Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

depresyon gezenlere, "gerçek" dert ve hüznün birkaç karesi

Dynun

Öne çıkan mesajlar

benimde aklıma bi olayı getirdi Bahçedeydik o sırada yavru bir serçe buldum uçmaya çalışıyor böyle uçamıyor yere düşüyor Bende alıp büyüyünceye kadar bi şekilde beslemeye karar verdim Tam yakalayacakken azcık uzağa kaçtı O sırada buddy(köpeğim) geldi arka taraftan ve onu gördü Koştum onu durdumak için ama yetişemedim Zaten ezelden kuşlara meraklı bizim köpek serçenin yanına gidip onunla oynamak için pat diye patisini üstüne atıvermişti Tabi serçe buddynin patisindende küçük ezilivermişti altında:( Böyle almıştım elime serçeyi ve orda can vermişti zavallım Çok üzülmüştüm:(
(ölüyü ormana attığımda anında bi kedi kapıp götürdü Doğaya karışılmıyor kardeş...)
Sosyal ağlarda paylaş

daha bugün gördüm odtude 2 tane kedi birbirine bi girdi. kan revan içinde kaldılar bide çamur içindeydiler. tüyler havada uçuşuyodu. 7-8 dk baya bi dövüştüler sonra biz gittik ne kadar devam etceklerdi bilmiyorum. arkın makinayla videoya aldık ben de olsaydı bi bölümünü upload ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

düşünsene sevdiğin insan yatıyor yerde..kalkması için dua ediyor yalvarıyorsun ama yapılabilecek hiç bişey yok. lütfen diyorsun sadece ve aklına boşa kullandığın 'lütfen hakların' geliyor. düşünüyorsun ve ekliyorsun sessizce; son bi şans! lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...