Gerab Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 maret eti çerez yapmış galiba güzel bişi http://www.nethaber.com/?h=47438 gören tadan duyan elleyen koklayan varsa yorumlarınızı bekliyoruz
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ilginç bişeye benziyo denemek lazım.. bi de et bahartaı diil direk et kullanmışlar.. pişirmeden nası olur acep.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 merak ettim ama iğrenç bişiymiş gibi geldi yemeyi düşünmüyorum açıkçası=) güzel bişiyse düşünebilirim
Drigeolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben yedim, bildiğimiz salam. ama raf ömrü uzun olsun diye bazı işlemlerden geçirmişler.o yüzden iğrenç bişi olmuş,ayrıca çok yağlı ve tuzlu.rezil bişey yani para vermeyin derim
Rahan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hnn bana güzel gözüktü ya bu. biranın yanına süfer olur herhal.
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 said: ben yedim, bildiğimiz salam. ama raf ömrü uzun olsun diye bazı işlemlerden geçirmişler.o yüzden iğrenç bişi olmuş,ayrıca çok yağlı ve tuzlu.rezil bişey yani para vermeyin derim ulan bide şöle güzel bişiy yapsınlar ya. tabi ben genede denicem:p.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 reklamında sadettin teksoyun konuştuğu çerez mi =) =)
Öne çıkan mesajlar