Daniel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 [events gmfix] on=click if ( == 2) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, counselor return 1 elif ( == 3) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, seer return 1 elif ( == 4) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, gamemaster return 1 elif ( == 5) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, developer return 1 elif ( == 6) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, admin return 1 elif ( == 7) message [ staff] sayua 07d4,6,0,0, owner return 1 endif yanlış olan nedir niye calısmadı _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 1. olarak hangi sphjere versiyonunu kullanıyorsun? elif tam olarak elseif i mi destekliyor? sphere 56b falan ise Message @20 falan dene sayua kalktı artık :P event i verdinmi gibi basit bişeyi sormicam ;) [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 22:04 tarihinde, verbatim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 55i r402 kullanıyorum eventi verdin derken sphere tables a ekledim on=@login event +gmfix diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 on=click on=@click olacak elif leride elseif yap dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öncelikli problem triggerda. "on=@click" olması gerekiyor ki zaten belirtilmiş :) if döngüsünde problem yok. eğer hala çalışmassa muhtemel problem, staff üyelerine eventi atayamamandan kaynaklanır. oyun içinde ".show events" komutu ile event yerinde mi diye kontrol edebilirsin. 55r serisinde doswitch var mı bilmiyorum (56 serisinde var). şöyle pek güzel olur; [events e_gmfix] on=@click message [ staff] doswitch BEGIN END BEGIN END sayua 07d4,6,0,0, counselor sayua 07d4,6,0,0, seer sayua 07d4,6,0,0, gamemaster sayua 07d4,6,0,0, developer sayua 07d4,6,0,0, admin sayua 07d4,6,0,0, owner enddo return 1 daha kısa değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yine yazdım uzun uzun, içinde s.cript geçiyor diye pati beter etti saolsun. bu daha kısa racta :p on=@login if (==2) tag.name.prefix="Counselor " tag.name.hue 07d4 elif .... //diğer plevelları belirt .. .. endif [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 02:55 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evet, login'e koymak çok daha mantıklı :) ama kısalık konusunda kapışırım :P on=@login doswitch begin end begin end tag.name.prefix="Counselor " tag.name.prefix="seer " tag.name.prefix="gm " tag.name.prefix="dev " tag.name.prefix="admin " tag.name.prefix="owner " enddo tag.name.hue 07d4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kafama şu takıldı şimdi; isimlerin üstünde "message [ staff]" diye title var. bu title'ı click triggerı yerine loginde verebilir miyiz acaba? yani ismin üstüne bir yolla, her "click"te çalıştırılmayacak biçimde isim/title eklemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ismin veya unvanin tepede gorunmesi icin mutlaka click kullanman gerekir, sysmessage ile gosterirsen o ayri tabii. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 3 yukardaki mesaja bakarsan isim için click triggerına ihtiyaç kalmadığını görürsün ;) title durumu biraz farklı tabii. bunun farkındayım. satır atlamayı mümkün kılmıyor sphere. ilk o mesajı yazarken bir fikir vardı aslında aklımda ama beni tatmin etmedi. şöyleki; tag.name.prefix=" " yapıp, oradaki boşluğu satır atlayacak kadar ayarlarsan iki satır ayarlayıp, yukarıya guild ismi (ya da herneyse) aşağıya da isim atayabilirsin. ama yan etkileri olabilir. edit: aaa boşluk bırakmıyo paticik forumları :) şöyle olacak; tag.name.prefix="" [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 13:35 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 şimdi şu boşluk olayını denerken başka bir şeyi farkettim. prefix ile eklenen tag, karakterin üstünde ortalanmıyo. yani karakterin üzerinde görsel olarak isim ortalanıyo, prefix ismin soluna geliyor. hoş bir görüntü olmuyor. begin tag.name.prefix="Counselor " tag.name.suffix="" end bu soruna çözüm oluyor. begin - end bloğunu tüm plevel'lara uygulamak şartıyla. can sıkıntısı nelere kâdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar