Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nebulanın multi clientini dağıtacam ama yasakmıdır değil midir önce bilgi istiyorum sonra ban yemiyelim :), şu anda north ve quann'da çalışan multi client tamamen temiz ;)
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 burası multi client (ya da herhangi bir 3rd party program) dağıtma platformu değil esasen.
Faust Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 şunu gelip 50 kere sordun pişkin pişkin. yasak olduğunu biliyorsun. sempatik şirin şey. yasak ulan yasak.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 biri tarihe geçirsin her zaman söylemem bunu, hah faust ağzını öpeyim :D
Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yasakta zamanında buraya multi client yapma dökümanları gönderen kimdi faust? burda insanlara yardım etmeye çalışıyoz, nebulanın online sayısını arttirmaya çalışıyoz. walla ben clientimi yaptım çatur çutur kullanıyorum kendi clientinden daha sorunsuz ve hızlı walla.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hemde şifrelerimizi yedekliyordur, şifremizi unuttukmu sana sorarız dimi?
Faust Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben illegal olup olmadığını sormam direk yaparım. eee, tarz meselesi.
Öne çıkan mesajlar