Gerab Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 maret eti çerez yapmış galiba güzel bişi http://www.nethaber.com/?h=47438 gören tadan duyan elleyen koklayan varsa yorumlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 "etlee" ne biçim isim koymuşlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 içki için etli çerez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ilginç bişeye benziyo denemek lazım.. bi de et bahartaı diil direk et kullanmışlar.. pişirmeden nası olur acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kurutulmuş sosis gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 merak ettim ama iğrenç bişiymiş gibi geldi yemeyi düşünmüyorum açıkçası=) güzel bişiyse düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben yedim, bildiğimiz salam. ama raf ömrü uzun olsun diye bazı işlemlerden geçirmişler.o yüzden iğrenç bişi olmuş,ayrıca çok yağlı ve tuzlu.rezil bişey yani para vermeyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hnn bana güzel gözüktü ya bu. biranın yanına süfer olur herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ewet biranın yanında dene meli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 said: ben yedim, bildiğimiz salam. ama raf ömrü uzun olsun diye bazı işlemlerden geçirmişler.o yüzden iğrenç bişi olmuş,ayrıca çok yağlı ve tuzlu.rezil bişey yani para vermeyin derim ulan bide şöle güzel bişiy yapsınlar ya. tabi ben genede denicem:p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 reklamında sadettin teksoyun konuştuğu çerez mi =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 deneriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 haha evet o reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 midem bulandı yeme fikri ile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 güzel bişe benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 alsakmı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar