diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben üyelik aldım yeni trinasım inventorimdeydi fakat ben onu satmak için merchanta koyamıyorum bana bi yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 o trinayı hemen satamıyorsun. 1 gün geçmesi lazım aradan. diğer power up itemleri içinde öyle durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama scrolları satabiliyorum abi cok korkuyorum tek güvencem trinaz:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 diğer scrolları hemen alıp satabiliyorsan sorun vardır o zaman o trinada. ama normalde aldktan 1 gün sonra satılıyor bunlar. dupeyi önleme amaçlı bişi olsa gerek. gerçi dupe yapacak olan 1 gün bekledikten sonrada satar ne iş anlayamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bumu önemli olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 harbi bi sorunmu bu ya valla bu oyunun adam akıllı bişeyi yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 amaç dupeyi önlemek değil alınan kc nin ve alan kişinin hesapları ile ilgili olası güvenlik sorunlarından dolayı 1 gün beklenmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ok, oda güzel. k2 kullanıcıyı düşünüyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama ben öbür scrollar falan merchantta koydum bu trinası koyamdım cok kafam bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar