Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 İzledim sonunda. Kısacık bir şey yapmışlar kese kese:P Ama güzel bir reklam yani, mutluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o bişeymi ben vampir bi de sturm teknoloji tv nin evet hayır oyununa katıldık :P hatta başka bi gün ben freedom ve hymnofsnuk sinek tv ye yakalandık hatta kaçalım dedim kaçtık spiker kovaladı o derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bugün yine gördüm reklamıda abi yüzün hiç anlaşılmıyo uzaktan gösteriyo biraz, kızlar güzel ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ali lays reklamında gizli kameraya yakalanmışın yahu =) o diil de programları bıraktım reklamlara bakıyorum ancak halen rastlamadım [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:15 tarihinde, Quivalen-soth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Prodüksiyon un adı ne hangi yapım şirketi yaptı . bide kendi oynadığın reklamın kopyasını sana neden vermediler yada istemedinmi . kurtlar vadisinde oynamak istermiisn hülya avşar türk sinamasında jön yok dedi bunu ne dicen zaga ya konuk olarak katılcanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 reklam kısa ama güzek keşke sende düşseymişin aşşa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ben de izleyemedim ama yorumlara koptum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 izledim az önce,hoş bi reklam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 izlemedim ama izlemiş kadar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 reklami gördüm sanirim cnbce deydi k 750 reklamyidi sanirsam gece çekimi falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 çok merak ettim yaf, biri çekip nete upload ediversin. bende izliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2pac bitirdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 "kurtlar vadisinde oynamak istermiisn hülya avşar türk sinamasında jön yok dedi bunu ne dicen zaga ya konuk olarak katılcanmı" fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Comedymax'de her seferinde ilk reklam olarak giriyor. Merak edenlere duyurayım dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bi imza pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yau bi tek C nbc-e'de falan mi cikiyor? Uyduda o kanal cikmiyorda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Show TV'de falan gören olmuş, ben göremedim gerçi. Ama illaha her diziden sonra comedymaxde ilk giren reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ben de gordum de yemek masasından izliyordum senin şeklini şemalini tam göremedim. avrupa yakasında illaki verirler aralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Arkadaşını takmadan bencilce fotoğraf çeken sen misin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 vurun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Ehah ta kendisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aha şu eleman varya benim kankam desem bişi fark eder mi antimodes? bozmazsın beni ortamda dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bekledim comedymaxte çıkacak diye . Sony Ericsson yerine Nokia reklamı vermişler , bildiğin satılmış senin reklamcılar . Hem ordaki kız senden daha güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 comedymax'te paso veriyorlar.. 10-12 kere görmüşümdür. yalniz son gördüğüme kadar aklıma paticik gelmemişti. hehe.. o eleman nasıl düşüyo bu arada ya? çok fena atiyo kendini :P edik: ayrica röntçüsünüz.. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 18:00 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar