diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben üyelik aldım yeni trinasım inventorimdeydi fakat ben onu satmak için merchanta koyamıyorum bana bi yardımcı olun
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 o trinayı hemen satamıyorsun. 1 gün geçmesi lazım aradan. diğer power up itemleri içinde öyle durum.
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama scrolları satabiliyorum abi cok korkuyorum tek güvencem trinaz:))))
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 diğer scrolları hemen alıp satabiliyorsan sorun vardır o zaman o trinada. ama normalde aldktan 1 gün sonra satılıyor bunlar. dupeyi önleme amaçlı bişi olsa gerek. gerçi dupe yapacak olan 1 gün bekledikten sonrada satar ne iş anlayamıyorum :)
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 harbi bi sorunmu bu ya valla bu oyunun adam akıllı bişeyi yokmu ya
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 amaç dupeyi önlemek değil alınan kc nin ve alan kişinin hesapları ile ilgili olası güvenlik sorunlarından dolayı 1 gün beklenmekte.
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ok, oda güzel. k2 kullanıcıyı düşünüyor yani :)
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama ben öbür scrollar falan merchantta koydum bu trinası koyamdım cok kafam bozuluyo
Öne çıkan mesajlar