamı kızıştırırsın.Ya da ne biliyim istiklal marşını beğenmiyorum diyerek haberlere çıkarsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İlk önce kızları çektiler sonra bizi çektiler. Kızlarla tanıştık ama yabancıydılar zaten bir ciao dediler falan öyle o kadar muhabbet olmadı hiç:) Mankenler zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben izlemezsem "bu topik fake, antimodes go home!" şeklinde eylem yapicam, upload ediversin biri:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ya harbiden arkadaşlar patide tv kartı olan varsa 5 dakkasını ayırıp şu reklamı bir kaydederse acaip makbule geçer ya. Ben de bilgisayarımda bulunsun istiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 e bilemiyorum, zamanın daraliyor, cabucak upload ettir bence adını fakestar koymadan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 HEY DOSTUM KİME FAKE DEDİĞİNİ BİLİYOR MUSUN SEN? BEN BİR STARIM!!!1 BENİMLE BÖYLE KONUŞAMAZSIN!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hadi ordan be, fakestar nihohah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 biliyordum böyle olacağını bizi tanımıyor artık !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gel hollywooda alalim seni, 15 % komisyonla menecerin oliim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 her zmn merak etmişimdir, telefon reklamında fln oynayanlara o telefondan veriyolarmı diye, vermiyolarmış galiba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar