Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paralı migrate

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

yakın zamanda serverlar arası paralı geçiş yapabilecekmişiz zannedersem ama ne zaman yapılacağı konusunda baya sabırsızım.
geçen hafta arkadaşımız için özel bi migrate isteğinde bulunmuştuk blizzardda bize yakındır sabredin biraz gibisinden bi cvp döndü. kesin bilgisi olan varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

eh zaten bir nevi parali migrate var. veriyorsun elin cinlisine dolarlari adam seni iki haftada lvl 60 yapiyor. bence bu islerde cok kasmanin alemi yok. madem oyun oldukca buyuk bir ikinci pazar olusturmus bunu yasaklamak cozum degil, sert onlemler kanun disiligi arttirmaktan baska ise yaramaz. cok siki kurallara bagli olmak uzere kanuni bir pazar olusturmasi lazim blizzin. gerek item-account-gold satmak olsun, gerekse power lvling olayi icin olsun. her ne kadar bana mantigi ters gelsede belli bir talep var sonucta, bunun kanunsuz bir bicimde giderilmesi hos degil.
Sosyal ağlarda paylaş

40 dolar çok para o paraya yeni ac.calınır be. o kadar para vermem şahsen ben 10-20 neysede 40 ne bide 40 euro ( neden euro işaretini kabul etmiyo pati be ? ) falan olur avrupa serverı olduğu için kesin.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 21:01 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@cemad

böle bi oluşum zaten var, aslında bu oluşumu mealstorm'da nafestus başlattı ama ama guild yöneticileri guildi yarı yolda bırakıp gidince bu servera bu ümitle gelenler yeni bi oluşum başlattı ve her geçen gün gelişiyoruz.

bizim the mealstorm'da bi full türk guildimiz var. 1,5-2 ay içinde düzenli mc yapan bi guild olacağız. 50 kadar düzenli level ve item kasan bir üye grubumuz var ve herkezin levelı hızla yükseliyor, level 60 olan grubumuz diğer serverlardan tecrübe kazanıp bu servera geçmiş bi grup, ve şu anda mavi itemlerini tamamlamış ve guild için gerekli ench,rep,recipe ihtiyacı için çalışıyor. düzenli online olacak ve hızlı level kasacak bi kişinin mc runlarımıza yetişmesi sorun olmayacaktır.

tüm guild şu an zg hazırlıkları yapmakta ve the mealstorm'un tek full türk guildi olarak bişeyler başarmak için yabancılarla oynamak zorunda olmadığımız düşünmekteyiz. (daha önce bu hevesle yola çıkan ve guild masterlarının guildi terk etmesi sonucu başarızız olan nafestus'tan epey ders aldık)

gelmek isterseniz nestle,saphrenia,hainlemur,battalgazi,pregu yada meica'ya wisp atmanız yeterli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de fiyatın zaten yeni accountla aynı olması, hatta daha yüksek bile olması mantıklı aslında. adam senin keyfine göre serverlarına ağırlık veremez ki, ne bileyim değişken birşeyleri vardır herhalde GM sayısı donanımı falan gibi, bu blizzsel etken

bir de playersal boyutu var ki o da şudur; kötü bir nam salıp adını ninjaya çıkarıp her hafta server değiştirmek gibi bir imkanı olsaydı playerların ben kendimi daha da rahatsız ve güvensiz hissederdim yabancılara karşı sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim "yanlızca 1 kereye" mahsus olucak bu ve her serverin belli bir oyuncu kotası olucak yani atıyorum

earthen ring kota 3000 oyuncu sayısı 2700
yanlızca ilk 300 migrate olabilicek buraya

kaynak : blizz event manager thundgot :p

ama suan boyle bisi dusunmuolardi bildiim ama olmaz da demiolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...