Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni nesil casterlar ve street fighter

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

oyundan bayma raddelerinde kendimi pvp ye verdim ve bakıyorum da artık kusursuz olmuş bir class çıkmış ortaya balance spec. druid
elfın biri geldi moonkin form da böle sağ kanadı sağ böğründe düz
sol kanadı yine sağ böğründe ters bi şekilde durdu ve aynen hadooken çeker gibi çat die wrath attı 600-300 arası sanki casting time i olmayan bir büyü gibi sallamaya başladı aradaki moonfirelardan bahsetmeyecem bile sonra bir rouge arkadaş arkadan çıkıp hartaryuken çekmeye kalktı ama beline hulahupunu sardı adamı ent roots yapıp kaçtı çok komiğime gitti hani bu kim lan gibilerinden ama adam harbi hadooken çekiodu ya spell attırtmadı bizim zamanımız da bir mage yapardı bunu ama teeey tey...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk moonkin dalgası geldiğinde doğal olarak moonkin olmustuk ve 700 moonfire critimi hatırlıorum üsütmdeki ezik wildhearth lerle spam moonfire at rog a veya warrior a hiç bi şansı yok 6 7 kerede gider... 4 vurusundan 2 si kesin 500 critler ama hiç bi zevki kalmıor o zamanda...
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar classlarından soğudukça blizz elde tutmak için böyle şeyler yapıyor işte...

Daha neler görecez kim bilir...
Mage de Enrage
Rogue ya önden atılan backstab tarzı frontstab ve GeorgeBush
Warrior blink ve berserker rage de hiç bir yavaşlatma ve immo efektlere yakalanmama
shamana balon totemi (30 sec cd)
Paladin e charge (execute yazacaktım zaten var :p)
warlock imp pyro atıyo
druid formlara göre execute ve vanish
priest deathcoil tarzı fear
Hunter area fear ;p yada mp5

vs vs ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...