Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

enchanting neyi ne kadara satarım?


oktayca

Öne çıkan mesajlar

birisi sana mat getirir enchant edermisin derse sana kalmış ben genelde almıyorum birşey enchant edip yolluyorum...

onun dısında herhangi birşey isterlerse duruma göre fiyat veriyorum zaten genelde butu nenchant malzemelerini 3 arkadaş farmlıyoruz 1 hafta boyunca sonra piyasaya cıkıyorum gelsın goldlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla vendordan alınan resp ler icin dediğin olur adam malzemeyi getirir parasız yaparımda, ben deli gibi torium brother hedesi kasmışım almışım +22 intellech enchenti adam gelecek al malzeme yap olurmu? tabiki ücretini ödeyecek enchentin sattığı şey zaten malzeme değilki hizmettir bence bunun için para almıyormusunuz siz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten oktay o dediğin recipeler eger iyi bir serverdaysan herkesde olan şeyler ben bile 1 kez uğraşmak istemediğimden enchant yaptırdıgımı bılıyorum =)

para kaznamak istiyorsan illa enchant ile en iyi recipelere sahip olucaksın ve 1 hafta farm yap hangi enchant yapmak istediğine karar ver ona yoğunlaş sonra sat para kazan ama bir süreden sonra bayıcak emin ol . ondan gather yapmak adha iyi miner / skinner yada miner/ alchmey ilee daha rahat para yaparsın.

en basitini söylüyorum serverda çok kullanılan poiton ne bıleyım baska recipe malzemelerını farmlayıp satarak daha cok para yaparsın ama illa craft olarak ugrasmak ıstıyorsan yoksa farmı tek geçerim umarım yardımcı olabilmişimdir....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+22 int 300 altına fln gıdıyor bildigim crusaderın haddı hesabı yok.
ench satmak ıcın gıt adama whisper cek misal +7 için

your weapon is very nice mate
where did it dropped?
it looks awesome but i think something is missing
want me to enchant it to glow blue?and it will deal too much more dmg
just 9g you know mats are too expensive.
7g ye duser ztn o fıyat =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alirsin, alamazsin degil... biz de herbalism'le 3 haftada 3 mount cektik altimiza ama anlatmaya calistigim o diil...

enchanting icin harcadigin para/zaman sana ayni sekilde geri donmuyo. obur taraftan zaten lvl'larken herbalism artmis oluyo ve yapacagin tek sey azshara'ya gidip dolanmak. ne bi recipe gerekiyo ne baska bisey.

ha buyuk paralar kazanacam diyosan, o zaman enchanting alirsin. ama misal, aq acildiginda girip glove enchant'lerini ilk senin bulman lazim, vs. vs... ki su noktadan sonra, ekonomi ve reputation alip basini gitmisken, pek de mantikli degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...