Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yakın zamanda serverlar arası paralı geçiş yapabilecekmişiz zannedersem ama ne zaman yapılacağı konusunda baya sabırsızım. geçen hafta arkadaşımız için özel bi migrate isteğinde bulunmuştuk blizzardda bize yakındır sabredin biraz gibisinden bi cvp döndü. kesin bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 böyle olursa işin suyunu çıkarmazlar mı? parası ile değilmi kardeşim değiştir şunu demezlermi blizzarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 paralı + capli. yani bir limiti olacak bu paralı migaretlerinde ayda bi tane falan filan dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eh zaten bir nevi parali migrate var. veriyorsun elin cinlisine dolarlari adam seni iki haftada lvl 60 yapiyor. bence bu islerde cok kasmanin alemi yok. madem oyun oldukca buyuk bir ikinci pazar olusturmus bunu yasaklamak cozum degil, sert onlemler kanun disiligi arttirmaktan baska ise yaramaz. cok siki kurallara bagli olmak uzere kanuni bir pazar olusturmasi lazim blizzin. gerek item-account-gold satmak olsun, gerekse power lvling olayi icin olsun. her ne kadar bana mantigi ters gelsede belli bir talep var sonucta, bunun kanunsuz bir bicimde giderilmesi hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 size gönderilen cevabı buraya tam olarak c/p leyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 40$ us serveri icin, eu icin de o civarda bi fiyati olur. 1.11 veya expansion ile gelecek bu migrate olayi. simdi usendim arastirmaya [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 19:23 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben blizzard ın yerinde olsam başka bi isimle gold,account vs falan satardım :) . cheapest gold of net (we are not blizzard) pover lvling 1-60 in 2 days (we are not blizzard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 satmadıklarını kim dediki oh noes derin devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 üstteki mesaj doğu batı sentezi olmuş. blizz neden böle bişi yapsınki deli gibi para kazanıolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 herşey rant ! sat sat banla hem banlıyoruz güvenliyiz rantını sağla hem de alttan para kır... komplo teorisi for teh w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 acaba türkler arası anlaşarak bir serverda toplanıp yükseklere oynayan bir türk horde guildi kurulma ihtimali olabilir mi ki. böyle birşey olursa nerden duyulur. artık sıkıldım oyundan ama böyle birşey yeniden heyecan katabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sanırım biri burda rank 14 olmuştu (türk birisi) yükseklere oynayan cok türk varda çok da sallamiolar türk yabancı diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 40 dolar çok para o paraya yeni ac.calınır be. o kadar para vermem şahsen ben 10-20 neysede 40 ne bide 40 euro ( neden euro işaretini kabul etmiyo pati be ? ) falan olur avrupa serverı olduğu için kesin. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 21:01 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu olay gelince fantezi pvp team kuracam arkadaslarla.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 40dolar olmaz abi; yeni account demek 40dolar.. heralde biraylık paraya eşit olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 böyle bisi olursa wow un suyu çıkar söylim yalan olur yani yeni server açılıo dielim haa direk migrate..bwl mc fsafsaf -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @cemad böle bi oluşum zaten var, aslında bu oluşumu mealstorm'da nafestus başlattı ama ama guild yöneticileri guildi yarı yolda bırakıp gidince bu servera bu ümitle gelenler yeni bi oluşum başlattı ve her geçen gün gelişiyoruz. bizim the mealstorm'da bi full türk guildimiz var. 1,5-2 ay içinde düzenli mc yapan bi guild olacağız. 50 kadar düzenli level ve item kasan bir üye grubumuz var ve herkezin levelı hızla yükseliyor, level 60 olan grubumuz diğer serverlardan tecrübe kazanıp bu servera geçmiş bi grup, ve şu anda mavi itemlerini tamamlamış ve guild için gerekli ench,rep,recipe ihtiyacı için çalışıyor. düzenli online olacak ve hızlı level kasacak bi kişinin mc runlarımıza yetişmesi sorun olmayacaktır. tüm guild şu an zg hazırlıkları yapmakta ve the mealstorm'un tek full türk guildi olarak bişeyler başarmak için yabancılarla oynamak zorunda olmadığımız düşünmekteyiz. (daha önce bu hevesle yola çıkan ve guild masterlarının guildi terk etmesi sonucu başarızız olan nafestus'tan epey ders aldık) gelmek isterseniz nestle,saphrenia,hainlemur,battalgazi,pregu yada meica'ya wisp atmanız yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 gönderdikleri maili sildim ama şöyle bir cümle aklımda kalmış "migration between realms will be possible soon, not far... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 iyi de fiyatın zaten yeni accountla aynı olması, hatta daha yüksek bile olması mantıklı aslında. adam senin keyfine göre serverlarına ağırlık veremez ki, ne bileyim değişken birşeyleri vardır herhalde GM sayısı donanımı falan gibi, bu blizzsel etken bir de playersal boyutu var ki o da şudur; kötü bir nam salıp adını ninjaya çıkarıp her hafta server değiştirmek gibi bir imkanı olsaydı playerların ben kendimi daha da rahatsız ve güvensiz hissederdim yabancılara karşı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fresh realmlere de migrate yapilmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 expansion la gelcek o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Canı sıkılan artık şurayada gireyim burada ne varmış diye oradan oraya ışınlar kendini. Insallah boyle bir uygulama hiç bir zaman olmaz, yeni açılan ve migrate olan bir kaç realme girin bir sure oynayın durumu gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim bildigim "yanlızca 1 kereye" mahsus olucak bu ve her serverin belli bir oyuncu kotası olucak yani atıyorum earthen ring kota 3000 oyuncu sayısı 2700 yanlızca ilk 300 migrate olabilicek buraya kaynak : blizz event manager thundgot :p ama suan boyle bisi dusunmuolardi bildiim ama olmaz da demiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar