ZesT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 derslerim gittikçe kötüleşiyo,1.dönem çok iyiydim,not tutardım,çalışırdım,en azından konuları sınıfta anlardım,hep ataktaydım,matematikte sınıfta en iyiydim,en çözülmedik problemleri ben çözerdim. ama 2.dönem böyle olmadı,kendime gelemiyorum,bitürlü üstüme sinen rahatlıktan kurtulamıyorum,derslerde not almıyorum,hiçbir dersi dinlemiyorum,matematik hocam bile farkında bunun,yazılılar yaklaşıyo,hepsi üstüste gelicek ama ben hala kendimi toparlayamadım,böyle giderse hepsinden çakıcam. neden böyle oldu bende bilmiyorum,ders çalişiyim diyorum,deftere mal mal bakıyorum,dersi dinliyim diyorum,öncekileri dinlemediimden bişey anlamıyorum,,eskisi gibi olmak istiyorum! tavsiyeniz var mı,napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ultima online : yada oynadığın herhangi bi oyun seni ele geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 çok inek biri lazım sana. bi de çok olgun biri. senin de ders çalışmaya karar vermen lazım. böle ii bi şeler olabilir derim. böle biri de her zman çevrende vardır. çevrene ön yargılı bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sıkıcan kendini biraz tavizler verecen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 uo oynuyorsan tek dıyecegım yavaş yavaş bırak benım okuldan atılmamı saglayan bi oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @hartler : anlatım bozuklugu yapmışsın ''okuldan atılmamı saglayan'' deil ''neden olan'' olacaktı lütfen aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benimde lise 1 de atılmamı sağlıodu direkten döndüm tek kelimeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 l2study Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öncelikle kendini motive edicek unsurlar bulmalısın.sonra eğlenceye daha az vakit ayırmalısın.herşeyden önce ''hayır'' diyebilmelisin.kendini ödüllendirmede iyi bir yöntemdir aslında vs.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ultima online hayat ofline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hiç olmadı , özel ders derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim de altı ders alttan var yarım dönem uzadı okul oyun moyunda yok. vallaha insanın dönemleri oluyor öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 aşık olmuş olabilirsin, tabi olduysan sen de farkındasındır, öyle bir durum yoksa depresif ruh halini üstünden atmak için düzenli spor yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 benimde oyle aynen dersler tepe takla olcak hissediyorum ama bişi yapamıyorum =) anlıkbi kazayı izler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ben de bi ara baya ii gidiyodum şimdi deli gibi hata yapmaya başladım. 1 haftada 2 sınava girdim, ikisinde de 11'er yanlış çıkardım fenden zomg!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tellos.....öss ye mi hazırlanıyosun edebiyat öğretmenimisin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tellos.....öss ye mi hazırlanıyosun edebiyat öğretmenimisin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çalış kısa ve öz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eğlen coş herşey boş kısa ve öz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ne diyeyim ki otur dersini çalış...başka yolu yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Birinci donem iyiydi derslerim diosun bu dönem çaksan bile nasi olsa geçersin.. Ilk 1 2 sinavda patlarsan çalişma şevki gelir sonradan mrk etme :) [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 20:50 tarihinde, Teddy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 walla ben fen lisesinden atılan ilk insan olacm bu gdşle xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yok ben de atılcam fen lisesinden tek kalmassın:D bütün dersler 4-5(geometri dahil) matamatik batık 1. dönem verdi hoca 2 ama ikinci dönem böle olursa bırakırım dio fen lisesinde bırakmak=atılmak:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Otur ve düşün. Çalışırsam ne olacak, çalışmazsam ne olacak. Getirilerini ve götürülerini düşün. Lâkin bunu ileriyi düşünerek yap .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yapıom ama çalışamıom kendimden nefret ediom çalışamadığım için ama ... :'( :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar