DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 böyle bir konu kesin vardır ama aradım bulamadım varsa kitlersiniz.. soad - suite pee soad - sugar soad - chop suey! soad - virginity soad - pictures on my mind slipknot - sic slipknot - wait and bleed mudvayne - dig korn - freak on a leash korn - faget korn - blind (eskisi kdr gaza getirmiyo korn) climb - clayboy pentagram - mehter rage against the machine - guerilla radio rage against the machine - killing in the name the exploited - beat the bastards the exploited - law for the rich coal chamber - loco coal chamber - sway sepultura - roots bloody roots sepultura - refuse & resist bu kadar geldi aklıma şimdilik..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 slipknot - sic korn - blind coal chamber - loco[hline]Tıklarsanız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 slipknot sic surfacing heretic anthem korn blind bi de yarı gaza geldiim manowar gods made heavy metal[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 helloween - i want out[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unscarred666 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 İn Flames Episode 666 İn Flames Food for the gods İn Flames december flowers İn Flames jaster race hepsı Pantera butun sarkıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 şu var ilgilenirseniz. http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=25442&page=0[hline]I am QAOSbringer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Blind Guardian-Nightfall[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 after forever-beyond me iced earth-melancholy rhapsody-emerald sword,rain of thousand flames[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 oopsie mudvayne - dig bunu unutmuşum.. cık cık[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 dark tranquility-the sun fired the blanks[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smoke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Arabada ses sistemi iyi ise Jamiraquai-Deeper Underground özellikle introsuyla aşırı gaz hatta gaza basma duygusu yaşatıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Music - Take The Long Road and Walk It Özellikle konserden sonra Blidn Guardian - Into the Storm ve Bright Eyes (electro) (kim o 3 lü soloyu unutabilir ki konserin başındaki...)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mithras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Eye Of Tiger bu parçada gaza gelinir esas ;)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hatta yanındaki insanlara yumruklar atılmaya başlanabilinir :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mithras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ehe hocam ben genelde barfix , şınav [eheh yazılışlarını bilmiyorum] çekiyorum :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Edit: Senin için düzeltiyim o zaman :) /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 03 Şubat 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 rob zombie-superbeast rob zombie-scum of the earth filter-so i quit pod-boom rage against the machine-wake up rage agai....-guerilla radio bu tam gaz değil de hafif gaz yani red hot chili peppers-fight like a brave ilk dinlediğim de o adam dan o ses nasıl cıkar dediydim[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Iron Maiden - Can I Play With Madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik gaza geldikleriniz × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Arabada ses sistemi iyi ise Jamiraquai-Deeper Underground özellikle introsuyla aşırı gaz hatta gaza basma duygusu yaşatıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Music - Take The Long Road and Walk It Özellikle konserden sonra Blidn Guardian - Into the Storm ve Bright Eyes (electro) (kim o 3 lü soloyu unutabilir ki konserin başındaki...)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Eye Of Tiger bu parçada gaza gelinir esas ;)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hatta yanındaki insanlara yumruklar atılmaya başlanabilinir :)[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ehe hocam ben genelde barfix , şınav [eheh yazılışlarını bilmiyorum] çekiyorum :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Edit: Senin için düzeltiyim o zaman :) /Volf [Bu mesaj Volfied tarafından 03 Şubat 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 rob zombie-superbeast rob zombie-scum of the earth filter-so i quit pod-boom rage against the machine-wake up rage agai....-guerilla radio bu tam gaz değil de hafif gaz yani red hot chili peppers-fight like a brave ilk dinlediğim de o adam dan o ses nasıl cıkar dediydim[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Iron Maiden - Can I Play With Madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar