Shift Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 arkadaslar ben metal muzige yeni ısınmaya basladım yani yeni yeni metalci oluyorum sizden en kral metal sarkıların isimlerini istiyorum hem kisisel hemde genel olarak kabul edilen en kral metalci sarkılarını yazarsanız sevinirim tesekkur ederim yazanlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ne tür metal mesela nu-metal dersen yardımcı olabilirim senfonik doom hede hödö dersen de yardımcı olcak bi sürü arkadaş var[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 SEPULTURA-SEPULNATION ENkraL şarkılardandır[hline]Ph'nglui mgwl'nafh [b]Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Metallica'nın Master of Puppets albümünü dinle, metal albümlari arasında bi klasiktir ama şu anda yaptıkları gibi bişey bekleme.. Metal'in nasıl başladığını öğrenmek istersen Black Sabbath'ın Paranoid ve Sabbath Bloody Sabbath albümlerini dinle.. Şarkı olarak Iron Maden - Fear Of The Dark klasiktir. Aslında sorduğun soru çok kapsamlı bi soru ve daha biçok şey sayabilirim ama zaman yok ne yazık ki ama arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım :)[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 aegeanin dedigi dogru. ancak sana asil olayin kokleriyle baslasan daha iyi olur. Bunlar metal degil, klasik rock diyebilirsin, ama en azindan bir bilgin olur. Deep Purple - Smoke on the water Deep Purple - Black Night Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - NIB Black Sabbath - Iron Man Led Zeppelin - Immigrant Song Led Zeppelin - Mobydick Bunlar asil 'metal' olarak taninan, metalin yaraticilari desek yerindedir. (keske tur verseydin neyse) Iron Maiden - Flash of blade Iron Maiden - Rime of ancient mariner Metallica - Hit The Lights Metallica - Dyers Eve Metallica - Disposible Heroes Slayer - Raining Blood Slayer - Kill Again Slayer - Payback Slayer - South of Heaven Slayer - Show no mercy Slayer - Spill the Blood Bunlarda bir kac yeni grup ( '90 lar ve ustu) Shadows Fall - Art of Balance Shadows Fall - Fire in Babylon Black Label Society - Batthering Ram Black Label Society - Lords of Destruction Black Label Society - Stoned and Drunk Black Label Society - Sold My Soul Bunlari dinle. Begendiklerini soyle ona gore yeni bro$urlerle geri geliriz[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yeni basladıysan eger marılyn monson sidetle tavsiye ederim ama nu-metal diosan linkinpark ı tek gecerim ve yine deat metalde slayer favorimdir korn,biozard,limpizgit,dani flit,over kull u tavsiye ederim biraz agır olabilir ve sana tek sey sölim dogru yoldasın.asalak yaşayan özentilere ölüm nuohahaha[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 metal müzikte, gerçek metal yapan (rock veya hiphop metali değil, artık o türlere ne deniyorsa..) benim bildiğim opeth, metallica, iron maiden ve cradle of filth var..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 rammstein - du hast rammstein - kokain children of bodom - follow the reaper children of bodom - lake bodom cradle of filth - babylon ad marilyn manson - king kill 33 marilyn manson - this is the new hit bunnar tavsiyelerimdir :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Theatre Of Tragedy-On Whom The Moon Doth Shine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bu arada Pentagramı da unutma ayrıca power metal istersen tabii kiBlind guardian,Hammerfall,Rhapsodyama dediğim gibi özünü de unutma pentagram da dinle[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 rammstein ile marilyn manson bence metal yapmıyor. Rammstein direk rock yapıyor bence. Linkin Park ne kadar metalse, rammstein ve marilyn manson da öle..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 marilyn manson un son albümü harika bir industrial metal, rammstein a industrial metal diyenler var fakat bence de diğerlerine göre daha hafif kaçıyo rammstein[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Metallica - Sad But True Metallica - Die Die My Darling[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: Gawain, 10 September 2003 16:21 tarihinde demiş ki: Metallica - Sad But True Metallica - Die Die My Darling sana kanım kaynadı dayı diyebilir miyim? Black Sabbath Pentagram dinle! sonra... pantera çok severim ama brutal vokalden hoşlanmam ben. zaten söylenmiş benim diğer tavsiye edeceklerim blind guardian hammerfall falan...[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hehe ben solosu olmayan şarkıya metal demem yeni nesil suckerlar derim.örnekler çok. şarkı tavsiyeye gerke yok snaırım herkes yazmış ama linkin park mış marylin manson mış aman uğrama bile kendine yazık olayın başını merak ediosna black sabath var ama sonrası muamma(draven in yazıkları oluo bunlar) maidenla metal kültürü dewam edio.sonra metallica ile black albüme kaar gelirsin yeter zaten acan hazmedersin maiden ın 20 ye yakın albümü ldugunu düşünürsen.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Walla power metal diyince Helloween derim....daha bg yokken onlar wardi:) he ama Bg nin de yeri ayrı tabe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 buraya kadar yazılan bütün postları okudum ve oha dedim!!!bu kadar mı hödö lük olur bu kadar mı düştü bu forum yuh![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 arkadaş herangi bir alt tür belirtmemiş metal in bi müzik türü değil birikim olduğunu biliyor eminim herkes bu yüzden yeni şeyler dinleyenlere ezik muamelesi yapanları kınıyorum[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Metale tam girermi bilmem ama Blind Guardian - Bright Eyes[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Başta Rock la başla bence ve Kesinlikle Yngwie J. Malmsteeen dinle. Metal e gecmeye karar werdıgınde ki Malmsteen i dinlemeye doyacagını sanmıyorum ,ben bıle kac yıldır dınlıyorum her yıl gıderım konserıne ve hala şarkılarında yenı bışıler keşfedıorum.. Neyse Metal olarak bence Metallica nın S&M albumunu al dinle ya da Iron Maiden fear of the dark veya Cok hard Metal istemıyosan Dream Theater ın şarkılarını sevebilirsin Hard Metal istiyosan Sepultura,Megadeth,Overkill,Slipknot ı onerebılırım ..[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hard Metal ne ola ki? Hard rock var hardcore var.. Bak dinleyeceksen nightwish blind guardian november's doom opeth katatonia amorphis brave rain fell within cradle of filth Knight Errant (piyasadaki en iyi türk gruplarından biri) Paradise Lost In flames Iron Maiden Anathema Staind Therion Symphony x Withering Surface Iced Earth Moonspell Entwine Elvenking Sentenced The Gathering Lacuna Coil Tiamat Avantasia Angel Dust Covenant Godgory Kamelot Lacrimas Profundere Dark Tranquillity Lake of Tears My Dying Bride Led Zeppelin Savatage Scorpions Dio Kreator dinlemeni tavsiye ederim. Daha sonra baska tavsiyelerde yaparım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ben sahsen hic "en kral metalci" sarkisi bilmiyorum. Yukarda yazilan gruplarin hic birinin de "en kral metalci" sarkisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Estel adam metal e yenı başlıo ve sen neler sayıyosun..Ben de saymayı bılıyorum elbet ama adamı bunlarla başta sevdiremezsin zorla dinliyomuş gibi olur.Adam gibi zewk alması lazım gitarın notalarının gidişinden müzigin ritminden bu yuzden de ya direk hard girecek ya da direk Malmsteen gibi adamlarla giricek ki gitarın anatemasını ogrenecek , ama yok illa dinlemek istiosa o grupları al ben de sayıym ; children of bodom Watchtower Spastic Ink Gordian Knot Death Atheist Cynic Steve DiGiorgio Fates Warning The Gathering Edenbridge Zero Hour Deus Ex Machina Psychotic Waltz Clockwork Ark Orphaned Land Dream Theater Marillion Queensryche Planet X Symphony X Hammerfall Kamelot Stratovarius dream theater Dark Tranquallity Anathema Iron Maiden Dimmu borgir Lacuna Coil Testament Pantera Nargaroth Gorgoroth Graveworm Dark Funeral Darkthrone Deicide Limbonic Art Empyrium Enslaved Entombed Graveland[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bakın arkadaşlar ben metale yeni başlicam diyip başlanmaz ne dir ya bu bi yerden bi şeyler falan duyarsın hoşuna gider dinlersin sonra zaman geçtikçe yeni gruplar öğrenirsin daha adam gibi bişey dinlemeden adama dream theater ı dinlettsen onun teknik olup olmadığını anlayamaz.bence önce iced earth'ün watching over me'yi dinle i died for you melancholy güzeldir.blind guardian ın da yavaş parçalarıyla başla yada metallica dinle metallicanın ilk albümlerini sewmeye bililirsin yeni yeni öğrencem diyosan yavaş parçalar dan başla kesinlikle! not:ayrıca nedir bu metalciyim metalci olacam geyiği ya? metalci olunmaz metalci doğulur heyt! [hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 September 2003 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 metallica reload dan geriye dinlenmelidir kill em all dan başlarsan bööö bu ne dersin[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar