Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

derslerim kötüleşiyo:(((


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derslerim gittikçe kötüleşiyo,1.dönem çok iyiydim,not tutardım,çalışırdım,en azından konuları sınıfta anlardım,hep ataktaydım,matematikte sınıfta en iyiydim,en çözülmedik problemleri ben çözerdim.
ama 2.dönem böyle olmadı,kendime gelemiyorum,bitürlü üstüme sinen rahatlıktan kurtulamıyorum,derslerde not almıyorum,hiçbir dersi dinlemiyorum,matematik hocam bile farkında bunun,yazılılar yaklaşıyo,hepsi üstüste gelicek ama ben hala kendimi toparlayamadım,böyle giderse hepsinden çakıcam.
neden böyle oldu bende bilmiyorum,ders çalişiyim diyorum,deftere mal mal bakıyorum,dersi dinliyim diyorum,öncekileri dinlemediimden bişey anlamıyorum,,eskisi gibi olmak istiyorum!
tavsiyeniz var mı,napmalıyım?
Mesaj tarihi:
çok inek biri lazım sana.
bi de çok olgun biri.
senin de ders çalışmaya karar vermen lazım.
böle ii bi şeler olabilir derim.
böle biri de her zman çevrende vardır.
çevrene ön yargılı bakma.
Mesaj tarihi:
öncelikle kendini motive edicek unsurlar bulmalısın.sonra eğlenceye daha az vakit ayırmalısın.herşeyden önce ''hayır'' diyebilmelisin.kendini ödüllendirmede iyi bir yöntemdir aslında vs.... :)
Mesaj tarihi:
aşık olmuş olabilirsin, tabi olduysan sen de farkındasındır, öyle bir durum yoksa depresif ruh halini üstünden atmak için düzenli spor yapmanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Birinci donem iyiydi derslerim diosun bu dönem çaksan bile nasi olsa geçersin.. Ilk 1 2 sinavda patlarsan çalişma şevki gelir sonradan mrk etme :)

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 20:50 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok ben de atılcam fen lisesinden tek kalmassın:D
bütün dersler 4-5(geometri dahil)
matamatik batık 1. dönem verdi hoca 2 ama ikinci dönem böle olursa bırakırım dio
fen lisesinde bırakmak=atılmak:'(
×
×
  • Yeni Oluştur...