taranta Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 exp ve drop eventlerin turklerin oynadıgı saatlerde yapılması icin missy i oylayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yabancı krallarla server zor ayakta duruo. bide turk kral gelse sen o zaman gör cümbüşü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hehe bana yaramaz o zmn ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 birakin su yabanci sempatizanligini adamlar turk dusmani.elmorad larin krali turk ne oluyo bn kotu bisey goremedim aksine daha ii.bnce iiimissyiii nin kral olmasi cok ii olur.62 lvl de kral olup 1 ayda 66 olanlarida taniyoruz bunlar la mi oyun guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu kadar dupe hackin olduğu bir oyunda kral olsa ne yazar açın bi noob char, kral yapın sonrada onunla fazla oyuna girmeyin. hacklemesinler kralı :) malum beyaz pelerin ve kings sceptor dışında bi faydası yok yabancı mevzusuna gelince bu oyunu kim zevkli hale getirirse o olsun derim kral. f9 a o kadar laf edenler oluyor ama onun krallığı zamanında kendi çapında yaptığı küçük eğlenceli oyunlar sayesinde czde zevkli dakikalar geçirmiştik. türkü yabancısı yok bu oyunda. kimsenin yok türklere hakaret ediyor yada yabancı yalakası diye nitelendirmelerde bulunan kişilerin bu oyunu hangi yaş grubunun oynadığını düşünmelerini isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 naytonlayn ßir üst yazıda demişki; türkü yabancısı yok bu oyunda. kimsenin yok türklere hakaret ediyor yada yabancı yalakası diye nitelendirmelerde bulunan kişilerin bu oyunu hangi yaş grubunun oynadığını düşünmelerini isterim. eft.oyunu oynayan kitlenin yaş ortalamasi düşük.ama türk yabancı ayrımı yokmu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bu ayrım her zaman ve her yerde var. öncelikle sayıca türklerin fazla olması, her türlü sorun karşısında türkleri günah keçisi konumuna sokuyor. hadi hack dupe vs oyun içindeki illegal olayları geçtim. forumlara kadar taşan bir edepsizlik, bir kendini bilmezlik almış başını gidiyor. küfürlerin ardı arkası kesilmiyor. forum sayfalarında kendini gösteriyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 http://img153.imageshack.us/img153/954/2006353116mare9pr.jpg sabahakarşı aldım bu ss i ( 2006-3-5-11:06 oyun saatine göre) [img]http://img153.imageshack.us/img153/954/2006353116mare9pr.jpg[img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 missy den olsa olsa ana kraliçe olur :d :d :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 cherkes adam haıtra bırakmak istemiş.. bence mare zamanında biraz monotonduk kötü kral demiyorum ama hiç değilse f9 kral olmasa bile notice atmasına izin vermeliler :) adam çok iyi oynuyor bu oyunu yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar